Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balm -arvostelu

By | September 23, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Tiedät tytön, joka kävelee häiriintymättä huulensa niin halkeilevat Sinä Tunnetko kipua vain katsoessasi häntä? No, viime aikoihin asti olin se tyttö – siinä määrin, että ystäväni pakottivat Chapstickinsä minulle illallisella, jotta hilseilevät huuleni eivät pilaisi heidän ruokaansa. Vaikka painotin paljon kasvojeni ja vartaloni hoitoa, en rehellisesti sanottuna koskaan uskonut, että antaisin suulleni samaa hoitoa. Mutta kun täytin 30 ja huomasin, että huulet ovat yksi ensimmäisistä paikoista, joissa näkyy näkyviä ikääntymisen merkkejä, tiesin, että jonkin oli muututtava. Muutaman viime vuoden aikana olen testannut kymmeniä tuotteita parantaakseni turskaa, mutta yksikään ei ole tehnyt minuun suurempaa vaikutusta – etenkään alle 15 dollarin hinnalla – kuin The Inkey List Tripeptide Plumping Balm (12 dollaria).

Ymmärtääksesi, kuinka balsami toimii, on ensin tärkeää ymmärtää, miksi huulet vanhenevat. “Ajan mittaan menetät volyymia, huulet muuttuvat pienemmiksi ja levemmiksi ja lihaksia peittävä rasva katoaa”, sanoo tohtori. Deirdre Hooper, ihotautilääkäri New Orleansissa. ”Lihakset tulevat paljon näkyvämmiksi ja näet jokaisen yksittäisen supistuksen. Huulet ympäröivät kokonaan lihakset ja ne on yhdistetty kaikenlaisiin lihaksiin, jotka muuttavat ne kasvojen muotoihin, mikä johtaa ryppyihin.”Hienojen juonteiden lisäksi huulilla on useita muita ikääntymisen merkkejä. “Eivät vain huulet menetä volyymia, litistyvät ja käpristyvät takaisin, vaan myös punaisen värinen reuna – joka merkitsee vaaleanpunaisen huulten yhtymäkohtaa ihon kanssa – haalistuu ajan ja auringon aiheuttamien vaurioiden myötä”, sanoo Luke Maxfield, DO, board-sertifioitu ihotautilääkäri. . “Tämä myötävaikuttaa siihen, että ikääntynyt huuli pyrkii piiloutumaan taustalle sen sijaan, että se tarjoaisi väriä, jota olemme kaikki tottuneet korostamaan kasvojen alaosaa.”

Kuinka se toimii

Balsami sisältää kaksi tehokasta (ja ihotautilääkäreiden rakastamaa) ainesosaa, jotka torjuvat huulten roikkumista. Ensimmäinen ja tärkein on tripeptidikompleksi. Kehosi luonnollinen kollageenivarasto alkaa heiketä noin 30-vuotiaana (se olen minä! Hei!), ja peptidit stimuloivat tuotantoa. Tämä auttaa lisäämään volyymia ja antamaan täyteläisempiä, täyteläisempiä huulia ja vähemmän hienoja juonteita ajan myötä. Seuraavaksi on runsaasti hyaluronihappoa sisältäviä täytehelmiä, jotka vetävät vettä huulille kosteuttamaan ja täyttämään niitä. Ainesosat toimivat yhdessä välittömästi ja ajan kuluessa, joten niiden vaikutukset näkyvät pitkään levityksen jälkeen.

“Hyaluronihappo ja peptidit toimivat täydellisesti yhdessä tarjoten sekä nopeavaikutteisia että pitkäkestoisia toisiaan täydentäviä etuja”, Dr. Maxfield. “Hyaluronihappo on hygroskooppista, mikä tarkoittaa, että se voi imeä kosteutta paikallisesta ympäristöstä ja antaa aluksi volyymia, tasoittaa ja täyteläistää ihoa. Ajan myötä tripeptidikompleksi sisältää ainesosia, joiden on todistetusti lisäävän muun muassa kollageenin muodostumista ja glykosaminoglykaanisynteesiä pitkäkestoisten, volyymia lisäävien tulosten saavuttamiseksi.

Ikääntymistä ehkäisevien ainesosien lisäksi Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balm on täynnä huultenhoitoaineita, kuten chia-siemenöljyä ja skvalaania, jotka “auttaa”. [support] “Huulten suoja”, sanoo tohtori Lips, sanoo tohtori. Maxfield.

Kun kokeilin balsamia ensimmäistä kertaa, rakastuin niin nopeasti, että sen täyteläiset vaikutukset eivät vielä edes alkaneet. Se tuntuu mukavalta, liukkaalta öljyltä – ei tahmealta tai tahmealta balsamilta – tavalla, joka saa minut haluamaan hieroa huuliani yhteen lakkaamatta. Se ei aiheuta sitä epämiellyttävää pistelyä, jota useimmat huulten täyteläiset tuotteet aiheuttavat, mikä on mielestäni ehdoton bonus. Minun on kuitenkin myönnettävä, että pistely puuttuu teki Ensinnäkin ihmettelen, toimiiko tuote todella. Viiden minuutin kuluessa olin kuitenkin vakuuttunut, että näin oli ehdottomasti.

Balsami ei ainoastaan ​​jätä kiiltävää lopputulosta ja juuri oikea määrä kiiltoa, vaan se myös pehmentää huulteni hienoja juonteita ja tekee niistä lähes näkymättömiä. Ja vaikka välitön täyteläinen vaikutus ei välttämättä ollut dramaattinen, se varmasti oli siellä-ja minulla on suuria toiveita siitä, miltä huuleni näyttävät ajan myötä (olen käyttänyt balsamia päivittäin noin viikon ajan, mutta kestää luultavasti 4-6 päivää ennen kuin huomaat tilapäisiä muutoksia).

Pidän myös siitä, että Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balmk on monipuolinen – sitä voidaan käyttää milloin, missä ja miten haluat. “Se on helppo sisällyttää, koska se ei kilpaile minkään ainesosan tai ihonhoitovaiheen kanssa”, sanoo Dr. Maxfield. Voit levittää sitä ensimmäisenä aamulla kasvojen pesun jälkeen, levittää sitä huulipunan päälle koko päivän ajan ja levittää sitä iltarutiinisi viimeisenä vaiheena ennen nukkumaanmenoa.

Ihmisenä, jolla on ollut vaikeuksia päästä käsiksi huulirasvaan, olen vihdoin löytänyt sellaisen, jota ilman en lähde minnekään.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *