Hierontatuolin edut kiropraktikon mukaan

By | November 3, 2023

LTodettakoon sen: parasta pedikyyrien varaamisessa tai kylpylässä käymisessä on syvä rentoutumisen tunne, jonka saat näistä ihanan rauhoittavista hierontatuoleista. Mutta entä jos voisit jättää tapaamisen väliin ja kokea saman tunteen mukavasti omasta kodistasi?

Kuulostaako sinusta ideaalilta? Hierontatuolilla Johnson Fitness & Wellnessiltä, ​​Yhdysvaltojen suurimmalta fitness-erikoisliikkeeltä, joka ei ainoastaan ​​tarjoa laajaa valikoimaa hierontatuoleja valtakunnallisesti vaan myös valmistaa niitä itse, siitä voi tulla osa päivittäistä hyvinvointirutiiniasi. merkki varmasti Fall ymmärtää muotoilun ja toimivuuden arvon hierontatuoleissa. Ja vaikka hierontatuolit ovat ehdottomasti investointi yleiseen terveyteen, sertifioitu personal trainer Kent Hackbarth, MA, CSCS, CPT, sanoo, että hierontatuoli voi toimia kätevänä itsehoitovälineenä.

“Elämme maailmassa, jossa on enemmän terveysongelmia kuin koskaan ennen”, Hackbarth sanoo. “Hierontatuoliterapia tarjoaa hyvän ravinnon ja liikunnan lisäksi useita etuja, jotka voivat vähentää stressiä.”

Oletko kiinnostunut joistakin näistä eduista? Lue lisää viidestä hierontatuolien edusta, jotka Hackbarth ja Timothy Sharpe, DC, 30 vuoden kokemus kiropraktikko, joka on käyttänyt hierontatuoleja käytännössä, sanovat olevan investoinnin arvoisia.

1. Lievittää kipua

Heräätpä sitten kipeänä harjoittelun jälkeen edellisenä päivänä tai kärsitkö kroonisesta kivusta, hierontahoito voi auttaa sinua hallitsemaan kipua, Hackbarth sanoo. Sinun ei edes tarvitse käyttää sitä pitkään – Hackbarth sanoo, että saat optimaaliset hyödyt käyttämällä hierontatuoliasi 15–20 minuuttia kolmesta neljään kertaa viikossa. Jos sinulla on krooninen selkäkipu, lannerangan lämmitystoiminnolla varustettu tuoli voi auttaa rentouttamaan lihaksia ja siten lievittämään kipua. Sharpe huomauttaa, että se voi myös auttaa parantamaan viivästyneitä lihaskipuja erityisen kovan harjoituksen jälkeen.

“Käyttämällä kotihierontatuolia voit kohdistaa tiettyihin kipualueisiin kehossasi”, Sharpe sanoo. “Voit työskennellä siellä, missä sinulla on kipua, niin kauan kuin haluat lievittääksesi lihasjännitystä ongelmallisimmilla alueillasi.”

2. Vähentää stressiä

Jokainen voisi käyttää hieman vähemmän stressiä elämässään – ja hierontatuolin säännöllinen käyttö voi auttaa tuomaan helpotusta. Sharpen mukaan tuolin rauhoittava liike ja erilaiset hierontavaikutukset voivat edistää rentoutumista, varsinkin jos siinä on nollapainovoimaominaisuus, joka asettaa kehosi asentoon, joka vähentää painetta alaselässä ja optimoi hieronnan suorituskyvyn. Hieronnan tiedetään myös vähentävän kortisolin määrää kehossa.

“Kortisolitason – stressihormonin, tunnetun taistele tai pakene -vasteen alentaminen voi edistää parempaa psyykkistä hyvinvointia ja parantaa unen laatua”, Hackbarth sanoo. “Hieronta auttaa vapauttamaan endorfiineja verenkiertoon ja parantamaan mielialaa.”

3. Parantaa verenkiertoa

Hierontatuolit voivat auttaa stimuloimaan lymfaattisen nesteen virtausta, mikä puolestaan ​​​​voi parantaa imunestettä, Sharpe sanoo. Lymfaattinen järjestelmämme on vastuussa aineenvaihdunnan kuona-aineiden ja myrkkyjen poistamisesta kehosta. Hierontatuolit voivat auttaa tätä prosessia käsittelemällä painepisteitä, varsinkin jos niissä on koko kehon puristusominaisuus.

“Oikea paine auttaa säätelemään kehon toimintoja stimuloimalla hermostoa, mikä lisää verenkiertoa, mikä puolestaan ​​​​lisää verenkiertoa ja siten puhdistaa järjestelmää vapauttamalla myrkkyjä”, Hackbarth sanoo.

4. Tukee immuunijärjestelmää

Tavalla, jolla hieronta voi tukea imunestejärjestelmääsi, on enemmän etuja kuin vain verenkierron parantaminen – se voi myös auttaa tukemaan immuunijärjestelmääsi Sharpen mukaan.

Tutkimuksen mukaan hieronta voi lisätä lymfosyyttien aktiivisuutta – eräänlaista valkosolua, joka auttaa immuunijärjestelmää torjumaan haitallisia bakteereja, viruksia ja myrkkyjä kehossa. “Rentoutuminen stimuloi myös immuunijärjestelmää toimimaan tehokkaammin”, Hackbarth sanoo.

5. Päivittäinen terapia

Yksi parhaista osista hierontatuolin omistamisessa? Saat kaikki nämä edut poistumatta kodin mukavuudesta. Jos sinulla on vaikeuksia sovittaa hieronnat aikatauluusi, hierontatuolin hankkiminen on uskomattoman kätevää.

“Päivittäiset hieronnat, kuten päivittäiset harjoitukset, ovat paljon tehokkaampia, kun niitä tehdään useammin”, Sharpe sanoo. “Herontaterapeutin 100 dollarilla per istunto hierontatuolin omistaminen kotona voi tarjota päivittäistä hoitoa sinulle ja perheellesi ja säästää samalla paljon rahaa ja aikaa.”

Haluatko ostaa hierontatuolin, mutta et ole varma, mikä sopii elämäntyyliisi (tai neliömetriin)? Kokeile tuolien etuja itse käymällä paikallisessa Johnson Fitness & Wellness -liikkeessäsi, jossa kaikki työntekijät koulutetaan kunkin hierontatuolin eduista ja ominaisuuksista. Tutustu niihin marraskuussa ja saat 1 500 dollaria alennusta Jin 2.0 -hierontatuolista koodilla WELLNESS.

Timothy Sharpe, DC ja Kent Hackbarth, MA, CSCS, CPT ovat Johnson Fitness & Wellnessin työntekijöitä.

*Myyntihinnat ovat tarkkoja julkaisuhetkellä ja voivat muuttua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *