Holiday ihonhoitolahjat Derm suosittelee

By | October 2, 2023

WMikä on ainoa saavutus, joka tuo enemmän helpotusta kuin jouluostoslistan viimeisen lahjan tarkistaminen? Pidä kaikki lahjasi valmiina aikaisin.

Jos etsit varhaista lahja-inspiraatiota, hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Rachel Nazarian, MD, FAAD selittää, miksi loma-ihonhoitolahjojen tulisi olla kaikkien toivelistalla. “[Skin-care products] Anna mahtavia lahjoja, koska jokaisella on iho ja kaikkien tulee huolehtia siitä”, sanoo Dr.

Auta ihmisiä rentoutumaan, pysymään ihonhoitorutiineissaan, Ja Saavutatko tavoitteesi hehkuvan ihon suhteen? Kuulostaa aika ilmiömäiseltä lahjalta. Lue eteenpäin saadaksesi selville, mitä jouluisia ihonhoitolahjoja on saatavilla Dr. Nazarianin henkilökohtainen toivelista, ja jos mikään hänen suosituksistaan ​​ei näytä sopivalta jollekin listallasi olevalle, älä huoli – QVC:llä on tarjouksia sekä nykyisistä trendeistä että pitkäaikaisista valmiusbrändeistä, joten sinulla ei ole ongelmia löytää sellainen. kaikki Etsi lahja (ja säästä samalla rahaa).

Osta ihotautilääkärin joulutoivelista

Algenist Genius Liquid Collagen Lip Duo – 39,00 dollaria

Erinomainen kiilto on *täydellinen* sukkahousu – ja tämä huuliseerumiduo ei tuota pettymystä. Kollageenin ja ravitsevan mikroleväöljyn ansiosta tämä koostumus kosteuttaa kaikkia huulia. Lisäksi kuluttajatutkimuksessa 86 prosenttia naisista myönsi, että heidän huulensa näyttivät sileämmiltä ja täyteläisemmiltä 28 päivän jälkeen.

Sunday Riley Morning Buzz C-vitamiinin 3-osainen lomasetti – 84,00 dollaria

Jos etsit todellista ihonhoidon ystävää elämääsi, tämä on ylellisyyssetti heille. C-vitamiini on yksi Dr. Nazarianin suosikki antioksidantit suojaavat ihoa ja taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, hän sanoo. “Kannustan kaikkia potilaitani käyttämään jotain C-vitamiinia aurinkovoideensa alla joka aamu [help] säilyttää ihonsa.”

Crepe Erase Ultra-Smoothing Body Repair Holiday setti 2 kpl – 59,00 $

Etsitkö toista henkilökohtaisen hygienian lahjaa? DR. Nazarian suosittelee tätä hoitoa, jota voidaan käyttää kerran viikossa. AHA:t ja BHA:t ovat loistava tapa parantaa ihon rakennetta, hän sanoo. ”Glykolihapon ja salisyylihapon yhdistelmä on tuttu [help remove] kuolleet ihosolut ja ihon kemiallinen kuorinta”, hän sanoo.

ELEMIS Rosy Glow Marine Cream SPF 5 -lahjasetti – 79,00 dollaria

Anna lahjaksi SPF tänä vuonna tällä ELEMIS-setillä, jonka on suunnitellut Dr. Nazarianin suositeltu SPF on vähintään 30 ja mukana tulee suloinen sanka. Yksi hänen suosikkituotteistaan ​​sarjassa on puhdistusbalsami, jonka hän sanoo olevan hellävarainen tapa poistaa meikki, lika ja bakteerit poistamatta iholta liikaa sen luonnollisia öljyjä.

Peter Thomas Roth Super-Size Rose Stem Cell Gel Mask Duo – 73,00 dollaria

Jos haluat kylpylätyylin lahjan, nappaa tämä ruusunaamioduo tee-se-itse-kasvohoitoihin koko ensi vuonna. “Pidän ruusuuutteiden yhdistelmästä muiden kosteuttavien ainesosien, kuten aloen, allantoiinin ja glyseriinin kanssa, jotka ovat pehmentäviä ja kosteuttavia aineita”, sanoo Dr. nazarilainen. “Se on mukava yhden luukun palvelu.”

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Body Cream Duo – 38,00 dollaria

Mikä on hyaluronihapon merkitys iholle? Jätämme sen Dr. nazarilainen. “Hyaluronihappoa sisältävän tuotteen käyttäminen on helppo tapa kosteuttaa kuivaa ihoa”, hän sanoo. Pohjimmiltaan nämä vartalovoiteet ovat täydellisiä kaikille, jotka voivat käyttää kosteutta lisäävää tehoa.

Perricone MD Essential Fx -silmäluomen seerumi – 125,00 dollaria

Tarvitsetko lahjaa ystävälle, jolla on kaikkea? Voimme *melkein* taata, että et vielä omista silmäluomen seerumia. “Auringonkukkaöljyn ja hyaluronihapon kaltaisilla ainesosilla tämä tuote… yrittää parantaa kosteutta, mikä on loistava tapa vähentää kuivia, hienoja juonteita”, sanoo Dr. nazarilainen. Kiitos, että tarkistit lomalahjaluettelosi aiemmin tänä vuonna – nyt ansaitset hetken itsehoitoa (joten hanki rauhoittava kasvonaamio ostoksia tehdessäsi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *