Kaaria tukevat tossut, jotka ovat jalkalääkärin hyväksymiä

By | November 2, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Herääminen kylmänä aamuna ja pukeutuminen superpehmoisiin, ai niin lämpimiin, turkisvuorattuihin tossuihin, joita voit käyttää samalla kun siemailet kahvia sohvalla ja avaat suosikkikirjaasi, ovat yksi tärkeimmistä tavoitteista. aamurutiini.

Mutta mitä hyötyä noista tossuista oikeasti on, jos muutaman tunnin juoksun ja löhöilyn jälkeen jalkasi – ja jopa polvisi ja selkä – alkavat tuntea tuen puutetta heidän ehkä-to-pehmeät pohjat? Vastaus ei ole kovin hyvä, ellet valitse erittäin tukevaa paria, jossa on myös kaikki etsimäsi mukavat, lämpöä pitävät ominaisuudet.

”Kun puhun potilaille sopivista tossuista, puhun aina mukavista tossuista Ja tukeva”, sanoo jalkaterapeutti Brad Schaeffer. Mutta jos ne vahingoittavat sinua pitkällä aikavälillä, koska tukea ei ole, silloin teet enemmän haittaa kuin hyötyä.” (Tiesimme sen.)

Löysimme vain jalkalääkärin hyväksymän parin QVC:ltä (ja ne ovat nyt myynnissä!): Vionic Cable Knit Faux Fur Slippers. Niissä on tyylikäs kaapelineulos ja muhkeat tekoturkisreunukset ja vuori maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Lisäksi jalkaterapeuttien kehittämä ortopedinen pohjallinen halaa kaariasi kaikki tukea, jota jalkasi saattavat tarvita. Näetkö? Sinun ei enää koskaan tarvitse uhrata terveitä, mukavia jalkojasi suosikkitossujen vuoksi.

Puhumattakaan, kaksoislauta-sertifioitu jalkaterapeutti Chanel J Perks kertoi aiemmin Well+Goodille: “Vionic-brändin on kehittänyt jalkaterapeutti ja American Podiatric Medical Associationin hyväksymä.” Joten ennen kuin esitämme lisätodisteita, tämän pitäisi olla sinun seuraava Jalkalääkärit ovat jo puhuneet tossuista, jotka tukevat jalkaholvia kotona.

Vionic Cable Knit tekoturkistossut – 75,00 dollaria

Alun perin 89 dollaria, nyt 75 dollaria

Värit: Vehnä, laivasto, puuhiili ja musta

Edut:

  • Erittäin muhkea ja mukava
  • Asianmukainen jalkaterapeutin hyväksymä kaarituki
  • Tyylikäs kaapelineulemalli – useissa väreissä – jokapäiväiseen käyttöön
  • Vionic-kengissä on American Podiatric Medical Associationin (APMA) hyväksyntä.

Haitat:

  • Vaatii muutaman minuutin sisäänajoajan
  • Voi olla kallista, jos ei ole myynnissä

Nämä kiistatta mukavat ja söpöt tekoturkistossut tulevat neljässä värissä, joita on helppo sekoittaa ja yhdistellä, mukaan lukien vehnä, laivasto ja musta. Ne sopivat kokoon, mutta tarvitsevat muutaman minuutin – ehkä 20-30 – lepoa hyvissä ajoin. Ja jos olet tottunut käyttämään paksuja, paksuja sukkia päivittäisten tossujen kanssa, voit kokeilla hieman suurempaa kokoa. Niissä on myös kolmialueinen mukavuuskanta, jossa on maksimaalinen tuki, joka lievittää kantapää- ja polvikipujen yleisiä syitä, erityisesti käveltäessä kovilla, tasaisilla pinnoilla. (Vanha parisi tai tossusi eivät kirjaimellisesti koskaan pystyneet.)

Vaikka nämä kaaria tukevat tossut on luonnollisesti tarkoitettu käytettäväksi kotona, ne ovat tarpeeksi tyylikkäitä käytettäväksi leggingsien ja yhteensopivan fleecen kanssa nopeaa ruokakauppamatkaa tai iltapäiväjoogaa varten. Valmistaudu siihen, että kaikki kysyvät sinulta, mistä löysit uudet, mukavat kenkäsi, joita voit käyttää missä tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *