Kuinka puhdistaa urheiluvaatteet *oikein*

By | September 19, 2023

AJos et ole vielä hikoillut tarpeeksi aluksi, mene lenkille tällä säällä ja näytät uinutelta, kun olet valmis. Vaikka hikoilussa ei ole mitään väärää – loppujen lopuksi kehosi vapauttaa lämpöä jäähtyäkseen – kesäkuukaudet voivat tuhota suosikkitreenivaatteesi kokonaan. Perman haju on todellinen, ihmiset. Kysy vaikka uusista pyöräilyshortseistani.

Koska tyypillisillä puhdistusaineilla on vain rajallinen vaikutus urheiluvaatteiden puhdistamiseen – ja maastoon liittyvän hajun poistamiseen! – Siivousasiantuntija Diane Regalbutolla, Betty Likes to Cleanin omistajalla, on hihassaan muutamia temppuja, jotka voivat auttaa. Ja hän on alan asiantuntija, joka on siivonnut tunnetuille urheilijoille – hikisimmille ihmisille. Ennen kuin aloitat vaatteiden pesun, sinun tulee kuitenkin muistaa muutamia asioita.“Älä laita märkiä tai likaisia ​​vaatteita pyykkikoriisi. Jos teet tämän, bakteerit voivat kerääntyä ja aiheuttaa vielä enemmän hajuja. Jos et voi pestä niitä heti, ripusta ne jonnekin, jotta ne voivat kuivua ilmassa”, hän sanoo. “Sitten kun peset ne, pese ne nurinpäin ja liota ne ensin. Ja älä käytä huuhteluainetta.”

Oletko valmis pesemään? Tässä ovat Regalbuton suosikkiasut, joita hän käyttää erityisen hikinen liikuntavaatteiden kanssa.

Kuinka puhdistaa kuntosalivaatteet, asiantuntijan mukaan

1. Käytä ruokasoodaa

Regalbuto sanoo, että ruokasoodan (8 dollaria kahdelle, amazon.com) lisääminen pyykkiisi tekee ihmeitä kuntosalivaatteiden puhdistamisessa ja hajunpoistossa. Tarvitset vain puoli kuppia kuormaa kohti ja vaatteesi ovat tuoreempia kuin koskaan.

2. Lisää valkoviinietikka

Kuten ruokasooda, valkoinen etikka (8 dollaria, amazon.com) voi pitää kuntosalivaatteet tuoreina ja puhtaina. “Sillä on maaginen kosketus”, Regalbuto sanoo. “Lisää 6-8 unssia pyykkiisi.” Se on niin voimakas, että se voi helposti poistaa joitain voimakkaimmista hajuista, joita kehosi tuottaa.

3. Käytä eteerisiä öljyjä

Lisää eteerisiä öljyjä pyykkiisi, jotta vaatteesi tuoksuvat erityisen raikkaina. “Teepuuöljy (6 dollaria, amazon.com) – muutama tippa vettä ja puoli kupillista etikkaa – on erinomainen resepti haisevalle pyykille. Se on puhdistava sekoitus, Regalbuto sanoo. “Muita eteerisiä öljyjä, joita suosittelen, ovat laventeli, appelsiini, mänty ja eukalyptus (7 dollaria, amazon.com).”

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *