Kuinka tehdä taaksepäinlento oikealla tavalla

By | September 13, 2023

LKuten Akhilleus itse, monilla meistä on painonnostossa heikkouksia, jotka heikentävät liikkeitämme ja aiheuttavat loukkaantumisvaaran. “Kaikissa voimaharjoituksissa sinun tulee keskittyä asentoon, kohdistukseen ja sitten liikkeeseen”, sanoo Nicole Uribarri, Banden ohjelmajohtaja ja perustajakouluttaja. Yksi näistä harjoituksista, jonka hän sanoo ihmisten kamppailevan, on paluulento. “Takaperhot ovat loistava harjoitus selkälihasten vahvistamiseen, ryhtien parantamiseen sekä rintalihasten pidentämiseen ja avaamiseen”, Uribarri sanoo. “Valitettavasti monet meistä tekevät tämän harjoituksen väärin.”

Ja toistaakseni (koska tämä osa on tärkeä), väärä muoto ei vain lisää loukkaantumisriskiä, ​​vaan se myös estää sinua harjoittelemasta lihaksiasi kunnolla ja vahvistumasta. Well+Goodin YouTube-sarjan tämän viikon jaksossa Oikea tapaUribarri erittelee kolme yleistä virhettä, joita ihmiset tekevät lentäessään taaksepäin. Sitten hän näyttää, kuinka se tehdään oikein. Tässä on mitä sinun pitäisi tietää.

Yleisimmät virheet taaksepäin lentäessä

1. Olkapäät ovat eteenpäin: Uribarri sanoo näkevänsä monien ihmisten vetävän olkapäitään eteenpäin kaulaansa, mikä ei aktivoi selkälihaksia.

2. Liian nopea ajaminen: Toinen yleinen virhe, jonka hän näkee, on se, että ihmiset yrittävät tehdä toistoja nopeasti. Jos keskityt ajamiseen ja yrität aktivoida selkälihaksia, aktivoit usein paremmin selkärankaa ympäröivät lihakset. Pitkällä aikavälillä tämä voi vahvistaa selkääsi ja parantaa ryhtiäsi, hän sanoo.

3. Painot ovat liian painavia: “Toinen virhe, jonka näen, on se, että ihmiset poimivat raskaita painoja liikaa ja sitten [they] “Yritä luottaa vauhtiin saadaksesi painon takaisin”, Uribarri sanoo. Sen sijaan hän ehdottaa pienemmän painon käyttöä, mikä todella antaa sinun aktivoida selkälihaksesi ja parantaa voimaasi.

Nyt kun tiedät väärän tekniikan varoitusmerkit, katso video ja opi suorittamaan peruutuslento oikein.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *