Kainaloissa on hikipehmusteet estämään hikitahroja

By | September 12, 2023

TSuurin osa vaatekaapistani on musta, koska a) olen jatkuvasti kyllästynyt Kalat ja b) jos käytän jotain vaaleampaa kuin tummaa hiiltä, ​​hikoilen kainaloideni alla. Haluaisitko kuulla jotain vielä traagisempaa? Nappasin kerran kauniin vintage-silkkipaidan kappaletta varten, mutta en voinut koskaan pukea sitä päälle, koska se on kamelin. Kuoppatahrat ilmenevät siinä ajassa, kun laitan sen päälle, tartun käsilaukkuuni, etsin avaimet (jotka päätyvät kukkarooni) ja menen ovelle. Joten siellä paita istuu kaapissani ja odottaa päivää, jolloin se voidaan käyttää. Kuitenkin käy ilmi, että Amazon-lähetykseni kainalohikipehmusteita saapuu kahdessa päivässä. Puretaan tämä yhdessä.

Huomasin ensin näistä hikeä imevistä pehmusteista – missä muualla – TikTokin kautta. Käyttäjä Meg Turney (ammattimainen striimaaja ja cosplayer, jolla on yli 750 000 seuraajaa yksin Instagramissa) julkaisi videon, jossa kerrottiin, että kainaloiden hikipehmusteita käytetään yleisesti elokuvissa ja televisioissa suojelemaan näyttelijöitä laatikon tahroilta.

@megturney#ommel @gusandgabilla #greenscreen #PepsiApplePieChallenge Hikipehmusteet ovat yksi asia – tämä tieto on tervetullutta.♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

“Jos näet jonkun televisiostudiossa ja hänellä on paita yllään, yhdeksän kertaa kymmenestä hänellä on yksi tällainen sisällä”, hän sanoo. Niitä on helppo käyttää: irrota tausta, kiinnitä ne vaatteiden kainaloalueelle ja anna niiden vaikuttaa Hollywood-taikoihinsa (ne imevät kainalohikeäsi). Se auttaa kääntämään paidan nurinpäin. Riisu ne vain ennen vaatteiden pesua, koska Turneyn mukaan “se on niin tuskallista”.

Kun löysin tuotteen Amazonista, katsoin arvosteluista, olivatko ne saatavilla Tarkkaan ottaen tehdä työtä. Spoilerivaroitus: he tekevät.

“Minulla ei ollut paljoa uskoa, kun näin pikkuhousujen vuorauksen, mutta poika, nämä pahat pojat toimivat”, sanoo eräs arvioija. “Olin koko päivän huolissani siitä, että se ei toimi ja hikoisin puseroni läpi, mutta ei, kainalot olivat märät, mutta pusero oli kuiva.” Jotkut arvioijat huomauttavat, että poistettaessa voi jäädä liimajäämiä. Voit kuitenkin estää tämän poistamalla ne heti käytön jälkeen etkä jätä niitä vaatteillesi yöksi.

”Minulla on fyysisesti melko vaativa työ, jossa nostan jatkuvasti painoja, liikutan käsiä ja hikoilen. Nämä pysyvät paikoillaan koko työvuoroni ajan, eikä minulla ole enää kiusallisia hikiläiskiä”, sanoo toinen arvioija. myyty.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *