Kävin Lip Labissa räätälöimässä huulipunaa iholleni| No + hyvä

By | September 10, 2023

Kun tuijotan pukeutumispöydälleni levitettyä huulipunamerta, näen kaleidoskoopin värejä – erilaisia ​​punaisia, pinkkejä, nudeja ja violetteja, joita olen kertynyt ajan mittaan. Jokaisen uuden ostoksen yhteydessä toivoin löytäväni yhden maagisen huulivärin, joka sopisi saumattomasti omaani Etelä-Aasialainen Iho. Olin kuitenkin aina pettynyt. Punaiset tuntuivat liian tummilta, vaaleanpunaiset näyttivät hattaralta (eikä hyvällä tavalla) ja alastonvärit haalistuneet iholtani.

Suurin pettymys oli se, että Instagramissa niin houkuttelevilta näyttäneet huulipunat eivät sopineet eteläaasialaiselle iholleni. On ollut lukemattomia tilanteita, kun olen valinnut “trendikkäitä” sävyjä, jolloin minusta tuntui pakottavani väriä, joka ei toimi minulle, ja keskusteluissa ystävien ja työtovereiden kanssa olen oppinut, että kokemus ei ole vain minä: Olen puhunut lukemattomille eteläaasialaisnaisille, joilla on aiemmin ollut samanlaisia ​​vaikeuksia löytää ihonväriään vastaavia huulipunaa.

Onneksi prosessista on tulossa entistä helpompaa, kun yhä useammat eteläaasialaiset kauneusbrändit tulevat Yhdysvaltoihin. “Miksi maailmassa on yli 2,1 miljardia eteläaasialaista ja olemme tuskin edustettuina globaalissa kauneusteollisuudessa? Hän on täydentänyt nude-huulipunaa Etelä-Aasian ihon sävyille kuuluisalla Nudie Patootie -sävyllään, kaksipäisellä huulipunalla ja huultenrajauksella maanläheisellä, lämpimällä sävyllä ja puolimatta pinnalla. ei Etelä-Aasian ihon sävyjen poistamiseen.

“Voimme käyttää mitä tahansa väriä, jos se on räätälöity erityisesti meille.” -Bina Khan

Samreenin mukaan suurin syy, miksi perinteiset sävyt eivät toimi eteläaasialaisella iholla, johtuu eri ihon sävyjen ja pohjasävyjen vivahteiden ymmärtämättömyydestä näissä ihotyypeissä. Eteläaasialaiset naiset kuuluvat laajan “ruskean” ihon alle, joka voi vaihdella karamellista espressoon syvän ruskeaan, yleensä lämpimin tai neutraalein sävyin. Markkinointikelpoisimmat tuotteet on kuitenkin suunnattu suurelle yleisölle, joka ei aina sisällä eteläaasialaisia ​​ihotyyppejä.

“Voimme käyttää mitä tahansa väriä, jos se on suunniteltu erityisesti meille”, sanoo Bina Khan, toisen vuonna 2021 perustetun eteläaasialaisen meikkibrändin Just B Cosmeticsin perustaja. “Just B ymmärtää tarpeen luoda tuotteita, jotka soveltuvat eteläaasialaisen ihon tarpeisiin ja joissa yhdistyvät rikkaat pigmentit ja kylläiset sävyt eloisaan syvyyteen. Tavoitteenamme on estää ihmisiä pidättämästä eri sävyjen kokeilemista. He ovat olleet pettyneinä niin kauan, joten haluamme rohkaista heitä.” Brändin huulipuna “spektri” koostuu kaksipäisistä huulipunaista, joiden toisella puolella on vaaleampi ja toisella syvempi sävy, joten voit säädä väriä, kunnes olet tyytyväinen.

Vaikka iholleni sopivia vaihtoehtoja on yhä enemmän, päätin äskettäin New Yorkin Lip Labissa käydessäni ottaa täydellisen huulipunan etsintäni omiin käsiini. Perustamisestaan ​​vuonna 2012 lähtien Lip Lab on ollut räätälöitävän kauneustilan eturintamassa, ja se on tasoittanut tietä jokaiselle kauneuden ystävälle omien huulien luomustensa arkkitehdiksi. Studiossa (jossa on 13 sijaintia suurilla suurkaupunkialueilla, kuten Los Angelesissa, Chicagossa ja Las Vegasissa) asiakkaat voivat käydä läpi koko prosessin luodakseen yksilöllisen huulikoostumuksen ja sekoittamalla sävyjä, kunnes he löytävät täydellisen vastineen.

Vierailun aikana minua tervehti väriasiantuntija, joka selitti minulle, että laboratorion teknologian ja taiteellisuuden yhdistelmä auttaisi minua löytämään nude-huulipunan, joka liukuu tasaisesti huulilleni ja jättää kermaisen lopputuloksen ilman tuhkaisen pohjasävyn ilmettä, jonka tiedän. . Sinulla on kokemusta muista nude formuloista.

Hän opasti minua spektrin läpi ja selitti, että ihanteellisen sävyn tulisi olla luonnollista ihosävyäni tummempi, ja siinä on vivahteita vaaleanpunaisesta tai ruskeasta, jotta ihoni pysyisi säteilevän ja säteilevän näköisenä. Koska minulla on lämpimiä pohjasävyjä, hän suositteli, että valitsen huulipunan sinisillä sävyillä tasapainottaakseni niitä ja estääkseni ihoni näyttämästä tylsältä.

Kun oli aika aloittaa pigmenttien sekoittaminen, hän pysähtyi muutaman minuutin välein, jotta voisin testata näytettä varmistaaksemme, että olemme oikealla tiellä. Minulla oli jopa mahdollisuus lisätä makua huulirasvaan (en valinnut makua) ja muokata kaavaa läpinäkyvään, matta- tai kermanväriseen lopputulokseen. Valitsin yhdelle putkelle kirkkaan viimeistelyn ja toiselle balsamiviimeistelyn ja pystyin sitten mukauttamaan putkien nimet ja lopullisen ulkoasun. My Lip But Better -huulipuna ja Kiss Me in Soho -balsami luotiin erityisesti minua varten.
Ensimmäistä kertaa en tunne itseäni katsojaksi, vaan pikemminkin taiteilijaksi. Paras osa? Minulla on nude huulipuna, jota rakastan todella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *