Katso tämä Take Years Off Root -suihke harmaille hiuksille

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Hauskoissa hiushakkerointiuutisissa (joita meidän mielestämme tarvitsemme paljon enemmän), saatat nukkua tuon juurikorjaussuihkepullon päällä, jonka olet kätkenyt lääkekaappiisi. Vaikka nämä korjaukset on suunniteltu peittämään hajallaan olevat harmaat säikeet juurista, tiesitkö, että ne voivat myös väärentää koko nuorekkaan hiusrajan muutamalla suihkeella? Koska ilmeisesti he voivat ja tulokset ovat hämmästyttäviä.

TikTok-video, jonka on lähettänyt käyttäjä @SalonPinkk, kampaamo, joka sijaitsee Longviewissa, Texasissa, on kerännyt nopeasti 2,4 miljoonaa katselukertaa, ja vain kahdessa päivässä siinä on “nero” harmaita hiuksia sisältävä hakkerointi, jossa on käytetty juuri sitä – Root Touch -suihkutusta. . Videolla stylisti suihkuttaa Milkshaken SOS Root Spray -suihketta (27 dollaria) asiakkaan hiusten juuriin ja lisää noin tuuman brunettien “kasvua” ja ulottuvuutta päänahkaan, jonka hän sekoittaa saumattomasti sormillaan ja lisää hiusrajaa niiden edetessä. päällä.

“Sinun ei todellakaan tarvitse mennä sinne asti”, he sanovat ja osoittavat asiakkaan jäljellä olevia säikeitä. “Pysyt juurissasi täällä, joten näyttää siltä, ​​että sinulla on täysi väri.”

@salonpinkk lopputulos!! #hairstylistsoftiktok #hairinspo #hiusideat #milkshakehair #rootspray #hairtutorial #hairtiktok #hairstyletutorial #fyp ♬ Alkuperäinen soundi – Salon Pink!¡

Videon lopussa asiakas näyttää saaneensa juuri kauneimmat blondit ja hopeiset kohokohdat luonnollisesti ruskeisiin hiuksiinsa. “Se vain antaa hänelle aivan uuden ilmeen”, stylisti sanoo. Ja se tekeekin – selaa vain kommentteja kommentin perään ja ylistä sitä, kuinka muutama Milkshake Root Spray -spray “vei vuosia” hänen hiuksistaan ​​ja muutti pelin nopeasti muotoiluun.

Monet kommenteista ovat samaa mieltä siitä, kuinka nopeasti se antoi hänen hiuksilleen luonnollisen näköisiä ulottuvuuksia. “Vau, siihen meni heti 10 vuotta!” kirjoittaa yksi käyttäjä. “Holy Moly, se antoi hänen hiuksilleen niin paljon syvyyttä!” kirjoitti toinen.

Monissa muissa kommenteissa kysytään käytetyn juurisuihkeen nimeä (jälleen Milkshaken SOS Root Spray, ystävät), mistä sitä voi ostaa ja kuinka kauan se kestää. Jos mietit samoja kysymyksiä, voit napata pullon suoraan Milkshaken verkkosivuilta ja kourallinen muita pieniä kauneusbrändejä. Mitä tulee kestoon, se on vain väliaikainen ja voidaan pestä pois seuraavalla shampoolla. Kuitenkin, kun se on hiuksissasi, se pysyy paikoillaan – koostumus kuivuu nopeasti juurista värjäämättä päänahkaa (tai mikä pahempaa, joutumatta vaatteillesi). Suihkuta vain, hiero sormillasi sekoittaaksesi, ja voilà – sinulla on tuore uusi tuote.

Ja sinun ei tarvitse olla brunette; Milkshake Root Spray on tällä hetkellä saatavana kuudessa upeassa sävyssä, joita voit yhdistellä haluamallasi tavalla: vaalea blondi, blondi, mahonki, ruskea, tummanruskea ja musta. Jokainen pullo myydään myös erityisen applikaattorisiveltimen kanssa, joten voit todella sekoittaa sen luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Riippumatta siitä, minkä sävyn valitset, tee se nopeasti – 2,4 miljoonalla katselukerralla ja määrä kasvaa, sana kulkee varmasti. Lisää tämä root spray hack ohjelmistoosi, kun vielä voit.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *