Haastava barretreeni, jonka voit tehdä missä iässä tahansa

By | September 17, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Mikään baletissa ei ole helppoa. Ja vaikka me kaikki emme voi omistaa Misty Copelandin ryhtiä ja voimaa, voimme koskettaa sisäistä ballerinaamme harjoitusten kautta. Tässä jaksossa Kuukauden valmentaja Ammattitanssijan ja valmentajan Sydney Lotuacon johdolla saat niin hyvän harjoittelun, että ihmettelet kuinka saavutit niin paljon vain 20 minuutissa ilman laitteita.

Barre-harjoittelusta vaikeita tekevät toistot, jotka keskittyvät lihaskestävyyden rakentamiseen ja vakauttavien lihaksien vahvistamiseen. Ensi silmäyksellä liikkeet eivät ehkä näytä liian haastavilta. Mutta kaikki nämä pienet liikkeet summautuvat ja aiheuttavat vakavia palovammoja. Monet harjoitukset vievät sinut myös laajan liikkeen läpi, vahvistaen lihaksia ja lisäämällä joustavuuttasi. Lisäksi se on vähäinen ja sopii kuntoiluun iästäsi riippumatta. “Hienoa treeniä!” kommentoi yksi videon katsojista No + hyvä Youtube kanava. ”Todella haastavaa, mutta rakastan hyviä haasteita. Olen melkein 60, enkä ole tanssija, ja se.” [workout] oli täysin toteutettavissa ei-tanssijalle.”

Tässä haastavassa barre-harjoituksessa aloitat nopealla lämmittelyllä ennen kuin siirryt koko kehon burnout-harjoitukseen. Harjoittele oikeaa jalkaasi syöksyillä ja jalkojen nostolla seitsemän minuuttia putkeen. Tee sitten hieman tricepsiä ja ydinharjoittelua ennen kuin aloitat ylhäältä ja suoritat kaikki alavartalon liikkeet vasemmalla puolella. “Se on koko kehon harjoittelua – aiomme treenata kaikkia lihaksia tänään”, Lotuaco sanoo.

Muista työskennellessäsi, että vaikka työskentelet kovasti, et halua uhrata muotoa ja turvallisuutta. Lotuaco opettaa liikkeitä, jotka rakentuvat toisiinsa. Joten jos sinusta tuntuu, että seuraava taso on ulottumattomissa, pysy paikallasi.

Oletko valmis kokeilemaan sitä? Katso koko video alta:Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *