Kookosöljy, jonka Jennifer Garner vannoo, on myynnissä Prime Dayn kunniaksi

By | September 11, 2023

Hinta oli 16 dollaria, nyt 11 dollaria

PURA D’OR -fraktioitu kookosöljy toimitetaan suuressa 16 unssin pullossa, ja se on tarpeeksi monipuolinen käytettäväksi hiuksilla, iholla ja kynsillä. Ja vaikka tavallinen hinta on 16 dollaria Loistava Kokonsa ja monipuolisuutensa ansiosta saat sen vielä halvemmalla, jos ostat sen Prime Day -tapahtumassa.

Toisin kuin muut kookosöljyt, tämä koostumus ei koskaan kiinteydy, joten se on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Pidämme myös siitä, että se on pumppupullossa (joka tekee paljon vähemmän sotkua kuin kookosöljyn kaaviminen purkista) ja että voit käyttää sitä päästä varpaisiin hyödyntääksesi kookosöljyn kauneushyötyjä. Kookosöljyn tiedetään ravitsevan ihoa, hiuksia ja kynsiä intensiivisesti. Se on myös hämmästyttävä luonnollinen öljy tulehdusten lievitykseen, vaurioituneiden hiusten korjaamiseen ja kynsien vahvistamiseen. Lisäksi kookosöljy on luonnollinen antibakteerinen ainesosa, joten se voi auttaa torjumaan, hoitamaan ja ehkäisemään ihottumia.

Jennifer Garner ei ole ainoa, joka vannoo tämän nestemäisen kookosöljyn puolesta, sillä se on saanut viisi tähteä yli 5 000 Amazonin ostajalta. Monet ostajat rakastavat sitä sen kosteuttavan, tasoittavan ja valkaisevan vaikutuksensa vuoksi. Ja vaikka jotkut asiakkaat haluavat kookoksen tuoksua, monet haluavat hajustamatonta öljyä, koska se on turvallinen herkälle ihotyypille ja toimii hyvänä kantajaöljynä eteeristen öljyjen kanssa työskennellessä.

Eräs arvioija sanoo: “Ostin tämän öljyn korvatakseni päivittäisen voiteeni. Olen niin onnellinen! Käytän tämän pumppua yhdessä afrikkalaisen musta risiiniöljyni kanssa ja se toimii täydellisesti. Olen käyttänyt sitä myös kasvoilleni ja se on varmasti auttanut. Kasvoni ovat sileät ja olen huomannut, että ihoni on kirkkaampi ja vähemmän samea. Olen käyttänyt sitä myös tyttärelleni, jolla on herkkä iho ja hän rakastaa sitä. Se tasoitti hänen ihoaan, koska muut ihonhoitotuotteet ärsyttivät sitä. Ostan jatkossakin tätä tuotetta.”

Toinen kirjoitti: ”Olen tilannut tämän öljyn uudelleen monta kertaa. Se on täydellinen hierontaan, hyvä kantajaöljy, kevyt ja hajuton. Loistava kesäksi. Hyvä laatu.”

Koko: 16 unssia

Pääainesosat: Kookosöljy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *