Kokeilin Olaplex Volumizing Blow Dry Mistiä

By | September 10, 2023

En koskaan ollut todella huolissani volyymin saamisesta hiuksiini (minua oli onni siunattu täyteläisellä, paksulla päällä)… kunnes aloin menettää niitä. Hiustenlähtöni oli vähemmän lääketieteellistä ja esteettisempi – valkaisin hiuksiani ei kerran vaan kahdesti kahdessa kuukaudessa hiusvärjäysyrityksessä, josta minun olisi pitänyt tehdä enemmän tutkimusta. Nopea PSA– Kaikki värintekijät eivät pärjää hyvin valkaisu- ja/tai vaaleiden sävyjen kanssa, joten muista tehdä niin sinun Tutkimus.

Kuten niin monien rajujen hiusten muutosten kohdalla, uuden vaalean hiukseni muutokseni laukaisi elämänmuutos. Rakastin sitä, kunnes huomasin hiukseni putoavan vakavien, peruuttamattomien vaurioiden vuoksi. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin olla kärsivällinen ja antaa itselleni aikaa parantaa ja kasvattaa kaikki hiukseni, mikä oli yksi elämäni nöyryyttävistä ja pelottavimmista kokemuksista. Kun se kasvoi takaisin, se ei koskaan ollut aivan sama.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Christin Brown, Christin Brown on julkkisten kampaaja ja Olaplex-lähettiläs.

Uudelleenkasvun ja täysin uuden hiukseni sivuvaikutuksena oli, että hiukseni menettivät normaalin volyyminsä eivätkä enää pystyneet pitämään kiharaa kuten ennen. Useiden vuosien aikana siitä, kun olen kasvattanut hiuksiani ja kokeillut kaikkia käsiini saamiani tuotteita, jotta ne voisivat toistaa entisen volyymin, mikään tuotteista ei kestänyt muutaman tunnin muotoilua pidempään. Tästä syystä kun kuulin, että yksi suosikkikorjausbrändeistäni auttaa hoitamaan hiukseni takaisin terveiksi, tiesin, että minun oli kokeiltava sitä, vapauttaen volyymia lisäävän sumun, joka lupaa kestävää, salonkimaista volyymia. Syötä: Olaplex Volumizing Blow Dry Mist (30 dollaria). Koska tuote on formuloitu Olaplexin patentoidulla side-building-teknologialla, toivoin, että tuote olisi vihdoin ratkaisu hiusten volyymiongelmiini.

Mitä tapahtui, kun kokeilin Olaplex Volumizing Blow Dry Mist -sumua?

Ennen sen äskettäistä julkaisua minut kutsuttiin kokeilemaan Olaplex Volumizing Blow Dry Mistiä Suite Caroline Salonissa New Yorkissa kuuluisan hiusmuotoilijan Teddy Charlesin ja hänen tiiminsä kanssa. Kun tuijotin salongin peiliin innokkaasti päästäkseni kokeilemaan tuotetta, ainoa toiveeni – kokea todella, mitä tuote voi tehdä – oli lisätä mahdollisimman paljon volyymia hiuksiini. Stylisti ruiskutti kosteille juurilleni, ryhtyi töihin, ja ennen kuin tajusinkaan, hiukseni näyttivät täyteläisiltä, ​​kimmoisilta ja kiiltäviltä – ja kaiken kaikkiaan ne näyttivät vain TERVEILTÄ.

Myöhemmin sain tietää, että tuote on suunniteltu juuri tähän:[It] tarjoaa kestävää vartaloa ja kimmoisuutta samalla kun suojaat hiuksia pehmeiksi, kiiltäviksi ja näkyvästi terveiksi föönauksiksi”, selittää Lavinia Popescu, Olaplexin päätutkija. “Kliinisesti todistetusti lyhentää föönausaikaa, tarjoaa kosteudenkestävyyden ja suojaa lämmöltä 450 Fahrenheit-asteeseen asti.”

Ainesosat, jotka mahdollistavat kaikki hyvät hiuspäivän tunnelmat

Popescu kertoo minulle, että sumu on formuloitu jakkipuun polysakkarideista ja edistyneistä polymeereistä, jotka luovat pehmeän, sileän kukinnan ja pitkäkestoisen vartalon. Samaan aikaan hän sanoo: “Bambuuutteen lipopeptidi suojaa muotoiluvaurioilta ja edistää tyylin säilymistä, ja hernepeptidit täyttävät, kosteuttavat ja suojaavat hiuksia”, lisää Popescu. Yhdessä ne antavat volyymia ja muotoilua, joka kestää pidempään eivätkä jätä tuotejäämiä hiuksiin – suositellaan myös toisen päivän hiusten virkistykseen.

Kuinka käyttää Olaplex Volumizing Blow Dry Mist -sumua

Jos olet valmis kokeilemaan tätä tuotetta kotona, Curly Hair Specialist ja Olaplex Ambassador Christin Brown selittää tarkasti, kuinka tuotetta käytetään: “Haluat levittää sitä kosteisiin hiuksiin sen jälkeen, kun olet purkanut sen”, hän sanoo. “Juuri ennen pyyhkeellä pyyhkimistä, suihkuta sumua ja lakaise se kauttaaltaan, varsinkin silloin, kun voit käyttää tavallista muotoilua enemmän volyymia”, hän lisää. Föönauksessa hän suosittelee pyöreän harjan käyttöä juurien nostamiseen. “Rakastan, että tämä sumu on erittäin kevyttä, mutta silti saa työn tehtyä”, hän sanoo. Brown käyttää sitä mielellään myös kuiviin hiuksiin elvyttääkseen toisen päivän tuuheutta.

Mitä tapahtui, kun yritin lisätä volyymia omille hiuksilleni?

Olin valmis kokeilemaan tuotteen käyttöä kotona, kun olin ylläpitänyt ammattimaista puhallusta mahdollisimman pitkään. Hiusten pesun ja hoitamisen jälkeen (käytin Olaplex shampoota ja hoitoainetta) kuivasin hiukseni pyyhkeellä ja suihkutin sitten sumua suoraan juurilleni. En ole tyttö, joka föönaa kotona – en ole koskaan voinut pitää pyöreää harjaa ja puhaltaa hiuksiani pois (en vain ole niin kätevä) enkä ole vielä hypännyt Dysonin kelkkaan. niin siinä se on suoristus. Suoristamisen ja kihartamisen jälkeen hiukset samaan aikaan silitysraudalla (sitä se, hyvät naiset ja herrat). Minun Talent) Pystyin kokoamaan kätevyyden käyttämällä pyöreää harjaa ja – vain vähän – föönaamalla juuriani tiivistääkseni volyymin. Lopputulos? Hiuksissani oli volyymia ja kiiltoa, ja mikä parasta: ei tahmeaa jäännöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *