Glow Recipe Watermelon Glow Dew Drops Hyvä+hyvä

By | September 28, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jos olisi olemassa suunnitelma ihonhoitotuotteiden luomiseksi, jotka saivat välittömän huomion, Glow Recipellä olisi se varastossa. Ensinnäkin jokainen merkin hedelmätuote kuulostaa hyvältä syötävältä – katso esimerkiksi Strawberry Blur Drops ja Avocado Sleeping Mask. Ja pakkaus? Sen lisäksi, että ne ovat kierrätettäviä (ja uudelleentäytettäviä), värikkäät komponentit kaipaavat esillepanoa.

Mikä tärkeintä, Glow Recipen kaavat toimivat, minkä vuoksi ostajat pitävät niistä Moi Tule takaisin saadaksesi lisää. Esimerkki: Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops -seerumi (35 dollaria). Palkittu korostusseerumi yhdistää niasiiniamidin ja runsaasti antioksidantteja sisältävän vesimelonin voimat ja antaa heleän lopputuloksen kaikille ihotyypeille ja kirkastaa sameaa ihoa ajan myötä. Hehkuva seerumi on niin hitti, että Glow Recipe myy pullon 17 sekunnin välein (*Mic Drop*). Tässä on miksi tarvitset sitä.

Se sisältää todistetusti kirkastavia ja kosteuttavia ainesosia

Glow Recipen Watermelon Glow Niacinamide Dew Dropsin päähenkilö on niasiiniamidi, B3-vitamiinin muoto, jota käytetään yleisesti ihonhoitotuotteissa. “Se auttaa kirkastamaan ihoa ja vaalentaa tummia läiskiä. “Se auttaa myös rauhoittamaan tulehdusta ja tukee tervettä kollageenin tuotantoa”, sanoi Dr. Joshua Zeichner, hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri New Yorkissa, aikaisemmassa keskustelussa W+G:n kanssa. Tutkimusten mukaan se ei ainoastaan ​​kirkastaa ihoa, vaan auttaa myös hillitsemään liiallista rasvaisuutta ja vähentämään juonteita.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Joshua Zeichner, MD, ihotautien kosmeettisen ja kliinisen tutkimuksen johtaja ja dermatologian apulaisprofessori Mount Sinai -sairaalassa
  • Mona Gohara, MD, sertifioitu ihotautilääkäri ja apulaisprofessori Yalen yliopistosta

Seuraavaksi tulee hyaluronihappo – ihotautilääkäreiden suosima kosteusvoide, joka jättää ihon joustavaksi ja pehmeäksi. “Se on yksi suosikki ainesosistani”, sanoi Dr. Mona Gohara, Connecticutissa toimiva ihotautilääkäri, aikaisemmassa keskustelussa W+G:n kanssa. “Olemme syntyneet sen kanssa ja se imee vettä pitäen ihosi täyteläisenä ja hyvin kosteutettuna.” Koska se ei olisi Glow Recipe -tuote ilman maukasta hedelmäainesosaa, Dew Drops sisältää myös vesimeloniuutetta, joka Dermsin mukaan on täynnä antioksidantteja auttaa kuorimaan ihoa hellävaraisesti – molemmista ei voida neuvotella lasimaisen, säteilevän ihon saamiseksi.

Se antaa iholle säteilevän, kasteisen lopputuloksen

Ainesosat ovat kiinteitä, kuten seerumi sensaatiomainen. Siinä on vesimelonin kaltainen tuoksu, joka ei ole ylivoimainen (mutta oudolla tavalla saa sinut kuitenkin kaipaamaan hauskaa karjatilaa) ja hyytelörakenne, joka tuntuu pehmeältä ja kevyeltä ihollani. Levitän tavallisesti tippaa tai kaksi suihkussa aamulla kasvojen pesun jälkeen, ja sekaihoni imee ne heti, jolloin se näyttää raikkaalta. “Juon viisi gallonaa vettä päivässä.” Ja vaikka Dew Dropin niasiiniamidia ja vesimelonia sisältävä koostumus pitää lupauksensa lisätä kirkkautta ajan myötä, korostustehoste saa ihoni näyttämään heleältä (mutta ei kimaltavalta) heti levityksen jälkeen, ilman glitteriä tai hohtoa.

Kirjoittajalla on Glow Recipe, Dewdrop Serum
Kuva: Tekijä

Se toimii myös meikkipohjamaalina

Kasteinen viimeistely yhdistettynä ihoa täyteläiseen kosteutukseen tekee Watermelon Glow Niacinamide Dew Dropsista myös täydellisen pohjustusaineen (ja tehosteen!) meikkikäyttöön. “Käytän sitä viimeisenä ihonhoitovaiheena ennen meikkaamista, mutta olen käyttänyt sitä myös meikin päällä silmänympärysihoni tai suuni ympärillä ja marionetteja koskettaessani”, sanoo 60-vuotias 5 tähden shoppailija -Evaluation. . “Se todella pehmentää mitä tahansa kasvosi aluetta ja meikin päällä käytettynä se antaa korostetun hehkun, joka tulee sisältä.”

Olen täysin samaa mieltä – se ei paakkuunnu kosteusvoiteen, aurinkovoiteen tai ihosävyyn ja jättää luonnollisen hehkun, josta en saa tarpeekseni. Ja aamuisin, kun en voi vaivautua meikkaamaan, Glow Recipe -seerumin kirkas viimeistely saa sen jotenkin näyttämään minulta yritti (mikä tekee siitä korvaamattoman, jos minulta kysytään). Brändin mukaan voit jopa sekoittaa seerumin meikkivoiteeseesi saadaksesi säteilevämmän lopputuloksen. Lisää se Glow Recipen pitkälle hypen arvoisten tuotteiden luetteloon.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *