Kuinka poistaa pinttyneet kuoppatahrat neljässä helpossa vaiheessa

By | September 17, 2023

NMikään ei pilaa suosikkivalkoista t-paitaasi nopeammin kuin reikätahrat. Jopa viini näyttää tulevan ulos helpommin kuin keltainen kainalohehku. Grove Collaborativen Grove-oppaan siivousasiantuntija Angela Bellin mukaan kuoppatahroja syntyy, kun antiperspiranttisi sekoittuu hien kanssa, joka yleensä sisältää alumiinia, mutta sitä esiintyy myös luonnollisten deodoranttien kanssa. “Luonnollisissa deodoranteissa ainesosat, kuten kookosöljy, voivat jättää öljyisen jäännöksen tiettyihin kankaisiin”, hän sanoo. “Tämä öljyinen jäännös voi muuttua värjäytyneeksi alueeksi, jos sitä ei käsitellä.”


Georgia Dixon, joka on myös Grove Collaborativen Grove Guide, sanoo, että alumiinia ja kookosöljyä sisältämättömän deodorantin käyttäminen voi auttaa estämään kuoppaläiskiä, ​​mutta hän suosittelee Weleda 24 Hour Roll-On Deodoranttia Citrusissa (8 dollaria) tai Ursa Major Sublime Sage Spray -deodoranttia. (18 dollaria) – ongelman poistaminen kokonaan voi olla vaikeaa. Tämä helposti noudatettava opas, joka selittää kuoppatahrojen poistamisen, on avain, jotta valkoiset näyttävät uusilta

Kuinka poistaa kuoppatahrat

Käsittele kuoppatahrat mahdollisimman nopeasti välttääksesi pysyvän värjäytymisen. Näin se on tehty:

  1. Aloita käsittelemällä kuoppatahrat entsyymipohjaisella tahranpoistoaineella. Suihkeen entsyymit auttavat hajottamaan jäljellä olevat öljyt ennen pesua.
  2. Anna suihkeen vaikuttaa tuoteohjeiden mukaisesti. Pinttyneiden tahrojen kohdalla saatat joutua odottamaan pidempään. Kiinnittyneille tai pinttyneille tahroille voit myös liottaa Molly’s Suds Oxygen Whitener -valkaisuainetta (13 dollaria). Vaihtoehtoisesti tämä voidaan lisätä pesuohjelmaan.
  3. Pese sitten vaatteet vahvalla, mutta luonnollisella pesuaineella.
  4. Jos tahroja jää vielä näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen, toista tahranpoistoaineen käyttö ja pesu Ennen Kuivaa, sillä kuivausrummun lämpö voi aiheuttaa tahroja.

Jos kuoppatahrat eivät irtoa, kokeile tätä Naturally Nerdfulin Christina Gwiran temppua. Kommentoijat sanovat, että se toimii jopa vanhimpiin, keltaisimpiin tahroihin, ja tarvitset vain ruokasoodaa, vetyperoksidia ja Dawn Original Scent -astianpesukonenestettä (10 dollaria kolmelle). Nyt kun tiedät mitä olet tekemässä, kuoppatahroilla ei ole mahdollisuuksia.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *