Kokeile viinikasvohoitoa, joka lisää hehkua ja ikääntymistä estäviä vaikutuksia| No + hyvä

By | October 7, 2023

ABrittiläisenä olen aivan liiankin perehtynyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa kesän aikana tapahtuvaan vuosittaiseen tragediaan. Joka vuosi bikinit, sandaalit ja mekot keräävät pölyä, kun taas sateenvarjot ja kumisaappaat ohenevat liiallisesta käytöstä. Mutta jopa meidän mittamme mukaan tämän kesän sää oli kurja; synkkä montaasi myrskyisistä grillijuhlista, tulvivista festivaaleista ja tuhoisista häistä. Kun myrskyt riehuivat Lontoon asuntomme ulkopuolella, poikaystäväni ja minä lopulta murtuimme: varasimme lennot Mykonokseen emmekä katsoneet taaksepäin.

Ja on turvallista sanoa, että lomamme ei tuottanut pettymystä. Päivämme kuluivat laiskasti rentoutuen auringonpaisteessa veden ääressä, syömällä fetaa ja tzatzikia ja palaamalla hotelliimme joka ilta täyteen vatsat ja vaaleanpunaiset posket yhdestä liian monesta paikallisesta viinilasista. Yksi asia, joka ei kuitenkaan ollut tämän loman bingokortillani, oli vapaaehtoisuus levittää rypäleitä kasvoilleni sen sijaan, että olisin juonut niitä.

Kreikan saaren seikkailumme viimeisenä päivänä päätin varata itseni kasvohoidolle Ciel Spassa, karussa kallion laella sijaitsevassa retriitissä, joka näytti olevan tervetullut hengähdystauko hektisestä vanhastakaupungista ja meluisista rantaklubeista.

Kun selasin kylpylävalikkoa, uteliaisuuteni herätti vaihtoehto “Egean viinirypälekasvohoito”. Kylpylän verkkosivuston mukaan tämän kasvohoidon oli tarkoitus olla “antioksidanttihoito punaisen viinirypäleen kantasoluilla”, ja sen tuloksiin kuuluu “syvämpi kosteutus, parantunut elastisuus, ikääntymistä estävä suoja ja ryppyjen vähentäminen”.

Hieroin silmiäni epäuskoisena. Luinko oikein? Minulle ei koskaan tullut mieleen, että viinirypäleet voisivat olla niin ihonhoitovoimalaitos. Olivatko viinirypäleet luonnon parhaiten säilynyt kauneuden salaisuus? Olin juuri ottamassa selvää.

Rypäleiden hyödyt iholle

Vinoterapia – eli rypäleen siementen, varren ja kuoren käyttö kauneushoidoissa – on tullut yhä suositummaksi, kun ymmärrys rypäleiden iholle vaikuttavista eduista on lisääntynyt.

“Tutkimukset ovat osoittaneet, että rypäleiden fytokemikaalit voivat parantaa haavojen paranemista”, sanoo Dr. Lauren Eckert Ploch, board-sertifioitu ihotautilääkäri. “Niillä on myös vahvempi antioksidanttiaktiivisuus kuin monilla vitamiineilla, jotka yhdistämme antioksidanttiseen toimintaan, kuten C- ja E-vitamiinit.”

Suuri osa rypäleen voimasta tulee antioksidantista nimeltä resveratroli, joka “neutraloi hienoja juonteita ja muodostuneita ryppyjä ja vähentää hyperpigmentaatiota”, sanoo Lenga Grigoriadou, viinipohjaisen ihonhoitosarjan Lenga Oenotherapy perustaja. Se tekee tämän stimuloimalla Sirtuin-1-proteiinien tuotantoa soluissamme, mikä ehkäisee solujen ikääntymistä ja edistää ihon terveyttä ja pitkäikäisyyttä.

Rypälemehu sisältää myös toista supertähtiantioksidanttia, polyfenolia nimeltä delta-viniferiini, joka “suojaa ihoa vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä, ​​parantaa kiiltoa ja sävyä sekä edistää kiinteyttä aktivoimalla kollageenisynteesiä”, Lenga sanoo.

Joten mutta Juoda Liian paljon viiniä voi saada ihon sameaksi ja kuivumaan. On hyviä syitä käyttää sitä paikallisesti saadaksesi ihon hehkumaan.

Mitä tapahtui, kun kokeilin viinikasvohoitoa?

Voimakkaan tuulisen ja pölyisen mönkijän ajelun jälkeen jyrkällä vuoristoisella hiekkatiellä saavuin vihdoin Ciel Spalle, ja on turvallista sanoa, että näkymät olivat petollisen matkan arvoisia. Tuntui todella siltä kuin olisin astunut suoraan maalaukseen; Paletti safiiria ja turkoosia bluesia kieppui kuin siveltimen vedot, ja koko kohtaus korostui selvästi kallion reunustamalla valoisat, kalkitut talot. Se oli surrealistisen kauneuden kohtaus ja olin lumoutunut siitä. Heräsin tästä transsista, kun kylpyläterapeuttini Joanna tervehti minua lämpimästi ennen kuin johdatti minut hoitopöytääni katoksen alle.

Egean rypäleen kasvohoitoni alkoi Joannalla hieromalla Lenga Oenatherapy Facial Cleansing Milkkiä ($12), joka koostuu viinirypäle- ja kamomillauutteesta, iholleni ylöspäin suuntautuvin liikkein. Kermainen puhdistusaine liukuu vaivattomasti herkälle iholleni eikä aiheuta ärsytystä. Lisäksi se haisee jumalallinen. Siinä on rypäleiden huumaava, hieman yrttinen tuoksu yhdistettynä herkulliseen luonnonöljyjen ja esanssien cocktailiin, ja minusta tuntui, että voisin humautua vain hengittäen.

Seuraavaksi tuli toinen puhdistus tonic lotionilla, joka poisti täysin lian ja meikkijäämät ja valmisteli ihoni hellävaraiseen, fyysiseen kuorimiseen. Sitten oli aika käydä kasvohieronnassa Lengan kuivaöljyllä (20 dollaria), joka koostuu yksinomaan kuudesta luonnollisesta öljystä: viinirypäle-, manteli-, argan-, piikikäs-, aprikoosi- ja makadamiaöljystä. Koska se on kuivaöljyä, “se ei jätä kasvojasi rasvaisiksi tai tukkia huokosia”, Joanna vakuutti minulle. Ja hän oli oikeassa: käytön jälkeen ihoni ei tuntunut rasvaiselta – se oli silkinpehmeä ja hyvin kosteutettu.

Lopuksi hän täydensi suosikkini kosteuttavalla naamiolla, joka sisältää superainesosan nimeltä delta-viniferiini, “rypälemehusta peräisin oleva antioksidanttipolyfenoli, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä, ​​parantaa kiiltoa ja sävyä sekä edistää kiinteyttä.” Kollageenin aktivointi. synteesi”, Lenga sanoo. Sitten hän lisäsi sen kosteuttavalla seerumilla ja kosteusvoiteella.

Kun tulin pois Aegean Grape -kasvohoidostani, tunsin oloni syvästi virkistyneeksi. Vaikka kokemus itsessään tihkui rappiosta, siinä oli muutakin. Kun katsoin peiliin, olin todella hämmästynyt siitä, kuinka hehkuvalta ja terveeltä ihoni näytti – ihossani oli näkyvä, välitön ero.

Kun tapasin poikaystäväni uudelleen, hän oli yhtä vaikuttunut tuloksista – niin paljon, että hän ei voinut lopettaa silittämistä kasvojani ja sanomasta, että se tuntui “vahtokarkkilta” (yllättävän tarkka tapa kuvata sen pomppivaa, samettista laatua) . post-kasvojen iho). Tulokset kestivät muutaman päivän – jopa kotilentomme jälkeen kasvoni tuntuivat silti kotoisilta ja pehmeiltä.

Vaikka sinun täytyy lentää Kreikkaan saadaksesi käsiisi Lenga Oenatherapy -tuotteet, niitä on runsaasti muu Resveratrolia sisältävät kaavat, jotka voivat auttaa sinua luomaan unelmakasvohoidon poistumatta kylpyhuoneesta.

Globaalit kuvat 07-23

Mary Kay, TimeWise 4-in-1 Cleanser – 26,00 dollaria

Tämän puhdistusaineen resveratroli on kapseloidussa muodossa, mikä tarkoittaa, että se vapautuu hitaasti ihoon ajan myötä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Ainesosa on yhdistetty niasiiniamidiin (joka kirkastaa ihoa) ja peptideihin (jotka antavat täyteläisyyden) tuottamaan sinulle enemmän etuja. Vain Puhdista iho joka kerta, kun peset kasvosi.

Caudalie, Vinoperfect Brightening Glycolic Essence – 59,00 dollaria

Ranskalainen ihonhoitobrändi Caudalie saa kiitosta viinin inspiroimista tuotteista, ja tämä kirkastava koostumus kannattaa lisätä rutiiniin. Se yhdistää resveratrolin glykolihappoon, kemialliseen kuorinta-aineeseen, joka sulattaa pois kuolleet ihosolut tuoden ihon takaisin pintaan ja sallien seuraavaksi levittämiesi tuotteiden maksimaalisen tunkeutumisen.

SkinCeuticals, Resveratrol BE – 168,00 dollaria

Resveratroli on yksi tämän yöseerumin kolmesta tehokkaasta antioksidantista (yhdessä baikaliinin ja puhtaan E-vitamiinin kanssa), jotka yhdessä poistavat vapaita radikaaleja ja torjuvat näkyviä ikääntymisen merkkejä. Jos haluat hemmotella itseäsi resveratrolia sisältävällä hoidolla, jota voit lisätä rutiinisi, valitse tämä.

Caudalie, Resveratrol Lift Retinol vaihtoehtoinen kiinteyttävä Cashmere Moisturizer – 69,00 dollaria

Caudalien resveratrolituotteet ovat niin hyviä, ettei vain yhden niistä sisällyttäminen tähän luetteloon riittänyt. Brändin Resveratrol-Lift Firming Moisturizer -kosteusvoide yhdistää sen antioksidanttiset ominaisuudet vegaaniseen kollageenivaihtoehtoon, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, sekä hyaluronihappoa ja sheavoita kosteuttamaan. Lisäbonuksena koostumus on täynnä mikroskooppisia helmiäishiukkasia, jotka takaavat välittömän, sisältä valaistun hehkun, joka saa sinut vannomaan, että ihosi on raikas. itse asiassa kasvohoito.

ARCONA Moisturizing Wine Mask – 44,00 dollaria

Ammatillisen hoidon aikana käyttämäni naamion tapaan tämä koostumus yhdistää rypäleen siemen- ja viiniuutteet erittäin ravitseviin ainesosiin, kuten porkkanaöljyyn, E-vitamiiniin ja sheavoin. Lisää kirkkautta ja kosteutta lisäämällä se rutiiniin kahdesta kolmeen iltaa viikossa.

Korres, Santorini Grape Velvet Skin -juoma – 50,00 dollaria

Korresin “ihojuoma” sisältää kolminkertaisen sekoituksen rypäleperäisiä ainesosia – rypäleuutetta, resveratrolia ja rypäleensiemenöljyä – ja ne kaikki tulevat suoraan Santorinilta. Se on pohjimmiltaan Kreikan saariloma pullossa ja on loistava viimeinen askel tee-se-itse-viinikasvohoitoasi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *