Juhlaasuja, joita käytän *jokaisessa* juhlissa tänä vuonna

By | November 8, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Huolimatta rakkaudesta vaatteita kohtaan ja koko *lookin* luomisprosessista, Lomat – ja kaikki.bileet – on koottava yhteen paljon Yhdistelen erilaisia ​​asuja, mikä suoraan sanoen väsyttää ennen kuin juhlat alkavatkaan.

Henkilökohtaisesti en voi koskaan poistua kotoa juhliin, joista en välttämättä pidä (tai joka ei sovi kauden teemaan), joten välttääkseni viime hetken kiirettä peiliin vian jälkeen, menin etsimään vaatekaappiani muutamia esineitä, joista tiesin tulevan lomajuhlieni kiertoon ja sen jälkeenkin (ylpeä asuntoistin täällä!).

Strategiani oli löytää tyylikkäitä kappaleita, jotka tuntuivat riittävän juhlallisilta kaikkiin lomatapahtumiini, mutta olivat myös riittävän monipuolisia yhdisteltäväksi. Lopputulos? Valitsin trendikkään mutta elegantin hameen, kaksi superpehmeää neuletta ja tietysti hauskan juhlakengät.

Ja paras osa? Löysin Walmartista todella vaikuttavan valikoiman tyylikkäitä vaihtoehtoja, mikä tarkoittaa, että mikään ei ollut yli 40 dollaria kassalla. (Tämä on suuri voitto, varsinkin kun yritän säästää lahjabudjettiani.)

On kuitenkin aika tehdä muotipelisuunnitelma, joten haluan esitellä sinulle kaikki erilaiset lomaasut, joita suunnittelen joulukuun juhlakiertueelleni – illallisjuhlista tyttöjen kanssa toimiston cocktailbileisiin ja muutamiin perhejuhliin. järjesti kokouksia. Hyvää lomaa kaikille juhliville (ja ostoksille).

Osta lomamuotituotteita

Scoop Party Cardigan – 32,00 dollaria

Työskentelen normaalisti kotoa käsin, mutta loppuvuodelle on suunnitteilla muutamia toimistomatkoja, mikä tarkoittaa paljon lomajuhlia töissä ja töiden jälkeen – joten tarvitsen katseen, joka vie minut päivästä iltaan. ja se tappaa edelleen epäilemättä.

Joten yhdistän tämän tekojalokivillä päällystetyn neuletakin uuteen satiiniseen midihameeseeni, jonka löysin myös Walmartista, mustiin sukkahousuihin ja loafereihin. Ja luultavasti laitan päälleni mustan tai punaisen otsanauhan täydentääkseni lookia.

Se on todella täydellinen kappale, jos haluat tuntea olosi hyväksi ja hyvin hoidetuksi, mutta silti sinulla on hieman lomatunnelmaa ja persoonallisuutta. (Kyllä, löysin juuri uuden suosikkitakkini, mikä kertoo paljon, koska minulla on niitä kaapissani tällä hetkellä ainakin kymmenen.)

Epäsymmetrinen Scoop Neck Satin Midi -hame – 28,00 dollaria

Olen katsellut midihametta muutaman kuukauden ja päätin, että on aika ottaa askel, juuri sopivasti muutamaan lomatapaamiseen ystävien kanssa. Vaikka tunnelma vuosittaisessa kotikaupunkimme hangoutissa on yleensä sellainen kuin sinä olet – varsinkin kun vietämme yleensä aikaa jonkun kotona – olen aina ylipukeutunut. (Näet nämä ihmiset vain kerran vuodessa, eikö?!)

Tämän illan juhlasovitukseni on tämä epäsymmetrinen satiinihame, jonka yhdistän ylisuuren neulepuseron, mustien saappaiden, yksinkertaisen mustan laukun ja tietysti punaisen huulipunan kanssa. Tykkään yhdistää tyylikkäämpiä, tyylikkäämpiä kappaleita (kuten tämä hame) mukavampiin, ylisuurimpiin kappaleisiin luodakseni loma-ilmeen, joka sopii ihanteellisesti syömiseen, juomiseen ja nauramiseen. Mainitsinko, että hameessa on joustava vyötärönauha? Kutsun sitä win-win-tilanteeksi.

Scoop naisten päällystetyt korkokengät – 40,00 dollaria

Tänä vuonna sain kutsun perheeni ystävieni vuosittaiseen juhliin – hieman komeampaan tapahtumaan, jossa oli hyvää ruokaa ja ilman keskimääräistä osa-aikatyötä – ja se tarkoitti, että tarvitsin sopivaa lookia.

Valitsen LBD-tyylin (pieni musta mekko), koska et kirjaimellisesti voi koskaan mennä pieleen, ja lisäksi minulla on kaapissani pitkähihainen samettimekko, joka on näiden mustien mokkanahkakorkokenkien sielunkumppani. Ja koska kengissä on oma hetki, pidän asusteet yksinkertaisempina hopeakorvakoruilla, kytkimellä ja – arvasitteko: ripaus iloista huulipunaa.

Scoop naisten paksu villapaita – 26,00 dollaria

En yritä valita suosikkeja, mutta eniten odotan lomatapaamista, on rento, vain tytöille tarkoitettu illallinen, jossa voi vaihtaa lahjoja ja katsella. Lomat, ja syödä kaikkia sesongin inspiroimia ruokia, joita voimme ajatella. Tietysti otamme paljon ryhmäkuvia ja selfieitä illan muistoksi, mikä tarkoittaa, että tarvitsen kestävän istuvuuden.

Joten aion työntää tämän mukavan ylisuuren villapaita kauniimpiin tummiin leveälahkeisiin farkkuihini sekä uusiin mustiin mokkanahkaisiin korkokenkiin, jotka otan ehdottomasti pois istuessani. Ja en voi olla laittamatta muutaman juustomaisen mutta söpön joulukorvakorun päälle. Suunnitteletko lomaasuasi? Virallisesti valmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *