Glow Recipe Granaattiomenapeptidiseerumin arvostelu

By | October 9, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, linkkien kautta ostaminen voi ansaita Well+Good -palkkion. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ellet ole astronautti, et oikeastaan ​​ajattele painovoimaa ennen kuin asiat painuvat ja vetävät hieman – kasvoillasi. Vaikka olen kiitollinen siitä, että olen elossa ja koen ikääntymistä, haluan silti tuntea oloni parhaimmaksi, ja ihonhoidolla on siinä iso rooli. Koska painovoima kolkuttaa ovelleni ja minulla on yli 40 ihoa, etsin tuotteita, jotka käsittelevät kiinteyttämistä. Yksi uusimmista kokeilemistani tuotteista on Glow Recipe Pomegranate Peptide Firming Serum (45 dollaria), joka kohdistuu hienoihin juonteisiin ja ryppyihin samalla kun se pyrkii kiinteyttämään ja kiinteyttämään ihoa, jotta se paranee ajan myötä.

Mitä Glow Recipe Granaattiomena kiinteyttävä seerumi sisältää?

Kehomme luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto hidastuu iän myötä. Glow Recipe -granaattiomenapeptide-kiinteyttävä seerumi on valmistettu kolmesta tärkeimmistä ainesosista, mukaan lukien polypeptidit (erityisesti signaalipeptidit ja kuparitripeptidit), granaattiomena ja hyaluronihappo, jotka tekevät ihosta täyteläisen, kiinteän ja kosteuttavan.

“Peptidit ovat aminohappoja, jotka muodostavat spesifisiä proteiineja, joita tarvitaan ihon eri toimintoihin, ja polypeptidit ovat pidempiä aminohappoketjuja, jotka toimivat “kemiallisina lähettiläinä” ja joilla on ainutlaatuinen kyky tunkeutua soluihin estääkseen soluvaurioiden korjaamisen tai korjaamisen, ” selittää Ava Shamban, MD, board-sertifioitu ihotautilääkäri Beverly Hillsissä.

Hän selittää, että ihomme kollageeni koostuu kolmesta erilaisesta polypeptidiketjusta, joten näiden avainpolypeptidien lisääminen seokseen lisää luonnollista kollageenin tuotantoa. Mikä teoriassa johtaa kiinteämpään, nuoremman näköiseen ihoon. “Tämä antaa polypeptideille vahvuuden ja kyvyn tarjota erilaisia ​​ikääntymistä estäviä etuja”, sanoo Dr. Shamban. “Ne ovat erinomainen pohja ikääntymistä estävälle seerumille, joka auttaa vähentämään juonteita ja kuivuutta ja edistämään kohoamista.” kiinteyttävä, kiinteyttävä ja täyteläinen.

Koostumuksen sisältämä antioksidanttirikas granaattiomena tarjoaa joukon mahdollisia etuja. “Se taistelee vapaita radikaaleja ja ympäristövaurioita, aurinkovaurioiden aiheuttamaa pigmentaatiota ja yleisiä ikääntymispisteitä vastaan”, sanoo Dr. Shamban. “Se tarjoaa erinomaisen suojan myrkkyjä vastaan ​​ja edistää myös kollageenin tuotannon tehokkuutta.” Kaikki tämä tekee siitä erinomaisen ainesosan ikääntymisen merkkejä vastaan.

Rehellinen arvosteluni Glow Recipe Granaattiomena kiinteyttävästä seerumista

Minulla on ollut onnea Glow Recipe -tuotteiden kanssa aiemmin – kysy vain minulta, mikä kuristuspidikkeellä on merkin Blueberry Bounce Gentle Cleanser ja Plum Pump Hyaluronic Serum! – joten tietysti olin melko optimistinen granaattiomena kiinteyttävän seerumin suhteen.

Ensimmäisellä yrittämällä huomasin, että kaava oli hieman painava ja oli maitomainen ulkonäkö. Silti se imeytyi nopeasti ihoon jättämättä minulle tahmeaa tunnetta tai havaittavaa tunnetta.

Huomasin heti, että ihollani oli terveempi hehku, ja viikon kuluttua tunsin sen näyttävän täyteläisemmältä ja kosteutetummalta. Pidän Glow Recipestä todella paljon siitä, että tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ihanteellisia herkälle ihotyypille, mutta silti tehokkaita. (Lisäksi tuotteen pakkaus on aina todella kaunis; tämä tulee upean punaisena!)

Kaiken kaikkiaan olen melko tyytyväinen kiinteyttävään seerumiin ja aion käyttää sitä vielä ainakin kuukauden nähdäkseni kuinka paljon paremmin se parantaa ihoani.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *