Kokeilin Viral Pure Instinct feromonihajuvettä

By | September 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kuten Christian Dior kerran sanoi: “Naisen hajuvesi paljastaa enemmän hänestä kuin hänen käsialansa.”

Hajuvedet ja tuoksut ovat vuosisatojen ajan olleet keskeisessä asemassa ihmiskulttuurissa, ei vain henkilökohtaisen hygienian muotona, vaan myös sosiaalisen aseman osoituksena, yksilöllisyyden ilmaisuna ja kumppanien vetovoimana. Vaikka hyvä tuoksu on aina liitetty houkuttelevuuteen länsimaisissa kulttuureissa, Pure Instinct Roll-on Pheromone Unisex Perfume Oil (17 dollaria) nostaa hajuveden taidetta lisäämällä feromoneja, jotka on erityisesti suunniteltu miellyttämään sinua sanan jokaisessa merkityksessä vastustamaton haju. , uudelle tasolle.

Kun tämä virushajuvesi valloitti Internetin TikTokin kautta ja keräsi yli 100 miljoonaa katselukertaa #pheromoneperfume -sivustolle, tiesin, että minun piti kokeilla sitä itse nähdäkseni, mistä kaikessa hypeessä oli kyse.

Mikä feromonihajuvesi oikein on?

Vaikka feromonit ovat suhteellisen uusia TikTokille, niitä on käytetty viestintävälineenä eläinkunnassa aikojen alusta lähtien. “Feromonit ovat eläinten tuottamia kemiallisia aineita, jotka puolestaan ​​vaikuttavat saman lajin käyttäytymiseen, fysiologiaan tai kehitykseen”, Perfumarien toimitusjohtaja Mindy Yang selittää. Ihmisillä feromonien uskotaan vaikuttavan päätöksentekoprosessiimme muuttamalla mielialaamme ja fysiologisia reaktioitamme, erityisesti vetovoimaan ja pariutumiseen liittyvissä sosiaalisissa yhteyksissä.

@not.kez PARAS HAJUTU IKINÄ??? #fyp #feromonihajuvesi #parasparfyymi2022 #pureinstinctpheromone #tiktokmademebuyit ♬ Hissimusiikki – Bohoman

“Ihmiskeho tuottaa päivittäin luonnollisia feromoneja, ja ne erittyvät useimmiten hikirauhasten kautta”, selittää Sue Phillips, Scenterprises Inc:n toimitusjohtaja. Kainalohien (tai liiallisen kainalohien) uskotaan antavan “kemiallisen allekirjoituksen”, joka havaitessaan ulkopuolinen Hengitettynä sillä voi olla hienovaraisia ​​(mutta ei elämää muuttava) vaikutuksia ihmisiin ja heidän mielialaansa. Tuoreessa tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että aikuiset ihmiset pystyivät tunnistamaan likaiset T-paidansa 100 identtisen T-paidan joukosta pelkästään hajun perusteella. “Vaikka on näyttöä siitä, että ihmiset tuottavat feromoneja ja reagoivat niihin, niiden vaikutusten laajuus ja luonne ovat edelleen jatkuvan tieteellisen tutkimuksen ja keskustelun kohteena”, Yang sanoo.

Haluaisin säästää rahaa kalliista hajuveistä ja deodoranteista, mutta luonnollisten tuoksujeni leijuminen kuuman päivän rannalla tai kuuman joogatunnin jälkeen (ja silloin, kun en ole päällä) on pohjimmiltaan oma versioni tuoksuhelvetistä. . Tämä tarkoittaisi, että itsevarma teini, joka huuhtoutui “Tommy Girl” -sarjaan yläkoulun salitunnin jälkeen, olisi samaa mieltä siitä, että pojatkaan eivät tee niin. Onneksi tässä tulee esiin feromonihajuvesi.

Pure Instinct -hajuvesiöljyn erottaa muista markkinoilla olevista tuoksuista se, että koostumus on rikastettu keinotekoisilla feromonilla sen kevyen ja hedelmäisen tuoksun lisäksi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on samaan aikaan makea tuoksu Plus Hyödynnä luonnollisesti tuotettujen feromonien matkimisen lisävaikutuksia… ilman, että sinun tarvitsee tinkiä päivittäisestä hygieniasta.

@faithhousley Kukaan ei sanonut minulle, että se toimisi NIIN hyvin!? #fyp #MadewithKAContest #sinulle ♬ Lose Yourself Mario Remix – pilasin sen siellä

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

Kun levitin hajuvettä iholleni, hämmästyin kuinka paljon tuoksu muistutti minua 90-luvun Strawberry Lip Smacker -huulipunasta. Muissa Amazon-arvosteluissa kerrottiin, että se tuoksuu kevyeltä persikan tuoksulta, mutta unisex-öljy on suunniteltu sulautumaan ihosi pH-arvoon ja luomaan ainutlaatuisen tuoksun… ja ilmeisesti 99 sentin huoltoasemapuikko on henkilökohtainen tuotemerkkini. Kokeiltuani uuden juoman yhdistämistä muihin hajusteisiin ja vartalosuihkeisiin joidenkin arvioijien suosittelemalla tavalla, Sol de Janeiro Brazilian Crush Bum Bum Hair & Body Mist osoittautui voittavaksi yhdistelmäni.

Selattuani lukemattomia Amazon-arvostelujen sivuja väittäen, että täällä “sataa miehiä”, panin hajuveden äärimmäiseen koetukseen: käytin sitä miehen ympärillä, jonka kanssa minulla oli seksuaalista jännitystä. Eikä kuka tahansa mies, vaan mies, jonka kanssa minulla oli vuosikymmeniä kestänyt ystävyys aikana, jolloin olimme molemmat hiljattain eronneet merkittävistä muista. Vaikka voin kuvitella, että kaikki toivottomat romantikot juoksevat pakoon fantasioiden kanssa, realistit varmasti pilkkaavat tätä ajatusta tietäen, että Azkabanista pakeneminen on luultavasti helpompaa kuin ystävävyöhykkeeltä.

Tapaamisessa ensimmäinen halaus ansaitsi minulle “Näytät hyvältä”, kun taas loppuilta seurasi samanlaista sävelmää, jossa lyötiin exiämme ja ihmeteltiin kuinka kaikki ystävämme ovat naimisissa ja synnyttävät vauvoja. Mutta hajuvettä tai ei, se on yhden kolmikymppisen naisen elämää.

Joten… toimiko se?

Tutkijat sanovat, että hulluudelle on olemassa menetelmä, mutta tutkijat sanovat, että tuoksussa, joka on aivan yhtä ainutlaatuinen ja houkutteleva, kuin miltä näyttää liian hyvältä ollakseen totta, on olemassa menetelmä, mutta tutkimus ei ole vielä ratkaiseva. Ollakseni rehellinen, vaikka tuoksu oli miellyttävä, se ei välttämättä olisi ensimmäinen hajuvesi, jota tavoittaisin kaapista, joka on täynnä hienoja tuoksuja.

Vaikka henkilökohtainen kokeiluni toisen “potentiaalisen poikaystävän” kanssa oli floppi, sain baarissa muutaman tuijotuksen, flirttailun ja juomatarjouksen tuntemattomilta, mikä puolestaan ​​teki minusta itsevarmemman. Vaikka en varsinaisesti tuntenutkaan, että tämä hajuvesi houkutteli kaikkia poikia puutarhaani, luulen, että puolet tämän tuotteen tehokkuudesta tulee lumelääkevaikutuksesta – itseluottamuksen lisäys, joka voi tulla vain tiedosta, että sinulla on salainen juoma, joka auttaa. säteilet jumalattaren kaltaista energiaa. Amazon-listalta voit nähdä, että tätä hajuvettä markkinoidaan nimellä “luottamus pulloon”. Ja minulle se oli juuri sitä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *