Kuinka Lush laati suunnitelman kauneudesta

By | September 16, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ensimmäisen kerran, kun astuin Lush-myymälään, olin 16-vuotias. Kirkkaat tuotteet ja huumaavan makea tuoksu valloittivat minut ja päädyin niin tuoreiden kasvonaamioiden ylpeäksi omistajaksi, että pidin niitä jääkaapissa ja minun piti säilyttää neonkylpypommeja, jotka En voinut Odota pudota ammeeseen. Kokeilin jokaista eri maskikoostumusta ja säästin astiani, koska tiesin, että voin tuoda tyhjät astiani takaisin viiden jälkeen saadakseni uuden. Ystäväni ja minä kiinnostuimme mielestämme tyylikkäimmästä kauneusbrändistä.

Emme kuitenkaan tienneet, että Lushin mahtavuus ulottuu paljon muutakin kuin sen vastustamattomat tuotteet. Nämä kylpypommit eivät vain muuta vettäsi intergalaktiseksi sekoitukseksi eloisia pigmenttejä ja glitteriä – ne tekevät kylpyrutiinistasi rituaalin ilman muovia. Ja tämä tyhjien pakkausten palautuskäytäntö ei ollut vain temppu motivoidakseen minua ostamaan lisää – se oli Lushille tapa luoda todella pyöreitä pakkauksia ja käyttää samoja muovia yhä uudelleen ja uudelleen.Perustamisestaan ​​vuonna 1995 lähtien Lush ei ole koskaan ollut pelkkä kauneusalan yritys. Niin herkullisen innovatiivisia kuin tuotteet ovatkin, ne ovat itse asiassa vähiten vaikuttava osa brändiä. Se, mikä todella loistaa, on sen sitoutuminen eettiseen hankintaan, kestävyyteen, sosiaalisiin syihin ja itsehoitoon.

“Yrityksessämme oli alusta asti hippikulttuuri”, sanoo Rowena Bird, yksi Lushin kuudesta perustajasta. ”Kun aloitimme, keskityimme vain yrityksen perustamiseen ja selviytymiseen. Kun yritys kasvoi muutaman vuoden jälkeen, tiesimme, että haluamme asettaa standardin, jonka mukaisesti me kaikki työskentelemme, ja.” Sitten suuri joukko meistä perusti We Believen. [statements] jossa kirjoitimme ylös kaikki asiat, joihin todella uskoimme ja tiesimme haluavamme työskennellä.”

Lausunnot käsittelivät muun muassa tuoreiden ja luomuainesosien käyttöä ja tuotteiden testaamista vain ihmisillä (ei koskaan eläimillä), ja ne ovat säilyneet brändin ytimessä niiden valmistusvuosien aikana. “Olemme aina pitäneet kiinni eettisyydestä, jolla aloitimme yrityksen, ja sitten lisäämme niitä, kun ajattelemme: “Nyt voimme tehdä tämän” tai “Tämä meidän pitäisi tehdä”, Bird sanoo. “Se on aika hauskaa.”

Tämä eetos on vahvistanut Lushista alan johtavaa asemaa kolmen viime vuosikymmenen aikana ja vahvistanut brändin sitoutumista asioiden tekemiseen. Oikein on mestarikurssi, josta muut kauneusalan ammattilaiset voivat oppia.

Tuoteinnovaatioita, jotka ovat tasoittaneet tietä sille, miltä kauneus näyttää vuonna 2023

Villit korjatut ainesosat. Kiinteät, vedettömät tuotteet. Ihon mikrobiomin hoito. Keskity enemmän siihen miltä sinusta tuntuu kuin miltä näytät. Pakkausten kierrätysohjelmat. Lush oli näiden käytäntöjen edelläkävijä – ja pysyi niissä – kauan ennen kuin ne olivat viileitä.

“Lushissa vallitsee todellinen innovatiivisuuden tunne ja halu ponnistella, kokeilla uusia asioita ja keksiä uusia tuotteita, jotka voivat esimerkiksi ottaa veden pois kaavasta ja luoda kiinteitä tuotteita, jotka eivät vaadi pakkausta.” sanoo Katrina Shum, Lushin Pohjois-Amerikan kestävän kehityksen johtaja. ”Ja tiedätkö, osa niistä toimii, osa ei. Mutta olemme valmiita testaamaan niitä ja tuomaan sen esiin keskusteluna ja myös haastamaan muut yritykset vain muuttamaan sitä, mitä me kaikki tuomme yhteiskunnalle.”

Tämä sitoutuminen innovaatioihin on antanut Lushille mahdollisuuden tehdä todella hienoja tuotteita – vaikka ne olisivat syntyneet vahingossa.

“Valmistamamme kiinteä kuplatango – se oli onnettomuus”, Bird sanoo. Lushin toinen perustaja ja keksijä Helen Ambrosen “valmisti deodorantin ja jätti sen kannuun tiskialtaaseen yöksi. Ja kun hän seuraavana päivänä palasi, se oli jähmettynyt purkissa. Ja kun hän pesi sen, kaikki nämä asiat ilmestyivät.” Kuplat tuli ulos ja hän sanoi: “Voi sanani. Keksin kiinteän vaahtokylvyn.”

Kiinteä kuplatanko on yksi monista “alastomista” tuotteista, joista on tullut Lush-brändin kulmakivi. Yksi viimeisimmistä lanseerauksista on uusi co-wash kiinteä hiuslisäke, joka on suunniteltu ihmisille, joilla on kuvioituja hiuksia. Koska kiinteät aineet ovat vedettömät, ne voidaan pakata ilman muovia – eli ne ovat kevyitä ja niitä voidaan kuljettaa pienemmällä hiilijalanjäljellä – eivätkä vaadi säilöntäaineita, jotka voivat häiritä ihon mikrobiomia. “Suhtaudumme ihonhoitoon ja ihosi biomiin erittäin vakavasti, ja juuri siihen tuotteemme perustuvat”, Bird sanoo.

Ja vaikka brändi tunnetaankin tuoreista kasvonaamioistaan ​​ja upeista kiinteistä kylpytuotteista ja shampoista, se tekee myös sen Niin paljon enemmän. Voit ostaa kaikkea silmänaameista (5 dollaria) ja kynttilöitä (18 dollaria) tubeless nude ripsiväreihin (14 dollaria).

Sitoutuminen kestävään kehitykseen, joka ylittää viherpesun

Kuten olet ehkä päättänyt brändin sitoutumisesta kiinteisiin tuotteisiin ja minimaaliseen pakkaukseen, Lush on edelläkävijä kestävien käytäntöjen suhteen – täällä ei ole mitään viherpesua tai kauneudenhoitoa.

“Suuri visiomme on jättää maailma rehevämmäksi kuin mitä sen löysimme”, Shum sanoo. “Puhumme vallankumouksen johtamisesta planeetan pelastamiseksi kolmella alueella. On planeetan huolehtiva puoli, välittäminen ihmisistä, ja sitten on sen eläinosa.”

Lush pystyy puolustamaan näitä syitä, koska se hallitsee liiketoimintansa jokaista osaa. Tiimi pyrkii jatkuvasti vähentämään energiankulutusta ja käyttämään uusiutuvaa energiaa – esimerkiksi vähentävät päästöjä kuljettamalla tuotteitaan junissa lentokoneiden sijaan – ja kaikki merkin pakkausmateriaalit ovat uusiutuvia ja pyöreitä. He ovat myös sitoutuneet ilmastooikeudenmukaisuuteen.

“Kyse on ilmaston ja ihmisten sekä poliittisten yhteiskunnallisten kysymysten risteyskohdan tarkastelusta ja ilmasto-oikeudenmukaisuuden tuomisesta kaikkeen, mitä teemme – olipa kyseessä uusiutuvan energian ostaminen tai materiaalit, joiden parissa työskentelemme”, Shum sanoo. Esimerkiksi Lush-tiimi on sitoutunut vähentämään muovin kulutusta, koska he tietävät muovituotannon vaikutukset yhteisöihin. Shum osoittaa Cancer Alleylle, Mississippi-joen osuudelle, jonka asukkaat altistuvat yli 150 petrokemian tehtaan päästöille.

“Mississippiä ympäröivät yhteisöt ovat usein pienituloisia ja värikkäitä – se ei ole reilua”, hän sanoo. ”Kosketamme näitä alku- ja loppupään vaikutuksia muovien ja jätteiden osalta – voimme hallita niitä käyttämällä 100-prosenttisesti kierrätettyä kuluttajan jälkeistä sisältöä. Voimme hallita niitä mainostamalla Bring It Back -ohjelmaamme ja saamalla ihmiset tuomaan ruukkunsa takaisin, ja ne menevät sitten Vancouverin ja Toronton laitoksiin, joissa jauhamme ne uudelleen ja prosessoimme ne uudeksi muoviksi , joten emme osallistu petrokemian muovien tuotannon alkupään vaikutukset.”

Vieraillessani kansainvälisessä pääkonttorissa Poolessa, merenrantakaupungissa Englannin etelärannikolla, jossa brändi perustettiin, sain nähdä, kuinka Lush kierrättää tuotteitaan. Kuten nopeasti opin: mitään ei ole menetetty. Esimerkiksi kylpypommien ja shampootangojen muotoilemiseen käytettyjä muovimuotteja käytetään, kunnes ne eivät enää toimi – ja sitten murskataan ja sulatetaan lisää muotteja varten.

Sen lisäksi, että Lush tuottaa vähemmän jätettä, se on sitoutunut parantamaan ympäristöä, jonka kanssa se on vuorovaikutuksessa. Brändi pyrkii ymmärtämään niiden alueiden biologista monimuotoisuutta ja ekosysteemejä, joista se hankkii luonnollisia ainesosiaan, ja tiimi työskentelee viljelijöiden kanssa varmistaakseen, että he ovat vuorovaikutuksessa näiden ympäristöjen kanssa symbioottisella ja ei-louhivalla tavalla.

“Investoimme todella raaka-aineisiin ja katsomme, kuinka voimme muuttaa maatalousprosesseja tai tukea joitain asioita, joita jo tapahtuu”, Shum sanoo. ”Joskus tähän liittyy tiettyjen raaka-aineiden villikorjuu, joka myös auttaa suojelemaan tätä ekosysteemiä ja turvaamaan toimeentulon. Pohdimme, mitä lisäetuja maatalousjärjestelmän muuttamisessa ja muuttamisessa tai todella hyvää työtä tekevän maatalousjärjestelmän tukemisessa on.”

Pyri tulemaan paremmaksi

Lush pystyy jatkuvasti työntämään kirjekuorta, koska se on täysin itsenäinen. Säilyttämällä hallinnan jokaisesta liiketoiminnan osa-alueesta brändi pystyy toimimaan oman visionsa puitteissa.

“Meillä ei ole minkäänlaista aikomusta mennä markkinoille”, Bird sanoo. “Osakkeenomistajat saattavat sanoa: “Ei, et voi tehdä tätä ilman pakkausta, koska ihmiset odottavat tuotteillaan pakkausta.” No ei, teemme sen alasti. Teemme sen lujasti. Käytämme mukavia ainesosia. Tuotteemme itse maksavat enemmän kuin useimmat muut markkinoilla olevat tuotteet käyttämiemme ainesosien vuoksi. Emme hukuta itseämme halvoilla raaka-aineilla. Mutta voimme tehdä sen, koska meidän ei tarvitse vastata kenellekään muulle kuin itsellemme.”

Tapa, jolla Lush käyttäytyy, on – ja tulee jatkossakin vaikuttamaan – tapaan, jolla muut alan yritykset ovat olemassa ja mitä kuluttajat odottavat ostamiltaan brändeiltä.

”Kovalla työllä ansaitut rahat, jotka käytät kauneusrutiiniin, eivät mene pelkästään ostoihin, vaan ne virtaavat koko toimitusketjussa. Ostollasi rahoitat viljelijöitä ja tuottajia muovin ja voiton lisäksi”, Halls sanoo. ”Haluamme poistaa asiakkaidemme huolen, jotta he tietävät, etteivät he vahingoita ihmisiä, eläimiä tai planeettaa tehdessään ostoksia Lushissa. Ja kun alat kohdistaa arvojasi samanhenkisten brändien arvoihin, huomaat olevasi harkitsevampi kuluttaja.”

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *