Ihotautilääkärit rakastavat Olay Hyaluronic Gel Moisturizer| No + hyvä

By | October 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, linkkien kautta ostaminen voi ansaita Well+Good -palkkion. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Nykypäivän apteekkien kauneuden kultakaudella, jossa huijarit päihittävät säännöllisesti kalliimpia kollegansa ja huippuluokan ihonhoitovalmisteita on saatavilla päivittäisen Diet Coken kanssa, tiedämme, että meidän ei pitäisi kieltäytyä kauneustuotteista pelkän hinnan perusteella. Itse asiassa jotkut suosikkiihonhoitotuotteistamme ovat vain kivenheiton päässä wc-paperista ja yskänlääkkeestä – eikä meillä olisi sitä muutenkaan.

Onneksi Amazon Primen Big Deal Days -tapahtumat antavat meille mahdollisuuden ostaa joitain kauneussuosikkejamme (apteekeista ja muualta) jopa tavallista halvemmalla. Ja tämän vuoden valikoimassa sattuu olemaan yksi suosikeistamme tämän kesän ja syksyn siirtymävaiheessa: Olay Plump + Hydrate Hyaluronic Gel Moisturizer (alun perin 36 dollaria, nyt 25 dollaria).

Sertifioidun ihotautilääkärin Ranella Hirschin, MD, mukaan erityisen vaikuttavaa on ihoystävällisten ainesosien pyhä kolminaisuus. Suuri annos hyaluronihappoa toimii kosteuttajana, joka lukitsee kosteuden ja täyttää ihon – mikä on erityisen tärkeää, kun tulemme kylmempiin kuukausiin, jolloin kuiva ilma pyrkii poistamaan kosteutta iholtamme. Samaan aikaan peptidit tehostavat hyaluronihapon vaikutuksia, lisäävät kollageenin tuotantoa, kiinteyttävät ihoa ja parantavat ihon suojakerrosta. Niasiiniamidi täydentää estettä vahvistavaa trifectaa lisäämällä nesteytystä, säätelemällä öljyntuotantoa ja keventämällä hyperpigmentaatiota, selittää tohtori. Peura.

Myös geelin rakenne on otettava huomioon. Vaikka paksumpi kosteusvoide voi olla hyvä kuivalle iholle, kevyempi koostumus mahdollistaa valtavan kosteutuksen lisäämisen rasittamatta rasvaisia ​​ihotyyppejä, selittää Dr. Peura. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia joidenkin geelikoostumusten aiheuttamasta pelätystä tahmeasta tunteesta – tämä tuote imeytyy välittömästi ja kuivuu nopeasti jättäen ihon kosteutetuksi eikä rasvaiseksi.

Olay Hyaluronic Gel Moisturizer on myös hajusteeton, joten se on hyvä valinta ihmisille, joilla on reaktiivinen tai herkkä iho. “Tuoksut ovat suurin syy ihonhoitotuotteisiin kohdistuviin reaktioihin”, sanoo Dr. Hirsch, “täten sen poistaminen voi auttaa tekemään tuotteesta mukavamman herkälle iholle.”

Vielä parempi? Kaava on nyt saatavilla jumbo-kokoisissa kierrätyspakkauksissa – ja Big Deal Days -alennuksella saat jättiläispurkin standardikokoisten tuotteiden hintaa pienemmällä hinnalla.

Ihotautilääkärin hyväksyntäleimalla, lukuisilla viiden tähden arvosteluilla ja budjettiystävällisellä hinnalla (ja reilulla alennuksella!) Olay’s Plump + Hydrate Hyaluronic Gel Moisturizer on huoleton – meillä on se. varastossa ammeille kuukausia odottamaan.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *