Kérastase Bain Densité Shampoo on välttämätön ohuille ja ohuille hiuksille

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jos sinulla on ohuet tai ohuet hiukset kuten minulla, olet ehkä ymmärtänyt *myytin*, että harvempi pesu auttaa pysäyttämään liiallisen hiustenlähtöön (olen 100-prosenttisesti syyllinen). Mutta ihotautilääkäreiden mukaan shampooiden väliin jättämisestä on paljon enemmän haittaa kuin hyötyä –erityisesti jos sinulla on stressin, hormonien tai autoimmuunitekijöiden aiheuttama oheneminen ja hiustenlähtö. Tosiasia on, että puhtaan ja terveen päänahan ylläpitäminen on pakollinen vaatimus paksummille, täyteläisemmille hiuksille. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee luopua kuivashampoosta ja aloittaa säännöllinen pesu mahdollisimman pian.Mutta mikä tahansa shampoo ei kelpaa, sinun tulee tarttua johonkin, joka puhdistaa hellästi ja jättää hiukset paksuiksi ja vahvoiksi tyvestä latvaan – kuten Kérastase Bain Densité Shampoo (40 dollaria). Ranskalaisen hiustenhoitobrändin myydyimmän paksuuntuvan shampoon sanotaan auttavan parhaiten ohuita, ohentuvia hiuksia: se pesee pois kertymät, lisää säikeiden tiheyttä ja vahvistaa hiuksia täyteläisemmän ja terveimmän harjan saamiseksi. Ja aivan kuten muutkin Kerastasen tarjoukset, kasvua edistävästä shampoollasta kosteuttavaan öljyseerumiin, joka rauhoittaa kuivia hiuksia, ammattikampaajat vannovat sen nimeen.

Kérastase, Bain Densité shampoo – 40,00 dollaria

Ranskalaisen hiustenhoitobrändin myydyin paksuuntuva shampoo on suunniteltu jättämään ohuet, ohenevat hiukset täyteläisemmiksi ja vahvemmiksi kuin ennen – terveellisimmäksi, kiiltävämmäksi harjaasi.

Los Angelesissa asuva julkkiskampaaja Bradley Leake, jonka asiakkaita ovat tosi-tv:n suurimmat nimet (lue: Chrishell Stause, Stassi Schroeder, Lala Kent ja itse kuningatar Ariana Madix), rakastaa Bain Densité Shampoota. “Kérastase Densifique Bain Densité on yksinkertaisesti shampoon voimanpesä”, hän kertoo. “[It’s] Täynnä uskomattomia ainesosia, jotka ravitsevat, puhdistavat ja vahvistavat hiuksiasi.”

Kuinka se toimii

Katso shampoon ainesosaluetteloa ja näet tuttuja kasvoja. Esimerkiksi hyaluronihapolla, ihonhoidon kosteuttavalla sankarilla, on ainutlaatuinen rooli Kerastasen Bain Densité Shampoossa. “Ajattele hyaluronihappoa hiusten ehkäisevänä hoitona”, Leake selittää. “Se eliminoi rikkoutumisriskin ja lisää vahvuutta ja volyymia.” Shampoo sisältää jopa keramideja, kosteuttavia supertähtiä, jotka auttavat lukitsemaan kosteuden ja lisäävät samalla kiiltoa ja joustavuutta.

Mutta tämän paksuuntavan kaavan MVP Leaken mukaan on shampoon erityinen glukopeptidi. “Ihmiset laiminlyövät usein erityistä hiusten kynsinauhojensa hoitoa ja keskittyvät sen sijaan vain haaroittuneiden päiden korjaamiseen tai pörröisyyden hallintaan”, hän selittää. “[Gluco Peptide] Tunkeutuu kynsinauhoon ja varmistaa, että hiukset ovat vahvoja ja terveitä sisältä ulospäin kasvaessaan!” Gluco-Peptide olennaisesti täyttää jokaisen yksittäisen säikeen vahvemman, paksumman näköisen hiuksen saamiseksi.

Miksi rakastamme sitä

Me tietysti rakastamme Bain Densitét sen vahvistavan ja säikeitä paksuntavan vaikutuksen vuoksi, mutta se on myös upea volyymia lisäävä shampoo. “Se on syväpuhdistusaine, joka pitää hiuksesi näyttävinä virheettömältä estämällä niiden kertymistä volyymin kasvaessa!” sanoo Leake. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia lian, öljyn ja muotoilutuotteiden jäännösten kerääntymisestä hiuksiin ja päänahkaan. Ja toisin kuin muut paksuntavat ja volyymia lisäävät koostumukset, joita olen kokeillut poistaa hiuksistani kaiken kosteuden pomppivan keveyden nimissä, Kerastasen voittajakoostumus todistaa, että sinun ei tarvitse tinkiä kosteuttamisesta täyteläisyyden saavuttamiseksi. Siinä on täyteläinen, pörröinen vaahto, joka puhdistaa perusteellisesti kuivattamatta hiuksiani – samoin tuoksu jumalallinen, hajuvettä parhaassa mielessä. Lopputulos? Ihanan täyteläiset hiukset halutulla salonkikiillolla.

“I LOVE Bain Densite Shampoo”, kehuu yksi Kerastase-ostaja viiden tähden arvostelussa. “Se on epäilemättä paras shampoo, jota olen koskaan käyttänyt…Se puhdistaa hiukseni karkaisematta niitä, jättää ne täyteläisiksi, kuten 20-vuotiaana, ja tuoksuu upealta!” Toinen ostaja sanoo, että Bain Densité muuttaa hänen kypsän, hienon täysin hiuksissa on. “Rakastan kaikkea siinä. Se on paksua ja tuoksuu ihanalle. Se vaahtoaa kauniisti”, hän sanoo viiden tähden arvostelussa. “Hyvin hienot hiukseni näyttävät kauniilta ja kiiltäviltä ja yhdistettynä muihin tämän sarjan tuotteisiin, [it has] muutti litteät, elottomat hiukseni kauniiksi, terveiksi, kiiltäviksi ja paksuiksi hiuksiksi!”

Kaikille ohuille, ohuttukkaisille kollegoilleni: tarvitset tätä paksuntavaa shampoota suihkussasi, STAT. Kaksinkertaistaaksesi säikeen täyteläisyyden, et voi mennä pieleen yhdistämällä Bain Densité -sarjan vastaavaan Fondant Densité -hoitoaineeseen (46 dollaria).

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *