Flora & Noor on Ultan ainoa Halal-sertifioitu linja

By | September 20, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jordan Karim varttui lähellä Ulta Beautyn Chicagon päämajaa ja tiesi aina haluavansa olla osa megakauppiasta. “Luulin aina, että työskentelen Ultassa”, Karim sanoo. Sen sijaan hänestä tuli tutkimuskemisti ja työskenteli Skinceuticalsin ja Johnson & Johnsonin kaltaisten tuotemerkkien kanssa. Hän rakasti tuotteita, joita hän auttoi kehittämään, mutta sanoo, että muslimina hän tunsi “syyllisyyttä” niiden käytöstä, koska ne eivät olleet halal – eli muslimit eivät saaneet niitä käyttää. Siksi hän perusti oman ihonhoitobrändin Flora & Noor. Se on ensimmäinen Halal-sertifioitu ihonhoitobrändi Yhdysvalloissa, ja sitä on myyty Ultassa 22. tammikuuta lähtien.

Kun Flora & Noor lanseerattiin joulukuussa 2020, se täytti valtavan tyhjiön kauneutta rakastaville muslimeille Amerikassa. “Aseman takia [in the market]meidän piti tehdä itse, tilata ulkomailta tai käyttää haramia (mikä ei ole islamilaisen lain sallittua). Osta tuotteita joka tapauksessa ja sitten on omatunto – tai ei ole omatuntoongelmia. Henkilökohtaisesti tunsin siitä syyllisyyttä, siksi perustin Flora & Noorin”, Karim kertoo. “Jos rukoilet, mitä [Muslims] Jos teet tämän viisi kertaa päivässä, sinun on suoritettava wudu-niminen puhdistusharjoitus ennen rukoilemista. Jos käytät kauneustuotteita, jotka eivät ole Halal-sertifioituja – jos ihollasi on jotain, kuten meikkiä, tekokynsiä tai jotain, mikä ei läpäise vettä – sinun on pestävä ne pois. Tuotteidemme avulla voit silti rukoilla viisi kertaa päivässä ilman, että sinun tarvitsee kokonaan poistaa koko ihonhoitorutiiniasi.”

Flora & Noor Super Glow Gel -kosteusvoide C-vitamiinilla ja niasiiniamidilla – 34,00 dollaria

Tämä kosteusvoide on yksi merkin C-vitamiinivalikoiman tuotteista. “C-vitamiinia suositellaan aina hyperpigmentaatioon, mutta usein nämä kaavat eivät sovi melaniinirikkaalle iholle”, Karim sanoo. ”Joko ne eivät oikein toimi tai niillä on kielteisiä vaikutuksia, jos kaavan prosenttiosuudet ovat liian voimakkaita ja seurauksena voi olla vielä enemmän hyperpigmentaatiota. Siksi kehitin C-vitamiinimalliston niin, että se sopii myös herkälle iholle.

Jotta tuote saisi Halal-sertifikaatin, sen on noudatettava tiukkoja ohjeita. Ensinnäkin kaikkien ainesosien on oltava jäljitettävissä. “Todella iso osa Halal-sertifikaattia on, että kaikki ainesosat ovat jäljitettäviä ja eettisesti peräisin”, Karim sanoo. Lisäksi kaava ei saa sisältää eläinperäisiä sivutuotteita (Flora & Noor’s ei myöskään sisällä hunajaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat myös vegaanisia) tai alkoholia. “Emme voi käyttää alkoholia ihollemme tai juoda alkoholia, mutta se hyödyttää myös kaikkia, koska alkoholi voi olla melko kuivaa ja on yleensä täysin tarpeeton resepteissä”, Karim sanoo.

Kuten voit kuvitella, muotoilu näiden rajoitusten puitteissa voi olla erittäin vaikeaa – varsinkin koska ne kattavat seuraavat asiat joka Osa toimitusketjuprosessia, mikä tarkoittaa, että ristikontaminaatiota ei voi tapahtua samoista laboratorioista, varastoista jne. tulevien muiden tuotteiden kanssa. “Brändin luomiseksi sinun on tehtävä yhteistyötä muiden valmistajien, muiden kemistien jne. kanssa. Formuloijat eivät ehkä tiedä, mitä halal tarkoittaa”, Karim sanoo. “Meidän piti itse asiassa tuoda Amerikan islamilaiset palvelut mukaan [one of a number of entities in the U.S. that performs halal certification] Koulutamme yhteisvalmistajamme, kolmannen osapuolen logistiikkatoimittajamme [partners]ja kaikki tiimimme jäsenet varmistaaksemme, että kaikki ymmärtävät tehtävän ja mitä “Halal-sertifioitu” tarkoittaa, jotta voimme varmistaa, että meillä on formulaatiot tarjota yhteisöllemme.”

Vaikka se on suunniteltu muslimeille, Flora & Noorin tiukat ainesosastandardit ovat tehneet siitä yhä suositumman ei-muslimien keskuudessa, jotka etsivät “puhtaampia”, herkempiä ihoystävällisiä kaavoja. “Meidän määritelmämme puhtaudesta on hieman tiukempi”, hän kertoo Karimille. Tuotteet eivät sisällä GMO:ita, parabeeneja tai sulfaatteja. “Lisäksi osa Halal-sertifikaattia on se, että emme itse asiassa saa sisällyttää kaavaamme mitään ainesosia, joita se saattaa sisältää.” Siitä huolimatta haitallista kuluttajalle. Joten on joitain ainesosia, joita löydät myös muista puhtaista koostumuksista, koska arvostelujen perusteella heillä on sellainen erittäin Mahdollisuus olla haitallinen on pieni, mutta emme saa käyttää mitään näistä ainesosista koostumuksissamme. Me todellakin menemme puhtauden yläpuolelle.”

Flora & Noor Berry Oxygen Mask glykolihapolla – 32,00 dollaria

“Marjahappinaamio on suosikkinaamioni, koska se on erittäin kuoriva mutta hellävarainen iholle”, Karim sanoo. ”Kuorinnassa käytetään glykolihappoa sekä karpalo- ja mustikkamassaa. Ja heti kun avaat purkin, voit tuoksua mustikoita ja karpaloita, joten se tuoksuu uskomattomalta ja voit fyysisesti nähdä hedelmälihan koostumuksessa. Se vain tuntuu niin hyvältä iholla ja näet tulokset melkein välittömästi. Se on itse asiassa saanut inspiraationsa painehappikasvohoidoista.”

Toinen liikkeelle paneva tekijä Flora & Noorin perustamisessa oli se, että monet markkinoilla olevista Halal-sertifioiduista tuotteista eivät toimineet hyvin melaniinipitoisella iholla. “Olen musta muslimi”, Karim sanoo. ”Kun ostat kauneudenhoitotuotteita ulkomailta, erityisesti Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta, monet tuotteet – edes Halal-sertifioidut – eivät ole suunniteltu vastaamaan ihmisten ihoongelmiin, joilla on runsaasti melaniinia. Vaikka se on itäinen osa maailmaa, tavoitteena on länsimainen kauneusstandardi, joten monet tuotteet pyrkivät vaalentamaan ihoa tai vain vaaleaihoisille, vaikka tämä ei todellakaan heijasta väestöä.”Siksi Karim on muotoillut tuotteet vastaamaan ihoongelmiin, jotka ovat yleisiä tummemman ihon omaaville. “Ajattele ekseemaa, hyperpigmentaatiota ja melasmaa”, hän sanoo. Hän varmisti myös käyttävänsä tarpeeksi hellävaraisia ​​ainesosia. Esimerkiksi, jos tummia läiskiä hoitavan hoidon vaikuttavat aineet ovat liian vahvoja syvän ihonväriselle henkilölle, voi esiintyä ärsytystä, mikä johtaa vielä pahempaan värinmuutokseen. ”Lisäksi monet tuotteet luovat valkoisen kipin iholle. Ja olen nähnyt tämän omakohtaisesti farmaseuttisessa ihonhoidossa”, hän sanoo ja varmistaa, että tämä ei ole ongelma.

Flora & Noor julkaistiin ensimmäisen kerran Amazonissa, ja se on saatavana myös vähittäiskauppiailta, kuten Walmart ja Thirteen Lune. Ulta on brändin suurin kauneuden vähittäismyyntikumppani, ja se on tällä hetkellä saatavana yksinomaan verkossa. “Tavoitteeni on aina ollut tehdä yhteistyötä Ultan kanssa”, sanoo Karim. “Tämä on todella täyden ympyrän hetki minulle.”

Flora & Noor Rose Renewal Tri-peptidi- ja keramidipuhdistusaine

Flora & Noor Rose Renewal Tri-Peptide and Ceramide Cleanser – 28,00 dollaria

Tämä puhdistusaine on osa Rose Renewal -sarjaa. “Käytämme aitoja egyptiläisiä ruusun terälehtiä ja hibiskusta”, Karim sanoo. Rose Renewal -sarja on luonnollisesti saanut inspiraationsa egyptiläisistä perinteistä ja ainesosista.” Tämä puhdistusaine sisältää myös keramideja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, kosteutta lisääviä peptidejä sekä kosteuttavaa aloe- ja hyaluronihappoa.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *