Kokeilin Grace & Stella energisoivia silmänaamioita

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ottaen huomioon kuinka herkkä silmiemme iho on, ei ole yllätys, että tämä alue on altis useille erilaisille iho-ongelmille – turvotukselle, tummille silmänaluksille, hienoille juonteille ja ryppyille jne.

Vaikka on vaikea löytää tuotetta, joka vastaa näihin haasteisiin kaikki On yksi, josta on nopeasti tullut fanien suosikki suorituskykynsä ansiosta. Grace & Stellan himoidut silmänaamarit – jotka sattuvat olemaan Amazonin myydyimmät silmälaastarit – sisältävät tarkasti kohdennettuja ainesosia silmän alla olevien huolenaiheiden hoitoon, ja niiden tulokset ovat saaneet ylistäviä arvosteluja kaikkialla Internetissä. Tietenkin, kauneuskirjoittajan täytyi nähdä, mistä hypeissä oli kyse, joten testasin laastarit turvonneelle, kuivalle ja värjäytyneelle iholle silmieni alla. Ja anna minun vain sanoa? he tekivät ei pettää.

Mitä Grace & Stella Energizing Eye Patches sisältää?

Glyseriini

Glyseriini on kosteuttava aine, mikä tarkoittaa, että se houkuttelee vettä ihoon kosteuttamaan, täyttämään ja tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä. on suunniteltu kosteuttamaan, silottamaan ihoa huomattavasti ja tasoittamaan juonteita ja ryppyjä. “Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että glyseriini on ainoa ainesosa, joka on hyvä kaikille”, sanoo Mona Gohara, MD, sertifioitu ihotautilääkäri Connecticutissa. “Se ei ole hienouksia, tiedämme, että se toimii ja kaikilla pitäisi olla se.”

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo, toinen ihotautilääkäreiden suosikki kosteusvoide, “voi sitoa jopa 1000-kertaisen painonsa vedessä, mikä auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja täyteläisenä”, sanoo Hadley King, MD, sertifioitu ihotautilääkäri, joka on erikoistunut lääketieteelliseen ja kosmeettiseen ihotautiin. “Se on voimakas kosteuttava aine ja sopii hyvin pehmitettävien aineiden ja okkluusioiden kanssa estämään kosteuden menetystä.”

Chondrus crispus -jauhe

Hallitussertifioidun ihotautilääkärin Marianna Blyumin Karasikin, MD, Stamina Cosmeticsin perustajan ja Precision Skin Instituten perustajan mukaan chondrus crispus -jauhe voi auttaa vähentämään tummia silmänalusia. Hän huomauttaa, että tämä punaleväjauhe on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä (joka aiheuttaa näkyviä ikääntymisen merkkejä) ja sisältää runsaasti rasvahappoja ja peptidejä, jotka kosteuttavat ja täyttävät.

Hydrolysoitu kasviproteiini

Silmäalueen iholla on taipumus roikkua ja roikkua iän myötä, ja tässä hydrolysoituneet kasviproteiinit tulevat esiin. “Hydrolysoiduilla kasviproteiineilla on tyypillisesti ihoa pehmentävä ja täyteläinen vaikutus, koska niillä on anti-inflammatorisia ja kosteuttavia ominaisuuksia”, sanoo Dr. Karasik.

Mitä tapahtui, kun kokeilin Grace & Stella Energizing Eye Patchesia?

Silmäalueeni on yleensä kuiva ja herkkä. Joten ennen kuin kokeilin tuotteita, minulla oli mukava tietää, että ne olivat tarpeeksi hellävaraisia ​​käytettäväksi kaikki Ihotyypit.

Pehmeät, geelimäiset laastarit tarttuivat helposti kasvoilleni ja pysyivät paikoillaan koko 20 minuutin ajan, kun niitä käytin. En huomannut pistelyä tai ärsytystä, mutta koin viilentävän tunteen, joka tuntui kylpylältä ja oli erittäin rentouttava. Huomionarvoista on kuitenkin se, että saatat joutua leikkimään laastareilla löytääksesi täydellisen sijoituksen – minun piti vetää niitä molemmista päistä saadakseni ne haluamaani paikkaan (vaikka olen ehkä vain koordinoimaton). ).

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin, että silmänympärysiho oli kirkkaampi ja vähemmän turvonnut. Vaikka se ei vähentänyt isojen silmäpussieni ulkonäköä, se sai pienemmät pussit katoamaan.

Ottaen huomioon, että voit saada 24 paria näitä pentuja vain noin 22 dollarilla (se on alle dollari per pari), kannattaa lisätä ne ostoskoriin, jotta näet itse, mitä Hype toimii.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *