Kestävän kehityksen risteyskohta | No + hyvä

By | September 21, 2023

Well+Goodissa vietämme päivämme puhumalla hyvinvoinnin kiinnostavimpien ihmisten – asiantuntijoiden, ajatusjohtajien ja julkkisten – kanssa ja oppien heiltä. Nyt kutsumme sinut mukaan keskusteluun. Tervetuloa Well+Good-podcastiin, oppaasi löytääksesi taajuudellesi sopivat tottumukset ja käytännöt. Lue lisää

Koko huhtikuun ajan Well+Good juhlii maapalloa ja niitä, jotka työskentelevät eniten sen suojelemiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Äskettäin julkaistu ilmastonumeromme sisältää artikkeleita ruokajätteestä, mikromuovista ja terveydenhuollon kestävyydestä. Viime kädessä keskitytään ihmisiin, jotka kävelevät ja puhuvat planeetan hoidosta.

Mikään maailmaan vaikuttava sosiaalinen ongelma ei kuitenkaan ole tällä hetkellä tyhjiössä. Ja jotkut asiantuntijat haluavat valaista kestävän kehityksen liikkeen risteävyyttä. Kaksi heistä vierailee Well+Good podcastissa tällä viikolla: Leah Thomas, voittoa tavoittelemattoman Intersection Environmentalist -järjestön perustaja ja kirjoittaja Ristikkäinen ympäristönsuojelija, ja Whitney McGuire, muotilakimies, kestävän kehityksen konsultti ja Sustainable Brooklynin perustaja.

Kuva: W+G Creative

Thomas selittää Well+Good-podcastin ohjaajalle Taylor Camillelle, että asianajaja Kimberly Crenshaw loi termin intersectionality vuonna 1989 kuvaamaan tapaa, jolla oikeusjärjestelmä kohteli mustia naisia ​​ja miten he eivät kohteleneet risteävien syrjäytymistensä vuoksi Sekä heidän rotunsa että sukupuolensa olivat tasavertaisia. suojattu. Intersectionality-käsite viittaa tarpeeseen tarttua kokonaisuuteen ja tarkastella useita olosuhteita samanaikaisesti.“On erittäin tärkeää ottaa huomioon nämä vivahteet. Ja sitten kun soveltan sitä nimenomaan esimerkiksi ilmastooikeuteen tai ympäristönsuojeluun ja kestävyyteen, olen niin ärsyyntynyt, kun olen Instagramissa ja näen kestävän muotin bloggaajia sanovan: “Se olet sinä.” “Kauhea ihminen olla tämä 300.” “Et osta dollaria maksavaa t-paitaa – ja se ei vain ole tavallisten ihmisten saatavilla”, sanoo Thomas, joka tunnetaan myös nimellä Greengirlleah Instagramissa. Hänen työnsä keskittyy ympäristönsuojelun ja rasismin leikkauspisteeseen ja keskittyy siihen, kuinka planeetan pelastaminen on integroitava. kaikki.

Mutta ei vain yksilöitä tarvitse mobilisoida. Yrityksillä on myös velvollisuus ajatella risteävien kestävyyttä, ja McGuire huomauttaa, että niiden ei pidä välttää ympäristöystävällisten tuotteiden ja liiketoimintapäätösten tekemistä viherpesusyytösten pelossa.

”Kun käsittelemme näitä todella suuria ongelmia, varsinkin kun on kyse planeettamme, emme voi pelätä epäonnistumista, eikö niin? Oikea. “Joten sanoisin, että yrityksillä on todellakin oltava enemmän rohkeutta ja enemmän ymmärrystä vastuustaan ​​eri sektoreilla ja toimialoilla”, sanoo McGuire, joka avasi asianajotoimiston vuonna 2013 tukemaan syrjäytyneiden taiteilijoiden kestävyyttä ja on tällä hetkellä Guggenheimin ensimmäinen. kestävän kehityksen johtaja. “Osallistu ja hyödynnä yhteistyötä ja kumppanuuksia. Päästä eroon ajatus kilpailusta vain voittaaksesi ja lopputuloksena. Käytä kilpailua innostaaksesi luovuuteen ja keskittyä siihen, kuinka voimme kaikki todella tehdä yhteistyötä ja työskennellä yhdessä.

Koska myös tässä ratkaisu löytyy kokonaiskuvan katsomisesta. Saat lisätietoja siitä, kuinka risteävä lähestymistapa voi muuttaa kestävän kehityksen liikettä, tutustu alla olevaan Well+Good podcastiin.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *