Kérastase Blond Absolu arvostelu | No + hyvä

By | September 20, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Suhteeni hiuksiini kuuluu suurelta osin mottona “se on monimutkaista”. Olen luonnostaan ​​blondi ja olen aina rakastanut väriäni (varsinkin kun stylistini alkoi lisätä kohokohtia peittääkseen harmaita värejäni), mutta minulla on myös luettelo inhoavista asioista, joihin kuuluu hieno koostumus, rasvainen päänahka ja vastaavat Superkuiviin hiuksiin kuuluu valkaisu . Huokaus.

Onneksi pyyntöihini hiusten jumalille yksinkertaistaa suhdettani hiuksiini on vihdoin vastattu, kun lanseerattiin Kérastase Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid Serum (58 dollaria), joka on merkin ensimmäinen päänahkakohtainen tuote, joka on suunniteltu erityisesti blondeille. Seerumi, jolla on tasapainoinen pH-arvo – korkein hyaluronihappopitoisuus aina Hiustuotteessa käytettäväksi – kosteuttaa ja uudistaa päänahkaa, lievittää kuivuutta ja valkaisun aiheuttamia vaurioita sekä vahvistaa hiuksia ja parantaa kiiltoa. Kaava on niin täydellinen erityistarpeisiini, että välillä mietin, vakoileeko yritys minua.

Kävi ilmi, että tämän lanseerauksen myötä Kérastase ei vastannut vain hiustenhoitopyyntööni, vaan vastasi myös blondien tarpeisiin ympäri maailmaa. Yksi asia meillä kaikilla näyttää olevan yhteistä (lukuun ottamatta oletettavaa hauskuutta) on valkaisuaineystävällisten tuotteiden tarve.

“Jokaisen hiusten matka ja värihistoria on erilainen, ja henkilön hiustyyppi, hiusten rakenne ja haluttu tulos vaikuttavat hiusten eheyteen valkaisun jälkeen”, sanoo Bradley Leake, Los Angelesissa toimiva julkkiskampaaja. “Valkaisun jälkeen.” “Oikeiden tuotteiden käyttö on välttämätöntä hiusten katkeamisen estämiseksi ja kosteuttamiseksi ja korjaamiseksi raikkaat blondit.”

Kérastase-seerumi vahvistaa asemansa yhtenä niistä “oikeista” tuotteista korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta, joka kosteuttaa välittömästi vaurioituneita hiuksia. Testeissä se korjasi vuoden pintavaurion yhden käyttökerran jälkeen, ja testaajat ilmoittivat, että heidän hiuksensa olivat 95 prosenttia vahvemmat ja 96 prosenttia kosteutetummat.

“Hyaluronihappo auttaa korjaamaan ja säilyttämään kosteuden kosteuttamaan ja suojaamaan hiuksia sen herkässä valkaisun jälkeisessä tilassa”, Leake sanoo. “Kysymys antaa tiivistetty annos kosteutusta ja korjaamista on ratkaisevan tärkeää blondeille, ja nyt voit saavuttaa molemmat yhdellä tuotteella.”

Voisiko Kérastase Blond Absolu parantaa suhdettani hiuksiini?

Kérastase Blond Absolun lanseeraus osui samaan aikaan kuin kohokohtani kesän lopulla, joten jäin innolla katsomaan kuinka tuote toimii kampaajakäynnin jälkeen. Käyttöohje suosittelee levittämään seitsemän pumppausta seerumia päänahkaan ja 7-13 pumppausta pyyhekuiviin hiuksiin ja hieromaan tuotetta hellävaraisesti. Loppujen lopuksi tämä oli liikaa tuotetta hiuksilleni, varsinkin juurille, missä rasvaisuus on aina huolenaihe.

Tätä silmällä pitäen Leake suosittelee, että säädät käyttämäsi tuotteen määrää hiustesi tiheyden ja rakenteen perusteella. Hän ehdottaa, että keskität sovelluksesi valkaistuneille tai vaaleille alueille, jotka “saattavat tarvita TLC:tä”. Kesti muutaman yrityksen löytää täydellinen annos hiuksilleni – lopputulos oli kolme pumppua päänahalle ja seitsemän pituuksille – mutta kun tein, koin pehmeimmät, kiiltävimmät hiukset korostamisen jälkeen, jonka muistan. Pään kuivumisen sijaan säikeeni näyttivät ja tuntuivat kosteutetuilta ja täyteläisemmiltä, ​​eikä niissä ollut mitään ärsyttävistä säikeistä puhumista.

Kun vähensin päänahkaan levittämäni seerumin määrää, pystyin pitämään pesujen välillä jopa kolme päivää – henkilökohtainen paras minulle. Ja melkein kuukausi kampaajakäynnin jälkeen hiusteni väri, sileys ja kiilto ovat pysyneet vakaina.

Vaikka minulla ei koskaan tule olemaan karvattomia säikeitä, joita kadehtelen muut (kiitos, genetiikka), uusi Kérastase-seerumi on tehnyt ihmeitä ja parantanut suhteeni nyt terveempiin hiuksiini.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *