Kehonpainovoimaharjoittelurutiini: vain 10 minuuttia

By | September 18, 2023

TOn olemassa lukuisia tutkimuksia, jotka osoittavat voimaharjoittelun hyödyt, kuten: B. Lihasmassan parantaminen, luukadon estäminen ja itseluottamuksen lisääminen. Mutta jos rakkautesi on jotakin muuta urheilua ja et ole harrastanut tätä The Jos sinulla on paljon aikaa toistoille viikoittain, lyhyt kehonpainovoimaharjoittelu voi olla juuri se asia, jota tarvitset kattavampaan harjoitusrutiiniin.

Tämän viikon jaksossa Hyviä liikkeitäKat Atienza, Sessionsin osaomistaja, opastaa sinut salamannopean voimaharjoittelutunnin läpi, jonka voit yhdistää juoksuun, pyöräilyyn, joogaan tai kiipeilyyn saadaksesi yllä mainitut edut. (On myös hienoa, jos aikataulusi on kiireinen ja haluat vain pienen harjoitusvälipalan.)

Lyhyen ja miellyttävän lämmittelyn jälkeen aloita heti muutamalla kierroksella lihaksia vahvistavia liikkeitä. ”Meillä on kaksi kolmen harjoituksen työsarjaa. Työaikamme on 30 sekuntia työtä, 10 sekuntia lepoa, ja käyt vain kaiken läpi kahdesti”, Atienza sanoo koulutuksen alussa.

Laita omasi melko Kun harjoittelet kehoasi, voit odottaa liikkeitä, jotka toimivat jaloissasi (kuten syöksyjä ja hyvää huomenta harjoituksia), ydintäsi (kuten punnerruksia) ja käsiäsi (kuten sivulankuja). Älä myöskään huolehdi siitä, että joudut antamaan ylimääräistä aikaa jäähdytykseen: Atienza antaa sinulle hieman venytystä, kun olet tehnyt viimeisen toistosi ja pyyhkinyt sen pois.

Joten kun olet valmis liikkumaan, pue lenkkarit jalkaan ja nappaa matto. Seuraa koko videota tästä ja – kuten Atienza huomauttaa lopussa – voit sisällyttää suosikkiliikkeesi muihin harjoituksiin vahvistaaksesi lihaksiasi ja luitasi jokaisella hikoilukerralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *