Kokeile näitä runsaasti proteiinia sisältäviä, kananmunattomia aamiaisia

By | October 14, 2023

OYksi suurimmista haasteista syödä tarpeeksi proteiinia aamiaiseksi on se, että ei pidä kananmunista tai kyllästyy syömään niitä joka päivä. Siksi teimme yhteistyötä ravitsemusasiantuntijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa selvittääksemme, mitä proteiinipitoisia, munattomia aamiaisia ​​he suosittelevat. Löydät nämä tuotteet myymälästä nyt ja täytät aamusi tasapainoisemmalla.

Ravitsemusterapeuttina minua on syytetty “proteiinipoliisina”, ja vaikka ymmärrän, että kaikki vaativat proteiinin etuja, siihen on hyvä syy. Proteiini auttaa meitä pysymään kylläisinä ja vakauttamaan verensokeritasojamme ja voi jopa vähentää himoa yöllä. Etenkin aamiaisen proteiini on yleensä tärkeä tekijä päivän onnistumiselle. Jotkut tutkimukset osoittavat jopa, että proteiinipitoinen aamiainen voi vähentää näläntunnetta ja himoa yöllä ja vähentää energian kokonaissaantia, jota käytämme päivässä.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Amanda Blechman, RD, rekisteröity ravitsemusterapeutti ja terveys- ja tiedeasioiden johtaja, Danone North America
  • Erin Palinski-Wade, RD, rekisteröity ravitsemusterapeutti ja kirjoittaja 2 päivän diabeteksen ruokavalio
  • Roxana Ehsani, MS, RD, CSSD, LDN, rekisteröity ravitsemusterapeutti Miamissa ja ravitsemus- ja ravitsemustieteen akatemian kansallisen median tiedottaja
  • Toby Amidor, RD, ravitsemusasiantuntija ja kirjoittaja Keittokirja terveellisen aterian valmistamiseen

Asiantuntijoiden mukaan paras proteiinipitoinen aamiainen, joka ei sisällä kananmunia

Applegate kanavaahteramakkara

Vaikka makkara on herkullista, sen päivittäinen nauttiminen voi kerätä merkittäviä kaloreita ja tyydyttyneitä rasvoja, jotka eivät välttämättä ole hyödyllisiä terveydelle. Applegate valmistaa herkullista kanamakkaraa, jossa on vähemmän rasvaa ja kaloreita perinteisiin makkaraihin verrattuna. Rakastan heidän Chicken Maple Sausageaan nopeana, proteiinipitoisena aamiaislisäkkeenä, joka voidaan valmistaa mikroaaltouunissa ja syödä ripaus.

Banza Proteiinivohvelit

Aiemmin kikherneen nuudelituotteistaan ​​tunnettu Banza on tuonut markkinoille runsaasti proteiinia ja kuitua sisältävien pakastevohveleiden sarjan. 10 g proteiinia per annos kahdelle hengelle, joten näitä on vaikea voittaa perinteisiin vohveleihin verrattuna. Kokeile ripaus maapähkinävoita, chia-siemeniä ja hunajaa saadaksesi tasapainoisen aamiaisen, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset pitkäkestoiseen energiaan: proteiinia, kuitua ja terveellisiä hiilihydraatteja.

Luomuraejuusto Good Culturelta

Raejuustolla on nyt hetki ja rakastan sitä aamiaisesi proteiinipohjana. “Se on fantastinen proteiinipitoinen ruoka, joka sopii täydellisesti aamiaiseksi”, lisää Lindsey Janeiro, RD of Nutrition to Fit and Healthy*.ish Reseptit. “Good Culturen vähärasvainen raejuusto sisältää huikeat 14 grammaa proteiinia puolessa kupissa”, hän lisää. ”Raejuuston käyttämisessä aamiaisella pidän eniten sen monipuolisuudesta: sitä voi levittää täysjyväpaahtoleivän päälle, nauttia makeana hedelmien kanssa tai suolaisena marinoitujen tomaattien kanssa, sekoittaa munakokkelia tai smoothieen. Voit myös ostaa yksittäisiä raejuustopakkauksia käteväksi proteiinilähteeksi tien päällä.

Simple Mills mantelijauhoproteiinipannukakkusekoitus

Nämä mantelijauhopohjaiset proteiinipannukakut on helppo valmistaa etukäteen, ja ne tarjoavat kasvipohjaisen, proteiinipitoisen aamiaisvaihtoehdon, jonka voit lämmittää aamulla. ”Yksi annos näitä kasvipohjaisia ​​pannukakkuja lisää 11 grammaa proteiinia aamu-ateriaasi. Ne ovat myös hyvä kaliumin ja raudan lähde, ja ne tarjoavat 10 prosenttia kunkin ravintoaineen päivittäisestä arvosta”, sanoo Kiran Campbell, RD.

savulohi

Jos pidät Loxista, voit nauttia runsaan proteiinin sisältävän aamiaisen eduista ja terveellisten rasvojen lisäeduista sydämellesi. “Yksi suosikki suolaisista aamiaisruoistani on savustettu lohi, jossa on ripaus muussattua avokadoa paahdetussa täysjyväsämpylässä”, sanoo Roxana Ehsani, MS, RD, CSSD, LDN, rekisteröity ravitsemusterapeutti ja urheiluravitsemusterapeutti. “Savustettu lohi on syötäväksi valmis, on laadukas proteiinin lähde ja sisältää runsaasti tulehdusta ehkäiseviä omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:ta sekä immuunijärjestelmää tukevaa D-vitamiinia.”

“Valitsen aina villin alaskanlohen, koska se on taatusti villi ja kestävä, ja sukkalohessa on yleensä enemmän D-vitamiinia kuin muissa lohissa”, hän sanoo. ”Esimerkiksi bagelin syöminen tuorejuuston kanssa ei tee mitään. “Ei ole tarpeeksi proteiinia pitääkseen kylläisenä pidempään, mutta savustetun lohen lisääminen seokseen lisää proteiinipitoisuuttasi kyseisessä ateriassa ja pysyy kylläisenä pidempään samalla, kun saa aikaan ravintopitoisia etuja.”

Ruokaa elämään Hesekiel 4:9 Itäneet luomujyvät

Joskus haluat vain syödä kulhollisen muroja aamulla, mutta et tunne nälkää heti syömisen jälkeen. Proteiinipitoiset murot tarjoavat täydellisen ratkaisun suosikkiaamiaisen nauttimiseen sokerista tinkimättä.

Etsi merkkejä, jotka sisältävät vähintään 8 g proteiinia annosta kohti ja jotka on valmistettu erilaisista täysjyväviljasta, pähkinöistä ja siemenistä lisättyä kuitua varten, sanoo New Jerseyssä toimiva ravitsemusasiantuntija Erin Palinski-Wade, RD, CDCES, artikkelin kirjoittaja. 2 päivän diabeteksen ruokavalio. Esimerkiksi Food for Life Ezekiel 4:9 Organic Spuuted Grain sisältää manteleita, palkokasveja ja itäneitä jyviä ravinteikkaaksi aamiaiseksi, jossa on 8 g kuitua annosta kohti, hän lisää.

Fairlife Core Power Protein Shakes

Kun annosta kohden on 26 g proteiinia, et voi mennä pieleen valmiilla proteiinipirtelöllä, joka maistuu suklaamaidolta. Fairlife valmistaa juomansa aidosta maidosta, joka suodatetaan, kunnes siinä on vähän hiilihydraatteja ja runsaasti proteiinia. Paras osa? Maku!

Oikos Pro kreikkalainen jogurtti

Vaihtoehtona munille kreikkalainen jogurtti on erinomainen proteiinin lähde aamuisin. Oikos Pro sopii erinomaisesti smoothieihin, jogurttikulhoihin tai sellaisenaan, kun olet nihkeänä. Se sisältää enemmän proteiinia kuin useimmat päivittäistavarakaupan hyllyn jogurttimerkit.

“Se sisältää 20 g korkealaatuista maitoproteiinia, mikä riittää pieneen 5,3 unssin kuppiin”, sanoo Amanda Blechman, RD, CDN, Danonen Pohjois-Amerikan terveys- ja tiedejohtaja. “Pidän siitä yksinkertaisena ja kätevänä aamiaislisäkkeenä, ja lisään mielelläni granolaa ja pähkinöitä rapsutukseen sekä marjoja lisäravinteena ilman esivalmisteluja.”

Kodiak Oatmeal Power Cup

Kodiak on tehnyt itselleen nimeä aamiaisruokakaupassa tuotteillaan, kuten proteiinipannukakkuseoksillaan ja pakastetuilla proteiinivohveleilla. Oatmeal Power Cup sisältää huikeat 14 g proteiinia, jonka voit nopeasti lämmittää mikroaaltouunissa lisäämällä vettä.

“Nämä yhden annoksen kaurahiutalekupit on valmistettu 100-prosenttisesta kaurakaurasta, ja niihin on infusoitu herneproteiinia ja heraproteiini-isolaattia lisäämään proteiinia”, selittää Toby Amidor, MS, RD, CDN, palkittu ravitsemusasiantuntija ja FAND-ravitsemusasiantuntija. Wall Street Journal Myydyin kirjoittaja Lisää vihanneksia: Joustavia reseptejä koko perheellej. Se on täydellinen aamiainen mukaasi töihin, hotelliin tai jopa korkeakouluasuntolaasi.” 14 gramman proteiinin lisäksi jokainen kuppi sisältää 230 kaloria ja 4 grammaa kuitua, hän lisää.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Grech A, Sui Z, Rangan A, Simpson SJ, Coogan SCP, Raubenheimer D. Makroravinteiden (epä)tasapaino ajaa energian saantia lihavassa ruokaympäristössä: Ekologinen analyysi. Liikalihavuus (Silver Spring). 2022; 30(11): 2156–2166. doi:10.1002/oby.23578


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *