Kokeilin LastSwab Beauty Trio Prota

By | September 15, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kauneuskirjoittajana vietän suurimman osan ajastani uusien meikkituotteiden kokeilemiseen. Tätä silmällä pitäen etsin jatkuvasti tapoja tehdä kauneusrutiinistani kestävämpää ja tehokkaampaa. Tämä sisältää jätteen minimoimisen esimerkiksi valitsemalla uudelleenkäytettäviä meikkipyyhkeitä ja biohajoavia kalvoja. Äskettäin löysin vaihdon toiseen suureen syylliseen: vanupuikoihin (eli Q-vinkkeihin), kun törmäsin LastObjectin LastSwab Beauty Trio Pron (24 dollaria).

Jos et ole tuttu, brändi tunnetaan uudelleenkäytettävistä tuotteistaan ​​vanupuikoista kudoksiin. Ne eivät ole vain ympäristöystävällisiä, vaan niiden kantokassit on valmistettu kierrätetystä muovista, joka tulee merestä. LastSwab Beauty Trio Pro on kolmen uudelleenkäytettävän silikonipuikkosarja, jotka on suunniteltu erityisesti meikin poistoon, tahraan, korjauksiin, ripsien erottamiseen ja kulmien rispaamiseen. Verkkosivustolla sanotaan, että jokainen sarja voi korvata 2 750 kertakäyttöistä vanupuikkoa, joten tiesin, että minun täytyy kokeilla sitä.

Kun avasin laatikon, ne olivat juuri sitä mitä odotin – kolme pientä silikonityynyä. Ne tuntuivat pehmeiltä ja vaikuttivat pitkäkestoisilta, joten minulla ei ollut huolta niiden vaihtamisesta rutiiniini ympäristöystävällisemmiksi. Pienen tutkimuksen jälkeen huomasin, että useimmat ihmiset käyttävät näitä uudelleenkäytettäviä vanupuikkoja eyelinerin teroittamiseen, luomivärien levittämiseen ja huulikiiltojen levittämiseen. Joten tein juuri niin – ja sanotaanpa vain, että tulokset eivät olleet sitä, mitä odotin.

Ensimmäiset ajatukset LastSwab Beauty Trio Prosta

Halusin käyttää jokaista vinkkiä tehdäkseni oikeudenmukaisen arvion siitä, miten se toimii, miltä se tuntuu jne. Ensin kokeilin höyhenkärkeä, joka tunnetaan nimellä LastSwab Original Pro, jota käytin kulmapomaadin levittämiseen. Se piti tuotteen hyvin ja kampasi kulmakarvat paikoilleen alle minuutissa.

Seuraavaksi laitoin huulikiiltoa pointier-puikkoa, LastSwab Beauty Prota. Se toimi samalla tavalla kuin mikä tahansa muu doe-foot applikaattori (alias huulisauva), levittäen tasaisen kerroksen tuotetta huulilleni.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä oli LastObject Sharpen Pro. Siivekkäistä eyelineristä rakastavana on helppo saada ei-toivottuja tahroja, ja juuri sen testasin. Valitettavasti tämä vinkki ei toiminut niin kuin olin toivonut. Eyelineerissäni oli vielä muutamia raitoja ja tahroja, jotka antoivat sille hieman enemmän ulottuvuutta, mutta toivoin sen luovan terävän, puhtaan viivan. En ole ammattilainen MUA, joten ehkä siksi en voinut tehdä sitä, mutta se oli ikävää.

Kuinka puhdistaa uudelleenkäytettäviä silikonipuikkoja

Kun kaikki oli sanottu ja tehty, pesin päät saippualla ja vedellä ja laitoin ne pois seuraavaa kertaa varten. Ne voidaan pestä pesukoneessa, mutta en pitänyt sitä tarpeellisena. Sarja toimitetaan kotelossa, jossa ne voidaan säilyttää siististi, joten sinun ei myöskään tarvitse huolehtia niiden katoamisesta.

Viimeiset ajatukset LastSwab Beauty Trio Prosta

Kaiken kaikkiaan suosittelisin LastSwab Trio Prota meikkialoittelijoille, jotka ovat kestävästi ajattelevia ja ovat joko vasta alkamassa harrastaa kosmetiikkaa tai etsivät jotain tarpeeksi pientä keskipäivän korjauksiin ja kukkaroon sujahtamiseen. Kuten kaikki kauneustuotteet ja työkalut, kaikki työkalut eivät sovi kaikille. Haluat tutkia ja löytää tarpeitasi ja mieltymyksiäsi parhaiten vastaavat tuotteet. Ostaisinko toisen setin, jos kadotan omani? Ei. Säilytänkö ne laukussani viime hetken meikkiä varten? Ehdottomasti.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *