Kokeilin Tulan viilentäviä ja kirkastavia hydrogeelisilmänaamioita

By | November 5, 2023

SJotain, mitä sinun pitäisi tietää minusta: Minulla ei ole koskaan ollut johdonmukaista uniaikataulua. Vaikka haluaisinkin olla yksi niistä ihmisistä, joilla on Tik Tokin arvoisia aamu- ja iltarutiineja, arvostan spontaaniutta liikaa enkä voi koskaan hylätä “Wyd tonight” -tekstiä ystäviltäni, vaikka sanoin itselleni kuinka paljon pysyisin sisällä. Tuloksena on, että herään näyttäen paljon väsyneemmältä ja turvonnemmalta kuin mistä olen ylpeä. Ja tällaisessa eteenpäin suuntautuvassa työssä – olen jatkuvasti lehdistötilaisuuksissa freelance-kirjoittajana – viimeinen asia, jonka haluan, on tulla paikalle ja saada kaikki kysymään minulta, olenko sairas. Siksi olen aina etsimässä silmälaastareita, erityisesti sellaisia, jotka vähentävät turvotusta, kuten Tula’s Cooling and Brightening Hydrogel Eye Masks (22 dollaria neljälle parille).

Niissä on joitain tehokkaita ainesosia, kuten kofeiinia (vähentämään turvotusta ja antamaan välitön kiinteytysvaikutus), glyseriiniä ja niasiiniamidia (kirkastamaan ja tukemaan kosteutta) ja hyaluronihappoa (kiiltoittamaan ihoa ja ehkäisemään kuivumista). Ava Shamban, lääketieteen tohtori, sertifioitu ihotautilääkäri ja AVA MD Dermatologyn perustaja, sanoo, että ainesosat ovat “hyvä sekoitus kaikille ihotyypeille lievittämään turvotusta, tylsyyttä ja kuivuutta, jotka ovat yleisiä silmänympärysalueella ja joita tulisi sietää hyvin. .” Kaikille ihotyypeille.”

Lisäksi on prebiootteja ja probiootteja, jotka säilyttävät hyviä bakteereja, vahvistavat mikrobiomia ja ylläpitävät ihosi pH-tasapainoa ja suojakerrosta. Mukana on myös kamomilla rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. “Kamomilla sisältää flavonoideja, [plant compounds that] ovat erinomaiset rauhoittamaan ja tasoittamaan kuivunutta silmänympärysihoa”, sanoo Dr. Shamban. “Sillä on myös erinomaiset anti-inflammatoriset ominaisuudet.”

DR. Shamban pitää silmälaastareista, koska ne vapauttavat vaikuttavat aineet tehokkaasti ja nopeasti. ”Ne auttavat sulkemaan vaikuttavat aineet häiritsemättä niitä ja altistamatta niitä ilmalle, epäpuhtauksille tai muille ympäristötekijöille. Lisäksi leviämistä ei tarvita hankaamista tai vetämistä silmän alle, koska se auttaa infuusioprosessia sarveiskalvon kerrokseen ja orvasketeen, mikä mahdollistaa optimaalisen tunkeutumisen.”

Henkilökohtaisesti rakastan silmälappuja, koska voin tehdä monia asioita käyttäessäni niitä. Kun heräsin ja tajusin, että huhut olivat totta: Huono uni johtaa tummiin silmänaluksiin ja turvotukseen. Pesin kasvoni, levitin sitä silmieni alle ja menin tekemään aamiaista. Ohjeissa sanotaan, että Tula’s Cooling and Brightening Hydrogel Eye Masks on jätettävä 10-20 minuutiksi ennen poistamista ja puristamalla ylimääräinen seerumi ihoon lisävirkistyksen saamiseksi. Pidän todella siitä, että nämä laastarit eivät ole liian tahmeita eivätkä lipsu silmistäni kuten jotkut silmälaastarit tekevät, jos liikut liikaa.

Vaikka en sanoisikaan, että näytän yhtäkkiä uudelta ihmiseltä, siinä on hienovarainen ero, jonka minä, turhamainen ihminen, joka tuijottaa itseään jokaisella ohittamansa heijastuspinnalla, olen ehdottomasti huomannut. Verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin maskeihin, nämä ovat loistava pikakorjaus ennen suurta esittelyä tai elämäntapahtumaa.

Näitä silmänaamioita on saatavilla vain rajoitettu erä loman ajaksi, joten kannattaa hankkia ne heti ja piilottaa ne jääkaappiin – viileät lämpötilat auttavat myös herättämään väsyneet silmät.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *