Filorga NCEF Shot vähentää ryppyjä 10 päivässä

By | September 30, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olen aina kuvitellut nuorten suihkulähteen monimutkaisena rakenteena, jossa vesi laskeutuu hitaasti alas ja kerääntyy alla olevaan kimaltelevaan altaaseen. Mutta äskettäin tehdyn tuotelöydön jälkeen olen vakuuttunut, että suihkulähteen maaginen vesi on todellakin pienessä vaaleanpunaisessa pullossa.

Filorga, ranskalainen laboratorio, joka tunnetaan esteettisten ruiskeiden kehittämisestä, sai inspiraationsa uusista innovaatioista kosmeettisten injektioiden alalla ja kehitti Filorga NCEF-Shot (99 dollaria), erittäin tiivistetyn anti-aging kasvoseerumin, joka stimuloi intensiivisesti solujen uusiutumista. tehostaa ja parantaa kiinteyttä ja hehkua sekä vähentää ryppyjä vain 10 päivässä.

Filorga, NCEF-Shot Anti-Aging Serum – 99,00 dollaria

Pääainesosat: Hyaluronihappo, B3-vitamiini, Filorga NCEF

  • Antaa tuloksia heti käytön jälkeen ja ajan kuluessa (vain 10 päivässä)
  • Suunniteltu jäljittelemään kosmeettisten injektioiden täyteläistä ja ryppyjä vähentäviä tuloksia
  • Lisää ihon kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon luonnollista tuotantoa
  • Sisältää tehokkaita ikääntymistä estäviä ainesosia, kuten koentsyymi A:ta, niasiiniamidia ja glutationia sekä Filorgan patentoitua NCEF-teknologiaa.
  • Kallis
  • Sisältää tuoksuja

Mitä NCEF tarkoittaa?

NCEF on lyhenne sanoista New Cellular Encapsulated Factors, Filorgan patentoitu 50 ainesosan kaava, joka sisältää hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja, mineraaleja, koentsyymejä ja aminohappoja. Tämä erittäin tieteellinen sekoitus on rikastettu merellisillä biotekniikoilla, jotka toimivat synergistisesti uudistaen ihoa.“NCEF tarjoaa soluille elementtejä, jotka ovat välttämättömiä niiden asianmukaiselle toiminnalle, samalla kun kunnioitetaan ihon luonnollisia mekanismeja”, sanoo Veronique Ros, brändin kansainvälinen koulutusjohtaja. “Tehokkuuden varmistamiseksi ainesosat kapseloidaan mikroskooppisiin, monikerroksisiin vektoreihin ja levitetään ihoon. NCEF toimii kuin todellinen tehoste, joka aktivoi ihon luonnolliset solumekanismit torjumaan ikääntymisen merkkejä.”

Filogra NCEF laukauksen edut

NCEF-SHOTin päivittäisen annoksen aktiiviset ainesosat – joita tuotemerkki ilmaisee kahdessa käyttötarkoituksessa – vastaavat Filorgan kehittämää kosmeettista injektiota, joka sisältää biostimulaattoreita, jotka lisäävät solujen aineenvaihduntaa sekä solujen tuotantoa. kollageeni, elastiini ja hyaluronihappo, Ros sanoo.

NCEF:n taikajuoma sisältää myös koentsyymiä A, B3-vitamiinia (niasiiniamidia) ja glutationia, kaikki tehokkaita ikääntymistä estäviä ainesosia, sanoo Azza Halim, MD, anestesiologi, joka on erikoistunut esteettiseen lääketieteeseen, ikääntymistä ehkäiseviin hoitoihin ja regeneraatioon. .

“B3-vitamiini auttaa ehkäisemään ihon nestehukkaa, vähentää pigmentaatiota ja on voimakas antioksidantti iholle, mikä auttaa minimoimaan ikääntymisen merkkejä, kun taas koentsyymi A hyödyttää ihoa pehmentävänä aineena, neutraloi vapaita radikaaleja ja stimuloi kollageenin tuotantoa”, sanoo Dr. Halim. “Glutationi on toinen loistava antioksidantti ja siksi suojaava, kirkastava ja tulehdusta ehkäisevä.”

Brändin suorittamissa kliinisissä tutkimuksissa NCEF-Shot lisäsi solujen uusiutumista ja korjasi intensiivisesti ryppyjä, kiinteyttä ja hehkua vain 10 päivässä – joten jos näin nopeasti tuloksia, kokeilin tuotetta mielelläni. ). tarkoitettu).

Filorga NCEF Shot Review

Filorga NCEF Shot on tarkoitettu levitettäväksi koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin ennen tavallisten seerumien ja kosteusvoiteiden käyttöä.

Brändin ohjeiden mukaan lämmitin tuotetta kämmenissäni ja levitin sitä sitten virtavin liikkein kasvojeni keskeltä ulospäin ennen kuin käytin sormiani ristiin kasvojeni poikki luoden ihanan mini-Kasvohierontatuntuman.

Tuotteella on pehmeä, kevyt, seerumimainen koostumus ja miedosti tuoksuva. Minuutti käytön jälkeen ihoni näytti jo kirkkaammalta ja kosteutetummalta. Muutamassa päivässä olin todella hämmästynyt tuloksista ja kymmenentenä päivänä tuotteesta oli tullut uusi paras ystäväni. Ihoni oli huomattavasti kirkkaampi ja säteilevämpi, mutta eniten yllätti minut, kuinka hyvin tuote tarjosi luvatun täytevaikutuksen (ja usko pois, minulla ei ollut suuria toiveita!). Poskeni ja keskiosani näyttivät täyteläisemmiltä, ​​poskipäideni alla olevat ontelot olivat vähemmän korostuneet ja syvemmät linjat alanavossani olivat pehmeämpiä.

Olen käyttänyt satoja anti-aging-tuotteita kypsälle iholleni, enkä liioittele sanoessani, että tämä on yksi parhaista ennen ja jälkeen -tuotteista, joita olen koskaan saanut. Pitkäaikaisten tulosten lisäksi pidin siitä, että jokainen käyttökerta antoi iholleni välittömästi terveen hehkun. Brändi suosittelee NCEF-Shotin käyttöä vuodenaikojen vaihtuessa sekä stressin ja väsymyksen aikoina. Nähtyäni, mitä se voi tehdä, tulen houkuttelemaan turvautumaan useammin nuorekkaaseen kaavaan pienessä vaaleanpunaisessa pullossa.

Filorga NCEF laukaus ennen ja jälkeen

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *