Kokeile Hanni Cocoon Cleansea vartalovoiteen korvikkeena

By | October 20, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Sanotaanpa selvä: saippuapalassa on jotain luonnostaan ​​epäseksikästä. Se on Wonder Bread -vastaava suihkurutiiniasi – se saa työn tehtyä, mutta jättää toivomisen varaa. Tästä huolimatta vaatimaton saippuapala voisi varmasti hyötyä tuotemerkin vaihdosta.

Tässä on hyvä uutinen: Uuden Hanni Cocoon Cleansen (18 dollaria) myötä eilinen saippua saa vihdoin kaivattua muutosta. Mutta se on paljon enemmän kuin vain sitä.

Hanni, Cocoon Cleanse – 18,00 dollaria

Ainesosien huomautukset:

  • Gardenia: Antiseptinen kasvi, joka puhdistaa myrkkyjä huuhtelemalla pois haitalliset bakteerit.
  • Sheavoi: Kosteuttava öljy, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.
  • Fermentoitu sokeriruo’on entsyymi: Luonnollinen hajunpoistaja, joka jättää ihon tuntumaan (ja tuoksumaan) raikkaalta tuntikausia.
  • Saippuaton, tiivistetty seerumihoitokoostumus runsaalla vaahdolla
  • Kliinisesti testattu allergioiden ja herkän ihon varalta ja ihotautilääkäreiden ja gynekologien hyväksymä
  • Antaa iholle kosteutta ja joustavuutta kiristämättä sitä
  • Sen pH-arvo on 5,5, joten se on ihanteellinen intiimialueen puhdistukseen tuhoamatta ihon lipidisuojaa
  • Voi olla ruma, jos sitä ei säilytetä oikein

Itse asiassa “palasaippua” on täysin harhaanjohtava nimitys, koska se ei ole saippuaa ollenkaan. Perinteiset saippuan ainesosat ovat karkeita ja poistavat iholta sen luonnolliset öljyt jättäen sen kireän ja jäännöksen peittämän. Cocoon Cleanser korvaa laimean saippuan tiivistetyllä seerumihoidolla, joka tarjoaa saman syvän ihonhoidon kuin annamme kasvoillemme.

Aidon saippuan sijaan kookos- ja kasvipohjaiset puhdistusaineet pesevät hellävaraisesti pois lian ja roskat, kun taas gardenia toimii antiseptisenä, puhdistaen ihon myrkkyjä huuhtelemalla pois haitalliset bakteerit (ja antamalla koostumukselle sen vaimean, kuplinpunaisen sävyn). Koostumus sisältää myös fermentoitua sokeriruokoentsyymiä, luonnollista hajunpoistajaa, joka pitää ihon tunteen ja tuoksun raikkaana koko päivän, sekä asiantuntevan sekoituksen aloelehtimehua, sheavoita ja kamomillakukkaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Se on ihotautilääkäreiden hyväksymä ja allergiatestattu, joten se on turvallinen jopa herkimmille ihotyypeille, ja sen ihanteellinen pH on 5,5, joten voit olla varma, että se ei häiritse ihosi lipidisuojaa. Lisäksi gynekologit ovat myöntäneet sille kultaisen tähden, koska se on riittävän turvallinen käytettäväksi intiimialueella.

Ylellinen vartalopatukka alkaa maitomaisena seerumina ja vaahtoaa nopeasti täyteläiseksi (uskallan sanoa, melkein kotelomaiseksi) vaahdoksi, joka pehmentää ihoa välittömästi. Ja tämä tiheä vaahto tekee siitä erinomaisen parranajovoiteen korvikkeen kaikkiin suihkun aikana suoritettaviin parranajotöihin – mikä on erityisen hyödyllistä niille meistä, jotka unohtavat jatkuvasti täyttää pitkään tyhjennetyt tölkit (ah, minä). Suurin syy rakastaa tätä yksittäispatua on kuitenkin se, että se kosteuttaa ihoa niin paljon, että voit jättää väliin suihkun jälkeiset vartaloseerumit ja -emulsiovedet – selvä plussa kaikille, jotka saavat muutaman. Haluatko säästää minuutteja aikaa sinun aamusi.

Tuntuu todella siltä, ​​että se tekee muutakin kuin vain pesee. Se voi jättää sinut puhtaammaksi, mutta pörröiset kuplat tarjoavat myös syvää ravintoa ja kosteutta jättäen ihon joustavaksi. Ja koska se korvaa suihkugeelini, parranajovoiteeni, naisellisen puhdistusaineen, vartaloseerumin ja vartaloemulsion, minulla on paljon enemmän tilaa suihkussani – ja paljon enemmän aikaa vaahdotus- ja huuhtelurutiiniini.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *