Kuinka he kestävät matkustamista

By | October 10, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Uskon, että voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että matkustaminen on fyysisesti raskasta. Normaalisti pitkän lennon jälkeen koko kehoni tuntuu hyvältä ulos. Verenkierron ja yleisen liikunnan puutteen sekä kauhean unen vuoksi lähden yleensä muutaman ei-toivotun matkamuiston kanssa koneesta poistuessani: turvonneet nilkat, kipeät jalat ja levottomat jalat. Mutta äskettäin käytin Bombasin Everyday Compression Socks -sukkia (28 dollaria) kansainvälisellä lennolla ja saavuin määränpäähäni itse asiassa… tuoreena.

Minulla on jo testattu Bombas-nilkkasukkien pari maastojuoksuun, mutta rehellisesti sanottuna en epäröi kokeilla kompressiosukkia; Kaikki näyttää olevan polvea korkealla paljon kansi. Mutta hyötyjen koettuani saatan muuttaa matkustustyyliäni.

Bombas Everyday -kompressiosukat – 28,00 dollaria

Korkeus: Nilkka ja polvi korkealla
Koot: Pieni, keskikokoinen ja suuri
Värit: 6

  • Pehmeä, mukava materiaali
  • Kangas on tarpeeksi ohutta mahtumaan housujen alle
  • Tukeva kaarikehto
  • Keskikokoinen puristus mukavaan, mutta ei liian tiukkaan istuvuuden takaamiseksi
  • Upea bränditehtävä lahjoittaa pari sukkia jokaisesta ostetusta parista

Bombas Performance -kompressiosukat – 36,00 dollaria

Korkeus: Nilkka, miehistö ja polvi korkea
Koot: Pieni, keskikokoinen ja iso
Värit: 3

  • Pehmeä, mukava materiaali
  • Tukeva kaarikehto
  • Ne pysyvät paikoillaan eivätkä putoa
  • Upea bränditehtävä lahjoittaa pari sukkia jokaisesta ostetusta parista
  • Vaikea pukea päälle (mutta kai se on odotettavissa)

Mitä ovat kompressiosukat?

Kompressiosukat ovat erityisiä sukkia, jotka painavat kevyesti jalkojasi, nilkkojasi ja sääreitäsi (pituudestasi riippuen). Ne ovat “hyödyllisiä matkoilla tai istuessa pitkiä aikoja lisäämällä verenkiertoa ja vähentämällä turvotusta sääreissä”, selittää Sandy Baird, DC, kiropraktikko Oaklandissa, Kaliforniassa, joka hoitaa pääasiassa juoksijoille jalka-, nilkka- ja polvivammoja. .

“Kaikki kompressiosukat eivät ole samanlaisia”, sanoo tohtori. Baird selittää, että pakkauksen määrä on jaettu numeerisiin alueisiin. Alin raja on noin 15-20 mmHg – Bombasin Everyday-sukkien arvo. Kehittyneemmillä sukilla on korkeampi alue: 20-30 mmHg, Bombas performance -sukkien luokitus. Lisäksi olet siirtymässä “lääketieteellisen luokan” alueelle, ja sinun tulee neuvotella lääkärisi kanssa ennen kuin yrität painaa niin paljon. Yleiselle väestölle 20-30 mmHg on optimaalinen taso, Dr. Baird, vaikka Dallasin jalka- ja nilkkakirurgi Nam Tran, DPT, suosittelee “alkaen alhaisimmalta arvolta ja lisäämällä puristusta siedetyllä tavalla”.

Auttaakseni minua pääsemään alkuun kompressiosukkien maailmassa, tilasin muutaman tuotteen: jokapäiväisen kompressioparin, polvikorkean suorituskyvyn parin ja tavoitesuorituskykyisen parin (miehistön koko).

Kuinka Bombas-kompressiosukat kestävät matkustamista

Ennen pitkää matkapäivääni (mukaan lukien lähes 12 tuntia lentoaikaa Salt Lake Citystä Italiaan) käytin klassisia valkoisia ja sinisiä Bombas Everyday -sukkia. Kun laitoin ne ensimmäisen kerran, ne tarjosivat tuskin havaittavaa puristusta, mikä on minulle parempi, varsinkin kun tiesin käyttäväni niitä tuntikausia. Ne ovat melko ohuita, joten ne sopivat hyvin pukeutuneiden farkkujen alle. Haitta? Minulla on tapana ylikuumentua kosteilla, ruuhkaisilla lennoilla, joten aloin tuntea sen aikaisin aamulla.

Lähikuva jaloista Bombas Everyday -kompressiosukissa ja repussa
Kuva: Tekijä

Silti olin innoissani siitä, miltä kehoni tuntui. Olen kärsinyt niin sanotusta “jalkakivusta” koko elämäni ja joudun usein ottamaan ibuprofeenia lievittääkseni epämukavuutta. Siksi saavun määränpäähäni yleensä levottomana ja pohkeen kipeinä. Mutta ei sinä päivänä – saavuin Venetsian lentokentälle rennosti ja valmiina lyömään uhkaava lentoviiveeni.

Miltä heistä tuntuu treenin aikana

Juokseminen on kaukana suosikkiharrastukseni. Joten jos voin tehdä jotain helpottaakseni kehoani, olen täällä sitä varten. “Yksi etu, jota monet ihmiset eivät ymmärrä, on se, että puristussukat voivat vaimentaa juoksemisen aikana esiintyviä lihasvärähtelyjä”, sanoo Dr. Baird. “Tämä voi vähentää lihasten väsymystä ja lievittää lihaskipua harjoituksen jälkeen.”

Lähikuva jaloista Bombas Performance -kompressiosukissa ja -lenkkareissa
Kuva: Tekijä

Joten tietysti halusin nähdä itse ja otin Bombasin performanssisukat mukaani maantielenkille. Näissä sukissa on korkeampi puristussuhde ja heti kun laitoin ne jalkaani, alkoi pistely. Pidin sitä muutaman kerran, kunnes totuin tunteeseen: koko jalkani tuntuu olevan verenpainemansetissa, etenkin jalkaterän, nilkan ja pohkeen yläosassa.

Vaikka tunnen edelleen valtavaa helpotusta joka kerta, kun otan ne pois, jalkani kiittävät minua seuraavana päivänä, kun jatkuva pohjekipuni on hiljaa kadonnut. Mutta mikä vaikuttavinta, jalkani olivat kivuttomat aamulla sen jälkeen, kun laitoin uudet saappaat jalkaan 10 mailin kaupunkikävelylle (ja kyllä, se lasketaan minulle harjoitukseksi).

Johtopäätös: Näyttää siltä, ​​​​että minulla on uusi esine, joka minun on todella pakattava.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *