Koko kehon vastusnauhaharjoittelu vain 22 minuutissa

By | September 19, 2023

CJa onko sinulla viha-rakkaus-suhde kuntoliikkeen kanssa? Koska se on ehdottomasti se, miltä minusta tuntuu viimeisestä harjoituksesta tässä valmentaja Traci Copelandin uudessa 22 minuutin kokovartaloharjoituksessa. Kyseinen juna: Superman. Se toimii alaselässäsi ja pohjimmiltaan koko kehon selässä. Copeland nostaa intensiteettiä lisäämällä seokseen vastusnauhan, joka antaa yläselän ja hartioiden lihaksille ylimääräistä harjoittelua. Asento on niin haastava, mutta saa myös sinut tuntemaan olosi supersankariksi.

Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Dannah Eve, sertifioitu personal trainer ja DE-menetelmän perustaja
  • Traci Copeland, Nike Master Trainer, jooga-ohjaaja ja fitness-malli

Superman on harjoitus, joka suorittaa viiden liikkeen sarjan, joka toistetaan kolme kertaa tässä harjoituksessa. Aloitat lämmittelyllä ja lopetat jäähdyttelyn, mutta harjoituksen ydin on viiden liikkeen suorittaminen noin 40 sekuntia, 20 sekunnin tauko välissä. Käytät vastusnauhaa kaikissa liikkeissä, vaikka Copeland huomauttaa, että ne voidaan tehdä myös pelkällä kehonpainollasi.

Mutta jos sinulla ei ole kuminauhaa, sinun kannattaa silti sijoittaa sellaiseen. Vastusnauhat ovat hellävarainen, mutta haastava tapa lisätä voimakomponentti mihin tahansa harjoitukseen.

“Vastusnauhoilla harjoittelemisesta on monia etuja”, Dannah Eve, kouluttaja ja DE-metodin perustaja, kertoi aiemmin Well+Goodille. “Vastusnauhojen avulla vastus kasvaa, kun liikut koko liikealueen läpi, kun taas vapaat painot ja vastuslaitteet pysyvät samoina koko liikealueen ajan.” Tämä tekee niistä kevyemmän, heikomman voimaharjoittelun kuin nostaminen. koneilla tai vapailla painoilla , jotka voivat “rasittaa epäterveellisesti selkärankaa, niveliä, nivelsiteitä ja jänteitä”.

Voit myös säätää lihasten vastusta pelaamalla eri nauhoilla ja kahvoilla. Otetaan vaikka Superman: Jos haluan vain jotain, joka aktivoi hieman olkapää- ja selkälihaksiani, niin käyttäisin kevyempää vastusnauhaa. Mutta jos halusin jotain, joka todella haastaa minut irrottamaan nauhaa ylävartaloni avulla, voisin valita tiukemman nauhan.

Vastusnauhaharjoittelulla voima on sinun käsissäsi. Kirjaimellisesti.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *