Kokeile tätä Alicia Sokolin vähävaikutteista barretreeniä

By | September 19, 2023

HKorkean intensiteetin harjoitukset ovat mahtavia – rakastan HIITiä – mutta joskus kehosi ei vain salli sitä. Ehkä polvisi ovat rasittuneita eivätkä kestä suurta iskua tai olet raskaana ja sinun on liikutettava kehoasi hieman kevyemmin. Syötä uusin jakso Hyviä liikkeitä, Alicia Sokol, Barre3:n omistaja, jakaa nopean, vähävaikutteisen barre-harjoituksen, joka on helppoa vartalolle, mutta tehokas AF.


“Tänään tarjoan sinulle harjoituksen, joka keskittyy ytimeen”, hän sanoo. “Se on pieni vaikutus, muutoksia tulee, ja se on erityisen hyvä, jos sitä odottaa, koska emme tee syviä käänteitä, emme makaa selällämme, me todella suojaamme ja vahvistamme lihaksiamme.” (Tietenkin , jos olet raskaana, keskustele lääkärisi kanssa varmistaaksesi, että tämä harjoitus sopii sinulle.) Itse asiassa ei ole niin helppoa löytää ydinharjoituksia, joissa ei ole käänteitä tai rutistuksia, joten tämä on yksi suuri siunaus niille, jotka ovat tällä hetkellä raskaana – tai jotka eivät vain pidä ab-työstä. *Nostaa kättä.*

Vaikka voit tuoda tähän harjoitukseen painoja ja pienen “squishyn” harjoituspallon, tarvitset vain maton; Sokol opastaa sinua muutosten läpi molemmissa tapauksissa. Ja koska harjoitus kestää vain 17 minuuttia, eikä se vaadi teknisesti mitään laitteita, ei ole kirjaimellisesti mitään tekosyitä jättää se väliin ilman varsinaista synnytystä.

“Alhaista vaikutusta” ei kuitenkaan pidä sekoittaa “yksinkertaiseen”. Sokol lisää jopa liikkeen, josta hänen on vaikea päästä läpi, joten tiedät, että hän ei tullut pelaamaan. Katso video työntääksesi itseäsi (ennen painallusta) tai yksinkertaisesti sekoittaaksesi ab-rutiinisi johonkin muuhun kuin pyöräilyyn.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *