Kokeilin Four Sigmatic Coffee -kahvia värinttömän energian saamiseksi

By | November 5, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Älkää käsittäkö minua väärin perhe, tuskin mikään on verrattavissa isoon kuppiin kahvia. Mutta kun olen juonut liian monta annosta intensiivisen työskentelyn aikana, saatan huomata olevani hieman liian huolissani oman eduni vuoksi. *Varoita pelättyjen kahvin aiheuttamista tärinästä.* Iso huokaus.

Silti minun on myönnettävä, että ei ole kiistatonta, että ainakin jonkinlainen kofeiini virtaa suonissani, jos haluan selviytyä päivästä hymy huulillani. Yleensä kupillinen antioksidanttirikasta vihreää teetä riittää; mutta hitaina päivinä vahvistaminen on välttämätöntä – ja tällä tarkoitan suurempia kofeiiniannoksia. Joten viime aikoina, kun tarvitsen hieman ylimääräistä piristystä (mutta en liikaa piristystä) päästäkseni askeleeni vauhtiin, kurottaudun Four Sigmaticin Focus Organic Coffeeen (48 dollaria), jossa on puolet kofeiinia tavallisesta. Valmistetaan kuppi kahvia. Saalis? Toisin kuin tavallinen kuppi kahvia, tämä tuote sisältää muutamia lisäainesosia, jotka vaikuttavat pitämään (värinätön) energiani koko päivän ajan.

Kuva: Focus Sigmatic

Four Sigmatic, Focus Organic Coffee – 48,00 dollaria

Pääainesosat: Arabica-kahvi, chaga, leijonanharja, ashwagandha

Saatavilla kertaostoksena alkaen 48 dollarista tai tilauksena alkaen 39 dollaria.

  • Lisää energiaa noin puolella tavallisen kahvin kofeiinista
  • Sekoitettu keskittymistä tukeviin adaptogeeneihin, kuten Ashwagandha, Lion’s Mane ja Chaga
  • Ei aiheuta hermostuneisuutta
  • USDA luomu
  • Gluteeniton, sokeriton ja ketoystävällinen

Mitä Four Sigmatic -kahvissa sitten on?

Four Sigmatic Focus Organic Coffeesta löydät paljon muutakin kuin vain korkealaatuista kahvia. Itse asiassa jokainen kuppi on valmistettu merkin erityisestä sekoituksesta “keskittäviä” sieniä, adaptogeeneja ja Ja Luomu Arabica kahvi. Tarkemmin sanottuna kahden teelusikallisen annosta kohden on 500 milligrammaa chagaa (antioksidanttirikas sieni), 500 milligrammaa leijonanharjasientä (sienityyppi, jolla on adaptogeenisiä ominaisuuksia), 250 milligrammaa rhodiolaa (adaptogeeninen yrtti), 125 milligrammaa ashwagandhaa (lääkeyrtti) ja 125 milligrammaa mucunaa (kasvi, jota käytetään yleisesti ayurveda-käytännössä). Mukana on myös yacón-mehujauhetta, joka on yacón-kasvin mukulajuurista uutettu ainesosa, jota käytetään usein sokerivaihtoehtona. Four Sigmatic -kahvi on myös gluteeniton ja maidoton, ei sisällä lisättyä sokeria ja on USDA-sertifioitu luomu.

@foursigmatic Jos tarvitset enemmän keskittymistä, sinulla on vaikeuksia keskittyä töissä tai etsit jotain, joka auttaa sinua olemaan tuottavampi, jatka etsimistä. 🍄☕️ #foursigmatic #foursigmaticfocus #foursigmaticfocusblend #sienet #hollistichealth #concentration #adhdtiktok #productivityhack #focushack ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Kuinka paljon kofeiinia tämä puolikahvituote sisältää?

Four Sigmaticin mukaan tämä tuote väittää antavansa sinulle energiaa puolet tavallisesta kahvikupillisesta kofeiinista. Vertailun vuoksi, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) toteaa, että tavallinen 8 unssin kuppi kahvia sisältää 80-100 milligrammaa kofeiinia. (Vaikka 8 unssin annos energiajuomia ja vihreää tai mustaa teetä voi vaihdella 40-250 milligrammaa ja 30-50 milligrammaa vastaavasti.) Four Sigmaticin kahvi sen sijaan sisältää 65 milligrammaa kofeiinia. Todellisen Goldilocks-tyyliin se ei kuitenkaan ole liikaa eikä liian vähän; pikemminkin näin on juuust oikealleT Kofeiinin määrä useimmissa tilanteissa.

Ihanteellisen kofeiinimäärän lisäksi tämän kahvituotteen sanotaan edistävän myös “lisää henkistä keskittymistä” ja “pitkän aikavälin positiivista mielialaa”. On kuitenkin tärkeää huomata, että FDA ei ole arvioinut tämän tuotteen väitteitä, koska se on ravintolisä ja siksi tuotetta ei ole “tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia”. Muista: “Ei ole olemassa lakisääteisiä vaatimuksia, jotka vaatisivat FDA:n hyväksymään ravintolisät turvallisuussyistä ennen kuin ne saapuvat kuluttajalle.”

Vaihdoin tavallisen kahvini Four Sigmatic -kahviin – näin tapahtui

Kuten aiemmin sanoin, rakastan kahvia. Mutta joskus täysin kofeiiniton kuppi tätä voi jättää minut epämiellyttävään hermostoon tuntikausiksi, mikä on tietysti vähemmän kuin ihanteellinen. Vaikka kofeiiniton kahvi tai jopa kuppi teetä on loistava vaihtoehto, joskus tarvitsen vain vähän enemmän. Tässä Four Sigmatic -kahvi tulee esille. Se on todellinen pelastus, kun haluan juoda jotain rauhoittavaa ja rentouttavaa kirjoittaessani.

Ensinnäkin rakastan tämän tuotteen suoraviivaisuutta. Se tulee erittäin kätevässä uudelleensuljettavassa pussissa, jonka voin ottaa mukaani minne tahansa (ja sisältää 30 annosta per pakkaus). Tämä tarkoittaa myös sitä, että minun ei tarvitse huolehtia herkkien kahvipapujeni hapettumisesta tai katkeroitumisesta, koska tämä tuote on erittäin säilytyskestävä ei hajoaa nopeasti. Toinen etu? Voit valmistaa kupin kahvia hetkessä – se on kirjaimellisesti pikakahvia. Sekoita vain kaksi teelusikallista 250 ml:aan kuumaa vettä ja olet valmis. Jauhe liukenee lähes välittömästi eikä jätä jälkiä tai epämiellyttäviä kokkareita juomisen aikana. Itse asiassa suutuntuma on erittäin miellyttävä ja erittäin lempeä.

Mitä tulee makuun, niin tässä keskipaahdetussa Arabica-kahvituotteessa on karamellimaisia ​​vivahteita ja jos olen rehellinen, niin vähän riittää. Vaikka tuoksu – jossa on maanläheinen, makea tuoksu, joka muistuttaa luulientä ja soijakastiketta – on melko voimakas, maku on paljon vaimeampi. Ja toisin kuin jotkut muut pikakahvituotteet, joita olen kokeillut aiemmin, tämä on paljon vähemmän hapan ja olen huomannut, että se auttaa ruuansulatuksessani paljon.

Pidän kuitenkin eniten tästä tuotteesta rauhallisuuden ja keskittymisen tunteesta, jonka tunnen joka kerta kun juon sitä. Kun saavutan tämän liian kofeiinipitoisen tilan tavallisen kahvin kanssa, kaikki vedot ovat poissa ja keskittymiskykyni on lähes mahdotonta palauttaa. Silti en näytä koskaan putoavan tähän ansaan tämän tuotteen kanssa (ehkä adaptogeenisekoituksella on roolinsa tai alhaisemmalla kofeiinipitoisuudella…tai molemmilla?). Vaikka (melkein) aina on tilaa rakkaalleni, erittäin kofeiinipitoiselle likaiselle chai tee lattelleni, Four Sigmaticin puolikahvi osuu paikalle paljon paremmin, jos siinä on vain enemmän kofeiinia ei ole ratkaisu.

Rekisteröity ravitsemusterapeutti selittää adaptogeenien ja ashwagandhan edut:Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *