Kokeilin Blue Bear Funktionaalista juomaa paremman unen saavuttamiseksi

By | September 20, 2023

SHyppääkö mielesi, kun makaat sängyssä tuntikausia etkä voi enää laskea lampaita? No, et ole yksin. On arvioitu, että 50-70 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa kärsii jatkuvista unihäiriöistä. Joten ei ole yllätys, että monet meistä tekevät (ja yrittävät) melkein mitä tahansa toivoen, että heillä on vielä enemmän unihäiriöitä.

Mutta haluan tehdä selväksi: minulle ei ole kyse nopeasta nukahtamisesta – olen itse asiassa aika hyvä siinä. Minulla on vaikeuksia nukkua läpi yön ja tunnen oloni kohtuullisen levänneeksi herään. Well+Goodilla työskennellessäni olen kuitenkin saanut paljon unta edistävää tietoa ja olen kokeillut lähes kaikkia saatavilla olevia parannuskeinoja magnesiumilla täytetyn kivennäisveden juomisesta uneliaisten tyttöjen mocktailien tekemiseen toivoa täynnä olevaa yötä varten. rituaali, …lepää paremmin. Lyhyesti sanottuna olen kokeillut (melkein) kaikkea – ja kyllä, jotkut asiat toimivat paremmin kuin toiset, mikä vaatii paljon yritystä ja erehdystä.

Kun huhut Blue Bear Sleepistä, uudesta toiminnallisesta unijuomasta, saapuivat postilaatikkooni, olin aluksi skeptinen ja ajattelin itsekseni: “Olen ollut siellä, tein sen.” Ei mennyt kuitenkaan kauaa, kun *nopeasti* muutin mieleni, kun opin lisää heidän ainutlaatuisesta unta tukevasta ainesosien sekoituksesta, kuten L-teaniini, laventeli ja kamomilla. Mutta auttoiko Blue Bear minua nukkumaan hyvät yöunet? Lue lisää saadaksesi selville. (Spoilerihälytys: Se auttoi… I ajatella?!)

Mikä on Blue Bear ja kuinka tämä juoma voi auttaa sinua nukkumaan paremmin?

Tämä toimiva unijuoma on yksimakuinen, valkoinen persikkatee, ja se on luomu, luonnollisesti maustettu ja hiilihapoton. Teepohjainen juoma on myös kofeiiniton ja ei sisällä nolla grammaa lisättyä sokeria.

Mikä tekee tästä juomasta ihanteellisen unen edistämiseen? Se sisältää sekoituksen kuutta ensisijaista unta edistävää ainesosaa: melatoniinia, L-teaniinia, GABA:ta, kamomillaa, laventelia ja ashwagandhaa. Puretaan jokainen.

Sininen karhu nukkua juoman pilviä
Kuva: Blue Bear

Melatoniini

Jokainen Blue Bear -purkki sisältää viisi milligrammaa melatoniinia, luonnossa esiintyvää hormonia, joka toimii kehosi kanssa edistääkseen terveitä unijaksoja. Vaikka melatoniini ei ole unilääkkeiden tärkein asia, Carleara Weiss, PhD, käyttäytymisuniasiantuntija ja Aeroflow Sleepin unitieteen konsultti, sanoo, että se voi auttaa nollaamaan vuorokausirytmisi. Ihanteellinen melatoniiniannos aikuisille on 0,5–5 milligrammaa; Se tulee ottaa 30 minuutista tuntiin ennen nukkumaanmenoa. Muista, että liian paljon melatoniinia voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten huimausta, päänsärkyä ja pahoinvointia, tai joissakin tapauksissa eloisia unia tai painajaisia. Blue Bearin juoma on juuri tuossa viiden milligramman rajassa.

L-teaniini

Olemme usein puhuneet L-teaniinin eduista ja nähneet, kuinka se on yhdistetty pitkäikäisyyteen, mielialaan ja jopa onnellisuuteen. Mutta Michael Breus, PhD, johtava uniasiantuntija, joka tunnetaan nimellä “The Sleep Doctor” ja kliininen psykologi, mukaan L-teaniini on keskeinen ainesosa, joka auttaa aivoja rentoutumaan vähentämällä stressiin liittyviä hormoneja ja hermosolujen kiihtymistä. Tästä syystä uniasiantuntija suosittelee vihreän teen (erinomainen L-teaniinin lähde) nauttimista useita tunteja ennen nukkumaanmenoa, jotta unihyöty saadaan.

On syytä huomata, että tutkijat eivät ole aivan määrittäneet L-teaniinin tavoiteannosta unelle, vaikka joidenkin tutkimusten mukaan 200 milligrammaa voi olla sopiva määrä. (Vertailun vuoksi Blue Bear sisältää 102 milligrammaa L-teaniinia tölkkiä kohti.)

GABA

Gamma-aminovoihappo, joka tunnetaan myös nimellä GABA, on luonnossa esiintyvä aminohappo, joka vähentää keskushermoston aktiivisuutta. Uma Naidoon, MD, Harvardissa koulutetun ravitsemuspsykiatrin, ammattikokin, ravitsemusbiologin sekä kansallisen ja kansainvälisen bestseller-kirjailijan mukaan Tämä on ruoka-aivosiGABA hidastaa tehokkaasti aivojen toimintaa, mikä voi auttaa rentoutumaan mielialalla ja saavuttamaan parempaa palautumista.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että alhaiset GABA-tasot liittyvät tiettyihin psykiatrisiin sairauksiin, mukaan lukien yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja vakava masennus. Siksi tämän aminohapon kohonneet tasot voivat mahdollisesti edistää unta ja rentoutumista edistäviä etuja, vaikka tästä aiheesta tarvitaan lisätutkimusta lopullisen johtopäätöksen tekemiseksi.

kamomilla

Vaikka on olemassa vain vähän tieteellistä näyttöä siitä, että kamomilla on tehokas unen apuväline, uniasiantuntijat sanovat niin saattaa Se voi auttaa rentoutumaan ja auttaa sinua nukkumaan paremmin, koska sillä voi olla jonkin verran vaikutusta hermostoon. Kamomilla tarjoaa kuitenkin useita lisäetuja, mukaan lukien sen kyky rauhoittaa vatsavaivoja ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia.

laventeli

Samoin kuin kamomilla, laventeli voi olla hyödyllinen rentoutumisen edistämisessä, sillä jotkut tutkimukset osoittavat, että laventeli voi estää useita välittäjäaineita ja sillä on kipua lievittäviä ja rauhoittavia vaikutuksia, vaikka tästä aiheesta tarvitaan lisää tutkimusta.

Ashwagandha

Lopuksi meillä on ashwagandha, ikivanha lääkeyrtti (tai adaptogeeni), jota mainostetaan sen potentiaalistaan ​​alentaa kortisolitasoja ja lisätä yleistä hyvinvointia. Hyvä uutinen on, että on näyttöä siitä, että ashwagandha voi olla tehokas lisämunuaisten väsymyksen hoidossa ja ehkäisyssä, tila, joka voi aiheuttaa äärimmäistä jatkuvaa väsymystä, joka voi vaikuttaa kortisolitasoihin, Will Cole, IFMCP, DNM, DC, johtava funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, aiemmin jaettu Well+Goodin kanssa. Pitämällä kortisolitasot hallinnassa ihmiset voivat nukkua paremmin yöllä.

@bluebear Oletko valmis sanomaan hyvästit levottomille öille ja tervehtimään parempaa unikokemusta? Kokeile Sinistä Karhua 💙🐻 ##univinkkejä##yörutiinia ♬ Daily Bread – L.Dre

Kokemukseni oli, että join Blue Bear Sleep -juomaa joka ilta viikon ajan

Mitä tulee unta tukeviin tuotteisiin, toimin yleensä varoen: en yleensä pidä liian monista minkäänlaisista lisäravinteista (minulla on herkkä vatsa) ja syön yleensä mieluummin mitä syön. Joskus tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista, ja unen parantamiskeinojen löytäminen voi olla hankala aihe, joka vaatii paljon yritystä ja erehdystä. Joten päätin kokeilla Blue Bearia (joka on saatavana myös Amazonista) vain viikon ajan, ja näin se meni.

Koska en halunnut nousta keskellä yötä virtsarakon keventämiseksi, join tölkin Blue Beariä joka ilta viikon ajan noin tunnin ajan ennen heinää, samalla kun yritin tietoisesti irrottaa virtsarakon laitteistani ja keskittyä. tunnelman asettamisesta optimaaliseen rentoutumiseen – mikä sisältää minulle kevyen lukemisen Kindlessäni.

Noin 20 minuuttia sen jälkeen, kun olin lopettanut juoman – jolla on ei kovin makea ja enimmäkseen laimennettu, persikkamainen maku – huomasin, että kehoni oli hieman rennompi ja tavalliset lähtötilanteeni olivat rauhallisemmat. 40 minuuttia myöhemmin olin valmis nukkumaan ja nukahdin nopeasti levolliseen uneen.

Seuraavana aamuna huomasin, että selvisin useimmat kokeen illat heräämättä – valtava plussa minulle. Joissakin tapauksissa – noin kolme yötä – heräsin kerran mennäkseni vessaan (mikä on minulle yleistä), mutta pystyin nukahtamaan takaisin pian sen jälkeen. Sen lisäksi, että nukahdin aikaisemmin ja heräsin harvoin, huomasin, että näen unia tavallista eloisemmin viikon mittaisen koejaksoni aikana. Toisin kuin useimpina öinä, jolloin unohdan yleensä uneni auringon noustessa, yöt, jolloin join. Sininen karhu yhdistettynä unelmiin, jotka olivat kekseliäisempiä kuin tavallisesti – mikä voi olla siunaus tai kirous riippuen siitä, miten sitä katsot.

Kaiken kaikkiaan öinä, jolloin uneni eivät olleet liian hulluja, nukuin parhaiten pitkään aikaan. Mutta sitten taas, oli öitä, jolloin tunsin oloni hieman levottomaksi aamulla unelmieni takia. Mielestäni ihanteellisen annoksen löytäminen on kuitenkin avainasemassa – minulle se tarkoittaa luultavasti vain sitä, että juon illalla vain puoli tölkkiä Blue Bearia ja säästän toisen annoksen seuraavaa päivää varten.

Tämä yrttitee voi auttaa sinua valmistautumaan levollisiin yöuniin:
Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Rao, Theertham P et ai. “Etsitkö turvallista luonnollista unihoitoa.” American College of Nutritionin lehti Vol. 34.5 (2015): 436-47. doi:10.1080/07315724.2014.926153

  2. Allen MJ, Sabir S, Sharma S. GABA-reseptori. [Updated 2023 Feb 13]. Julkaisussa: StatPearls [Internet]. Treasure Island (FL): StatPearls Publishing; 2023 tammikuu – Saatavilla osoitteessa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK526124/

  3. Adib-Hajbaghery, Mohsen ja Seyedeh Nesa Mousavi. “Kamomillauutteen vaikutukset vanhusten unen laatuun: kliininen tutkimus.” Täydentävät hoitomuodot lääketieteessä Vol. 35 (2017): 109-114. doi:10.1016/j.ctim.2017.09.010

  4. López, Víctor et ai. “Laventelin farmakologisten mekanismien tutkiminen (Lavandula angustifolia) Eteerinen öljy keskushermostokohteisiin.” Farmakologian rajat Vol. 8 280. 19. toukokuuta. 2017, doi:10.3389/fphar.2017.00280


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *