Geelipyöräkynnet ovat avainasemassa pitämään ne vahvoina

By | September 12, 2023

TTäällä on paljon kerrottavaa geelimanikyyrien eduista. Ne kestävät pidempään, kuivuvat nopeammin ja näyttävät kiiltävämmiltä kuin perinteiset kynsilakkaat, minkä vuoksi voi olla houkuttelevaa sitoutua geelimäiseen elämäntyyliin. Vaikka kynsitapaamisten nauttimisessa seisten ei ole mitään väärää, geelien säännöllinen poistaminen ja uudelleen levittäminen voi vahingoittaa kynsiäsi vakavasti.

Onneksi sosiaalinen media on löytänyt ratkaisun. Anna: geelipyöräily, uusin ote TikTokin vallasta ottaneista “pyöräily”-tyylisistä kauneustrendeistä. Näihin käytäntöihin, joihin kuuluu “hiusten pyöräily” ja “ihon pyöräily”, sisältyy tauon pitäminen rutiinisi aggressiivisimmista osista toipumisjakson mahdollistamiseksi. Geelipyöräilyssä tämä tarkoittaa sitä, että vaihdat ajoittain rakkaan geelimanisi kynsilakalle, joka sopii paremmin kynsillesi – tai mikä vielä parempaa, lakkaa lakkaa käyttämästä ollenkaan.“Uskon, että geelipyöräily on seuraava suuri pyöräilytrendi”, sanoo Dana Stern, MD, kynsien terveyteen erikoistunut ihotautilääkäri. Lue lisää saadaksesi selville miksi.

Miksi sinun pitäisi harkita geelipyöräilyä?

Yksinkertaisesti sanottuna se on parempi kyntesi terveydelle. “Säännöllinen geelimanikyyri voi aiheuttaa kynsien ohenemista”, sanoo tohtori. Tähti.

Tämä vaurio tapahtuu pääasiassa geeliä poistettaessa, koska UV-säteily kovettaa kynnen lakan, mikä vaikeuttaa sen poistamista. Vaikka useimmat meistä tietävät, että geelilakan poistaminen ja kuoriminen on suuri ei-ei, vaikka liottaisit kynsilakkaan kunnolla tai annat sen poistaa ammattilaisella, kynnesi voivat silti vaurioitua. “Aggressiivinen mekaaninen poisto, kaapimisesta itsekuoppaukseen ja hiomaviilojen käyttöön, on saanut monet ymmärtämään “pysäytysajan” arvon geeleissään”, sanoo tohtori. Tähti.

Yhdistä tämä jatkuvasti kehittyvään keskusteluun jatkuvan UVA-altistuksen terveysriskeistä toistuvien geelihoitojen kanssa, “ja näemme salongissamme käyvän yhä enemmän keskusteluja pyöräilystä, koska kynnet tarvitsevat tauon”, sanoo Tina Wang. Lunula Salonin perustaja. Kun sisällytät tämän strategisen menetelmän rutiinisi, voit minimoida kynsilevyjen kuivumisen, haurauden, murtuman ja ohenemisen, jotka johtuvat pitkäaikaisesta asetonissa liotuksesta ja geelien poistamiseen tarvittavasta mekaanisesta kaapimisesta.

Kuinka tehdä geelisykli

Geelimanikyyri kestää tyypillisesti kahdesta kolmeen viikkoa ja kunnollinen sykli vaatii rajoittavia seurantahoitoja. Hyvä yleinen sääntö, jota kannattaa noudattaa? “Joka kahdeksas viikko anna kynsille 1-2 viikon tauko geelilakkauksesta”, Wang sanoo.

Jotta kynnet olisivat geelittömät, saat niistä kaiken irti, sinun tulee antaa niille hieman ylimääräistä hoitoa. “Geeleillä ei ole terveyshyötyjä kynnelle. Siksi tärkeä osa geelisykliä ei ole vain tauon ottaminen haittoja aiheuttavasta vaikutuksesta, vaan myös tehokas hoito syklin off-gel -jakson aikana, koska vaurio on tapahtunut.” “Gelet voivat olla kumulatiivisia, ” sanoo Dr. Tähti.

Tänä palautumisjaksona muista kosteuttaa kynsinauhojasi ravitsevalla öljyllä, vahvistaa kynsiäsi vahvistavalla seerumilla ja ottaa pehmittävä käsivoide osaksi normaalia rutiiniasi. Näiden toimenpiteiden avulla olet valmis vaurioitumaan onnistumiseen seuraavalla geelikäynnilläsi.

“Riippumatta siitä, missä vaiheessa olet, geelit päälle tai pois, anna kynsillesi hieman ylimääräistä TLC:tä kosteuttamalla niitä ja hieromalla kynsipohjaasi antioksidanttipitoisella kynsinauhoöljyllä tai E-vitamiinin kosteusvoiteella”, Wang sanoo. Tämä antaa kynsillesi parhaat mahdollisuudet stimuloida kynsien kasvua, parantaa kosteutusta ja yleisesti korjata alla olevaa kynsimatriisia.

Sopiiko geelipyöräily kaikille?

Jokainen, joka hoitaa itseään säännöllisesti geelimanikyyreillä, voi hyötyä geelikierrosta, varsinkin jos he pitävät parempana myrkyttömistä koostumuksista, joissa LED-kuivaus on rajoitettua “pois”-aikoina. Se on kuitenkin erityisen hyödyllinen niille, joiden geelimanikyyri aiheuttaa säännöllisesti kynsivaurioita. Jos huomaat, että kynsissäsi on huojuvaa rakennetta (eli niissä on kuoppia, painaumia tai uurteita) tai hajanaisia ​​värimuutoksia, se on hyvä merkki siitä, että sinun tulee lopettaa geelin käyttö muutamaksi viikoksi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että “jotkut ihmiset kokevat, että heidän kynnensä ovat vahvempia ja terveempiä suojakerroksella, kuten lakalla, geelillä tai kasteella, koska ne eivät todennäköisesti katkea, jos niillä on kerros, joka estää heidän kynsiään murtumasta.” sanoo Steph Stone Essien julkkismanikyyristä. Jos se kuulostaa sinulta, hän suosittelee vahvistavan pohjamaalin käyttöä geelien päällä ja alla rikkoutumisen estämiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *