Katie Holmesin ballerinahousut ovat täydellinen siirtymäkenkä

By | October 2, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vuosien varrella minusta on tullut suuri Birdies-kenkämerkin fani. Se, mikä alkoi rakkaussuhteesta ikoniseen Starling Flatsiin (130 dollaria), kehittyi täydelliseksi tuotemerkin ihailuksi ja kaappi täynnä Birdies-tyylejä. Ja nyt toinen uusi siluetti on kiinnittänyt minun – ja jopa Katie Holmesin – huomioni (sitä lisää hetken kuluttua): The Crane (150 dollaria).

Birdies, The Crane – 150,00 dollaria

Koot: Naisten 5-12 (saatavana puolikoot)

Saatavana sileänä nappanahkaana, rakeisena nahana ja mokkanahkaana.

Värit: 4

  • Monipuolinen
  • Uskomattoman mukava laatikosta ulos otettuna
  • Pysyvästi
  • Tilava varvasalue ohuesta siluetista huolimatta

Crane on trendikäs ballerina, joka ei ole pyöreä eikä terävä. Sen sijaan siinä on todellinen kapeneva neliömäinen varvas, joka on saanut inspiraationsa balettikengistä. Tämä lanseeraus on erityisen ajankohtainen, sillä balettiasuntojen odotetaan olevan yksi syksyn 2023 suurimmista naisten kenkätrendeistä, tarjoten tervetulleita, koholla olevia nyökkäyksiä 2000-luvun alun ja puolivälin balerinahullulle.

Tästä syystä The Crane on jo laskeutunut A-listan jaloille; Juuri viime viikolla Katie Holmes osoittautui yhdeksi monista julkkiksista, jotka saivat käsiinsä uusia upeita mutta yksinkertaisia ​​asuntoja. The Dawson’s Creek Star hymyili iltapäiväkävelyllä New Yorkissa, jossa hän pukeutui Crane-siluettiin kellanruskeana mokkanahkaan, leveä midi-mekko ja kevyt farkkutakki. Ja hei, jos Katie pystyisi siihen, ajattelin, että minäkin voisin tehdä sen. Joten nappasin parin ja laitoin ne testiin.

Katie Holmes näki yllään Birdies-asuntoja ollessaan NYC:ssä – 27.9.23. Kuva: Michael Simon

Rehellinen arvosteluni Birdies Crane -balettihuoneista

Siitä hetkestä lähtien, kun otin The Crane -balettilevyt ulos laatikosta, hämmästyin niiden korkealaatuisesta ulkonäöstä ja tuntumasta. He ovat kaunis. Kokeilin Port Leather -vaihtoehtoa, viileää suklaanruskeaa, jossa on hieman häränveristä pohjasävyä, mikä teki siitä olennaisen syksyn kengänvärin. Porttinahkavaihtoehto on valmistettu nappanahkasta, mutta näyttää silti kestävän hyvin kulutusta. (Tämä on huomionarvoista, koska täysjyvänahka kestää yleensä paremmin kulumista.)

Katsotaan sivuun, puhutaan istuvuudesta. Birdies Crane -siluetin on tarkoitus olla oikean kokoinen, vaikka en ole täysin varma, mitä siitä pitäisi ajatella. Olen ollut kokoa 10 viidennestä luokasta lähtien. Kuitenkin viimeisen vuoden aikana jotkut 10-luvut ovat alkaneet tuntua tiukalta joissakin merkeissä, mukaan lukien Birdies. Tästä syystä ostin The Cranen koossa 10.5 toivoen, että ne eivät olisi liian isoja ja ilman sukkia The Cranes istuvat mielestäni hyvin, mutta ovat hieman jäykkiä kantapäästä. Aluksi ajattelin, että ne sopivat tiukasti, mutta koska vaihtelun välillä 10 ja 10,5, minun täytyy vain murtaa ne. Hyvä uutinen on, että kaikilla Birdiesin kengillä on 30 päivän istuvuustakuu. Joten jos ne eivät sovi oikein, voit palauttaa ne ilman kysymyksiä ja saada rahasi takaisin.

Kun puhutaan murtautumisesta, Birdiesia pidetään markkinoiden mukavimpina kenginä. Niissä on tikatut satiinipohjalliset, joissa on seitsemän pehmustekerrosta, ja niitä täydentää kaarituki ja ylimääräinen kantapääpehmuste, joka jäljittelee tossujen tuntua. Nosturit Are mukava; Pitkinä päivinä arvostan erityisesti jalkani alla olevaa kaaritukea. Mutta mielestäni ne vaativat hieman sisäänajoa, ainakin porttinahkavaihtoehdolla. Erittäin herkän kantapään omaavana suosittelen jonkinlaista rakkulasuojaa, ainakin ensimmäisellä kerralla.

Vaikka The Crane on kohtuullisen tiukka kantapäässä, varvasalue tuntuu riittävän tilavalta jaloissani, mikä on tervetullutta. Vaikka varpaat katso Hieman tiukka – pitsivaikutteisen suippeneman vaikutelma – ne tuntuvat melko tilavilta ja turpoavat hieman kävellessäsi antaen joustavuutta.

Aikuisesta siluetista, kestävistä materiaaleista erittäin mukaviin pohjallisiin, Birdies The Crane -balettitassut ovat upea lisä jokaiseen rentoon business-vaatekaappiin. Sanon “business casual”, koska mielestäni nämä balettit näyttävät hienostuneemmilta – ja koska niissä on kiillotettu 11 mm:n kantapää, joka nostaa niitä niin vähän. Tämä tarkoittaa, että voit pukea ne ylös tai alas haluamallasi tavalla, ei ole väärää tapaa käyttää niitä. Katsokaapa Katie Holmesia, joka osoitti olevansa täydellinen lisävaruste “Meg Ryan -koteloon”.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *