It Cosmetics Hello Lashes ripsiväri korvasi juuri pidennykseni

By | September 13, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Toivon, että ihmiset, jotka ovat syntyneet täydellisillä ripsillä, tietävät kuinka onnellisia he ovat. Jotkut meistä siellä (eli minä) ovat vakavasti kateellisia kaikille, jotka eivät ole koskaan tunteneet tarvetta levittää tekoripsiä. Puhuessamme revin edelleen ripsiliimaa silmistäni! Se ei vain ole reilua! Onneksi ne meistä, jotka eivät ole syntyneet iloisten ripsien tähden, voivat löytää tapoja teeskennellä sitä, kuten ripsienpidennykset, edellä mainitut tekoripset ja tietysti täydellinen ripsiväri. Kokeilin niitä kaikkia, mukaan lukien ripsienpidennykset, joista pidin todella, mutta jouduin jossain vaiheessa luopumaan. Minulla on jo hius-, iho- ja kynsirutiinit, joiden ylläpito vaatii paljon aikaa ja rahaa, joten ripsienpidennykseni (jotka kestävät yleensä muutaman tunnin) on jäänyt odottamaan. Ajattelen häntä ajoittain kuin kauan kadoksissa ollutta rakastajaa, mutta nyt kun olen löytänyt uskomattoman ripsivärin, tuo tauko kestää jonkin aikaa. Sallikaa minun esitellä sinulle IT Cosmetics Hello Lashes Lash-Loving Volumizing Mascara.

se piiskaa ripsiväriä

IT-kosmetiikka, Hello Lashes Mascara Duo – 30,00 dollaria

  • Ravitsevia ainesosia, kuten biotiini, arganöljy ja jojobaöljy
  • Pidentää ripsiä tuntumatta liian raskaalta
  • Harja erottaa yksittäiset ripset
  • Tahrankestävä
  • Siveltimen päässä oleva pallon yksityiskohta auttaa kohdistamaan sisäkulmia
  • Ei vedenpitävä
  • Hieman kallis 30 dollaria

Ensinnäkin tämä ripsiväri eroaa tavallisesta ripsiväristäni, koska se sisältää kaikkia niitä ripsiä ravitsevia (rakastavia) ainesosia, kuten biotiinia, arganöljyä ja jojobaöljyä, joten se ravitsee ripsiä ja minimoi ripsien häviämistä – mikä on erittäin tärkeää joku, joka käyttää tekoripsiä. Mutta ainesosat eivät ole ainoa syy, miksi rakastan tätä ripsiväriä. Se pidentää ja kihartaa ripsiäni ilman, että ne tuntuvat liian painavilta ja peittäviltä, ​​kuten monien muiden ripsivärien kohdalla. Harja erottaa jokaisen ripseni ja saa silmäni näyttämään kirkkaammilta ja valppaammilta. (Erittäin hyödyllinen henkilölle, joka on rajoittanut kahvin kulutustaan.)

Toinen asia, joka teki minuun vaikutuksen Hello Lashesissa, on se, että en huomannut tahroja, mikä on minulle erittäin harvinaista. Minulla on roikkuvat silmäluomet ja on tavallista, että siirrän ripsiväriä. Eikä sitä edes markkinoida vedenpitävänä! Sano jotain?! Lisäksi sen poistaminen ei ole vaikeaa. Käytän yleensä vain misellivettäni, mutta ilmeisesti sen saa helposti pois lämpimällä vedellä. Olen pitkäaikainen It Cosmetics Superhero Mascaran fani ja olen iloinen saadessani toisenkin suosikkini merkiltä.

Anteeksi ripsienpidennykset, kestää hetken ennen kuin näen sinut taas.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *