GuruNanda Coconut + Mint Pulling Oil -arvostelu: Rehelliset ajatukset

By | September 14, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ihmisenä, joka rakastaa raikkaan suun tunnetta, mutta tosin pelkää saavuttaa sitä, etsin aina innovatiivista suunhoitoa elävöittämään kokemusta. Pelkästään viimeisen vuoden aikana olen ostanut hienon sähköhammasharjan ja hammaslangan, päivittänyt hammastahnaani ja jopa kokeillut LED-valkaisusarjaa.

Vaikka rakastankin näitä tuotteita, etsin silti erinomaista suuvettä – sellaista, joka oli miellyttävämpi kuin ikeniä polttava apteekki, johon olemme niin tottuneet. (Koska ollaan rehellisiä: edes alkoholittomat eivät ole erityisen hyviä). Joten kun törmäsin epätavalliseen GuruNanda Coconut + Mint Pulling Oil -suuveteen (28 dollaria kahdelle pakkaukselle), kiinnostuin. Tästä syystä tämä tuote herätti kiinnostukseni – ja ansaitseeko se kärkipaikan päivittäisessä rutiinissani.

Mikä erottaa Gurunanda Coconut + Mint Pulling Oil -öljyn perinteisestä suuvedestä

GuruNandan Coconut and Mint Oil Pulling Oil ei ole perinteinen suuvesi – se on luonnollinen vaihtoehto, joka on valmistettu vain kahdesta ainesosasta: sileästä nestemäisestä MCT-kookosöljystä ja 100-prosenttisesti puhtaasta piparmintun eteerisestä öljystä. Yhdessä nämä ainesosat neutraloivat ja poistavat suun bakteerit samalla kun ne tukevat hampaita ja ikeniä.Öljyveto on ikivanha ayurvedinen perinne, jossa öljyä johdetaan hampaiden läpi jopa 20 minuutin ajan. Kuten Marc Lowenberg, DDS, kosmeettinen hammaslääkäri Lowenberg, Lituchy & Kantorista NYC:stä, selitti kerran Well+Goodille, öljynpoiston on osoitettu “vähentävän tulehdusta yhdistämällä rasvaliukoisia myrkkyjä suussa (bakteeriperäisten hammasinfektioiden sivutuote). ). Plakki) seesami-, auringonkukka- tai kookosöljyllä. Öljyvedon tuloksia ovat raikkaampi hengitys, valkoisemmat hampaat ja ienverenvuotojen väheneminen hammaslangan käytön aikana.

GuruNandan suuvedessä käytetty öljy tulee kookospähkinästä. “Uutettuna kookosöljy toimii “saippuana” puhdistaen hampaat ja ikenet ei-toivotuista roskista”, sanoo kokonaisvaltainen ja toimiva hammaslääkäri Dmitry Dolgov, Kalifornian Santa Monican Dentist Loungen DMD. “Piparmintulla on antibakteerisia/antiseptisiä ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan haitallisia bakteereita ja pahanhajuista hengitystä.”

Juuri tämä minimalistinen koostumus erottaa GuruNandan apteekkibrändeistä. “Perinteiset suuvedet sisältävät monia erilaisia ​​keinotekoisia värejä, lisäaineita ja makeutusaineita, jotka voivat olla haitallisia suun mikrobiomille”, sanoo Dr. Dolgov. ”Myös mukana on usein hankaavia yhdisteitä, kuten alkoholeja ja peroksideja [traditional] Suuvedet – ne voivat olla liian aggressiivisia mikrobiomillemme, tappaen sekä hyviä että huonoja bakteereja ja saada meidät dysbioosiin. Hyvä suuvesi auttaa taistelemaan tulehduksia vastaan ​​ja edistämään hyödyllisiä bakteereja sen sijaan, että tuhoaisi kaiken tiellään.”

Vaikka GuruNandan Coconut + Mint Pulling Oil näyttää sopivan tähän kuvaukseen, Dr. Dolgov myöntää, että siinä on puutteita. “Toinen huomionarvoinen ero on mekanismi, jolla öljynveto ja suuvedet eroavat”, hän sanoo. ”On olemassa hyviä suuvesiä, jotka sisältävät enemmän luonnollisia aineita ja auttavat remineralisoimaan hampaita – öljyt eivät sisällä näitä ainesosia. Ne voivat auttaa tukemaan tervettä suun mikrobiomia, mikä voi lopulta johtaa hampaiden paranemiseen, mutta hydroksiapatiitin tai fluorin puute tekee tästä prosessista erittäin hidasta palauttamaan rappeutuneet hammaskiilteen vauriot.”

Tiede sen takana

Minua kiehtoi GuruNanda Coconut + Mint Pulling Oilissa se, että tutkijat ovat tutkineet sitä. Ellipse Analyticsin tekemässä yksisokkotutkimuksessa osallistujat käyttivät GuruNanda Coconut + Mint Pulling Oil -öljyä kahdesti päivässä harjauksen jälkeen viikon ajan ja sitten kahta eri kilpailijan suuvettä viikon ajan. Vapaaehtoiset ilmoittivat GuruNandan käytön aiheuttaman paremman käsityksen valkaisusta, hengityksen raikkaudesta ja suun puhtaudesta sekä heikentyneestä hampaiden herkkyydestä. Tuoreen hengityksen rakastajana tiesin, että minun oli kokeiltava sitä.

GuruNanda Coconut + Mint Pulling Oil testattu

GuruNanda Coconut + Mint Pulling Oil -öljyn mukana tulee mittakuppi, jonka avulla voit helposti kaataa ruokalusikallisen tuotetta. Vaikka se tuoksuu äärimmäisen minttuiselta, siinä on yllättävän hienovarainen maku, joka mielestäni tekee siitä vähemmän tyydyttävää käyttää. Jopa kahden minuutin ohjeen mukaan huuhtelun jälkeen suu ei tuntunut erityisen raikkaalta – saatoin silti maistaa suussani kahvin jälkivaikutuksia. (Ehkä siksi brändi kehottaa harjaamaan hampaat vetämisen jälkeen.) Joka tapauksessa tuote ei kirveltänyt ollenkaan, joten se hyöty on olemassa – mutta se ei riitä saamaan minut käsiksi siihen .

Brändi suosittelee huuhtelemista jopa 10 minuuttia päivässä, joten on mahdollista, että hengitykseni tuntuisi raikkaammalta, jos sitoutuisin siihen – ja jos käyttäisin sitä säännöllisesti kolmen viikon ajan. Mutta rehellisesti sanottuna, en voisi kuvitella koskaan tekeväni sitä, koska öljyinen koostumus tuntuu luonnottomalta kurustaessa ja ilman tuttua polttavaa tunnetta tai voimakasta makua, se on epätyydyttävä käyttää. Lisäksi pidempi huuhteluaika antaisi öljylle enemmän aikaa tippua vahingossa suuni kulmasta, mikä saattaa värjätä paitani samalla. Se on yksi öljynvedon huonoista puolista – se voi auttaa haalistumaan hampaiden tahroja, mutta se voi myös jättää tahroja kankaaseen. Tästä syystä en integroi sitä jokapäiväiseen elämääni.

Muutamia asioita pitää mielessä

Vaikka GuruNandan kookos- ja minttuöljyllä on etunsa, Dr. Dolgov varoittaa, että se ei ehkä ole paras valinta jokapäiväiseen käyttöön. “Kaiken kaikkiaan eteeriset öljyt voivat olla hyvä tapa hallita akuuttia infektiota / tulehdusta, mutta sinun tulee olla varovainen pitkäaikaisessa päivittäisessä käytössä”, hän sanoo. Koska aivan kuten alkoholit perinteisissä suuvedissä, eteeriset öljyt, kuten piparminttuöljy, eivät ainoastaan ​​tapa huonoja bakteereja, vaan myös niitä hyviä, joita tarvitsemme. “On parasta kysyä hammaslääkäriltä”, hän sanoo.

Lisäksi sanoo Dr. Dolgov sanoi, että GuruNanda Pulling Oil -öljyä voidaan markkinoida valkaisuun, mutta pelkkä öljynvetoprosessi ei valkaise hampaita. “Öljyveto ei valkaise hampaita – se voi parantaa joidenkin alueiden ulkonäköä poistamalla ulkoisia bakteerien aiheuttamia tahroja, mutta sillä ei ole valkaisuominaisuuksia”, hän sanoo.

Jos kuitenkin päätavoitteesi on torjua pahanhajuista hengitystä luonnollisesti ja olet valmis käyttämään sitä jopa 10 minuuttia kerrallaan, GuruNandan Coconut Mint Pulling Oil voi olla fiksu lisä suunhoitorutiiniisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *