Kokeilin Moon Juicen Mini Dew Elektrolyyttijauhetta

By | September 10, 2023

WVaikka olen yleensä sitä tyyppiä, joka etsii ruokaa täydentääkseen ravintovarastojani päiväksi, minusta on lähes mahdotonta pysyä hyvin nesteytettynä – ja niin usein kuin otan 40 unssin Stanley-kupin mukanani kaikkialle, se minulle sattuu harvoin, että saisin koko vitun asian loppuun.

Siksi olin erityisen innoissani Moon Juicen uusimmasta tuotteesta, Mini Dew’stä (44 dollaria, saatavana myös Amazonista), joka on kaksi yhdessä päivässä -lisäaine, joka sisältää elektrolyyttejä ja monimineraalijauhetta, joka tukee nesteytystä ja aivojen toimintaa. (He ovat myös Moon Juice’s Magnesium-Omin (42 dollaria), joka on tärkeä ainesosa TikTokin suositussa Sleepy Girl -cocktailissa, valmistajat.)

Koska pidin Moon Juicen magnesiumpohjaisesta tuotteesta niin paljon, odotukseni Mini Dew’n suhteen eivät olleet kovin korkeat. TL; DR? Odotukseni ylittyivät – tämä tuote on täysin sijoituksen arvoinen ja auttoi minua HIIT-treenissäni kärsiä läpi testi tässä kuussa.

Kuva: Moon Juice

Mikä tekee Moon Juice’s Mini Dew’stä niin mahtavan

Mennään asiaan hetken kuluttua. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat elektrolyyttijauheet, Mini Dew sisältää yli 72 ionista hivenainetta ja viittä kelatoitua välttämätöntä kivennäisainetta (parempi biologinen hyötyosuus) tukemaan aivojen toimintaa, mielialaa ja palautumista. Kaikki ei sisällä nolla grammaa sokeria, murto-osan natriumpitoisuudesta. muut elektrolyytit ja valmistettu 100-prosenttisesti jäljitettävistä ainesosista. Tämä kaikki kuulostaa erittäin lupaavalta, mutta mitä se oikeastaan ​​merkitsee meille?Moon Juicen perustajan Amanda Chantal Baconin mukaan Mini Dew luotiin ihmisille, jotka etsivät korkealaatuista, vaivatonta tuotetta ilman tarpeettomia lisäaineita. ”Mini Dew sai inspiraationsa tarpeesta. “En löytänyt orgaanista, sokeritonta elektrolyyttiä, jota voisin ottaa päivittäin – ei vain voimakkaan hikoilun tai oksentamisen vuoksi”, Bacon sanoo. Niinpä perustaja keskittyi hankkimaan mikromuovia sisältämättömän vaaleanpunaisen suolan ja annostelemaan natriumia optimaalisen solujen nesteytyksen saavuttamiseksi, “sen sijaan, että nostaisi natriumia huippu-urheilijatasolle, mikä jättää useimmat ihmiset kuivumaan.”

Ja kukapa ei rakasta hyvää BOGO-sopimusta? ”Rakastan tottumusten yhdistämistä, joten teimme tästä kaksi yhdessä tuotteen yhdistämällä Mini Dew:n kelatoituihin kalium- ja magnesiummuotoihin. Tämä tarkoittaa, että se on sekä elektrolyyttilisä Ja päivittäinen kattava mineraalilisä, joka sisältää kultastandardin ionisia hivenaineita ja viittä kelatoitua välttämätöntä mineraalia”, Bacon sanoo. Tämä on merkittävää, koska magnesium on yleinen ravinteiden puutos ja elektrolyyttitasapainon epätasapaino voi aiheuttaa väsymystä, huonovointisuutta, henkisen tilan muutoksia, päänsärkyä, huimausta, epäsäännöllistä sydämen rytmiä ja lihaskramppeja. Mini Dew’n viisi kelatoitua välttämätöntä mineraalia on suunniteltu auttamaan torjumaan tätä epätasapainoa.

Ajatukseni Mini Dew Electrolyte Powderista

Vaikka rakastankin muita markkinoilla olevia elektrolyyttijauheita, pidän niitä usein liian makeina ja ärsyttää vatsaani. Tavallinen ratkaisuni on käyttää vain puolitoista puuteria kerrallaan. Tässä suhteessa Mini Dew eroaa selvästi muista. Se on erittäin miellyttävä maku – se maistuu ripaus vesimelonia – ja on vain hieman suolaista. Kuvittele tuore vesimeloni, jossa on ripaus suolaa, joka on saanut kauniin vaaleanpunaisen sävyn punajuurien ansiosta. Annoskoko on myös vain yksi teelusikallinen 12 unssia vettä kohti – vesi on erittäin laimeaa ja helppo juoda muutamassa kulauksessa. Vaikka aikuiset voivat kuluttaa jopa kahdeksan annosta Mini Dewä päivässä.

Kuten Bacon mainitsi, tuote on annosteltu antamaan soluille optimaalinen nesteytys päivittäisen toiminnan aikana. Jos kuitenkin harjoitat raskaampaa toimintaa, joka voi häiritä elektrolyyttitasapainoa, annoksen säätäminen on enemmän kuin helppoa. Kun testasin tätä tuotetta lähes kahden viikon ajan, tein juuri niin. Tavallisena päivänä, kun vietän suurimman osan ajastani pöytäni ääressä, lisään yhden (Kenties Lisää kaksi) teelusikallista uudelleenkäytettävään vesipullooni ja siemaile koko päivän. Olen kuitenkin sisällyttänyt viikkorutiiniini rasittavampia harjoituksia, mukaan lukien kaksi melko intensiivistä HIIT-treeniä, joissa on erittäin tärkeää varmistaa, että minulla on tarpeeksi elektrolyyttejä, varsinkin kun olen palautumassa.

Jos tiedän osallistuvani rasittavalle harjoitustunnille, tuplaan Mini Dew -annokseni ja otan noin kahdesta kolmeen teelusikallista, mikä mielestäni vaikuttaa merkittävästi energiatasoihini. Välittömästi juomisen jälkeen tunnen jatkuvasti pienen energianpurskeen. Mutta onko se lumevaikutus? Rehellisesti sanottuna en ole varma. Mutta energiatasoni ja keskittymiskykyni näyttävät lisääntyvän kulutettuani Mini Dewä joka kerta, mikä saattaa olla merkki siitä, että se tekee työnsä.

Tämän elektrolyyttipitoisuutta lisäävän jauheen (IMO) suurin hyöty on kuitenkin se, että se ei aiheuta minulle vatsakipua. Toistan nollaa (!), mikä on valtava voitto yliherkän vatsan kirjassani. Mini Dew on kuitenkin ansainnut pysyvän paikan lisäkaapissani ja toistaiseksi se on (erittäin) hyvä.

Tutustu ravitsemusterapeutin mukaan kosteuttavimpiin ruokiin:Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *