“Farmers’ Market Manis” ovat tämän kevään trendi| No + hyvä

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kevään viljelijämarkkinoilla on niin paljon tunnelmaa. Mansikat ovat täyteläisiä ja mehukkaita, vihreä mehu maistuu vihreämmältä kuin koskaan, ja ostamasi kukkakimppu tuo valoa, uutta tunnelmaa kotiisi tulevina päivinä. Sarah Gibson Tuttle, kynsienhoitoyrityksen Olive & Junen perustaja ja toimitusjohtaja, haluaa sinun ottavan tuon maatilan tuoreuden tunteen mukanasi, minne menetkin viljelijöiden markkinamanin kanssa.

“Näemme kaksi suurta muutosta kynsissä joka vuosi”, Gibson Tuttle sanoo. “Se kulkee talvesta kevääseen ja sitten kesästä syksyyn. Joten halusimme tehdä kevääksi jotain, mikä tuntui todella raikkaalta ja uudelta ja toi meidät kauden mukaan.” Gibson Tuttlelle ja hänen tiimilleen viljelijämarkkinat ilmentävät tätä tuoreutta. Niin paljon, että he etsivät häntä aina matkustaessaan uusiin kaupunkeihin. “Lähetämme toisillemme kuvia, kuten “Katsokaa kuinka hyvät nämä viljelijät ovat”.Mutta kyse on muustakin kuin raikkaista tuotteista ja käsityöläisistä hilloista. Gibson Tuttle sanoo, että nämä markkinat kuljettavat sinut uuteen yhteisöön ja antavat sinun tavata paikallisia ja kokea heidän luovuutensa. “Olive & June on niin sitoutunut yhteisöömme, ja siksi rakastamme käydä paikallisilla viljelijöiden markkinoilla ja tutustua paikallisiin käsityöläisiin ja myyjiin”, hän sanoo.

Uuden Farmer’s Market -malliston ytimessä on kuusi upeaa väriä: Tämä salaatti on Radicchio (läpinäkyvä magenta), Mansikat ovat juuri nyt kaudella (läpinäkyvä violetti), Laventelin varret (läpinäkyvä laventeli), Porkkanamehu (läpinäkyvä tuore appelsiini), Marja Basket (läpinäkymätön herkkä turkoosi) ja Not Kale (chartreuse vihreä).

”Rohkeat, kirkkaat värit, jotka ovat läpinäkymättömiä, ovat uskomattomia. Minulla on tällä hetkellä porkkanamehu varpaissani ja se näyttää upealta korallilta”, Gibson Tuttle sanoo. Läpinäkyvät sävyt tehtiin, koska “me todella rakastamme tätä huulikiilto-käännetyt kynnetrendiä.” Levitä hajahuulikiiltoa kynsiisi tai yhdistä se johonkin neutraaleista sävyistämme ja tee siitä maitomainen.

Osta ne yksittäin hintaan 9 dollaria kappale tai hanki kevään 2023 Mani System (80 dollaria), joka sisältää myös kaikki työkalut ja hoidon, joita tarvitset salongilaatuisen manikyyrien tekemiseen kotona, kuten yksi File, kynsinauhojen hoito ja paljon muuta.

Farmer’s Market -kokoelmaan kuuluu myös kolme 10 dollarin printtisarjaa: Butterfly Party (erittäin lyhyet pyöreät kynnet, joissa perhoset kelluvat kimaltelevalla vaaleanpunaisella pohjalla), Periwinkle Vampy Heart (lyhyet pyöreät kynnet perhonsinisenä ja pieni sydän päällä). kynsi) ja Strawberry French (keskikokoiset mantelikynnet ranskalaisilla kärjillä ja mansikoilla). “Ne ovat kaikki erittäin söpöjä, herkkiä kynsitaidetta ja kaikki näyttävät siltä kuin ne olisi käsinmaalattu salongissa”, Gibson Tuttle sanoo.

Hanki täydellinen viljelijämarkkinamani tänä keväänä pelaamalla Olive & Junen uusilla väreillä ja malleilla, jotka pitävät kyntesi näyttävinä raikkailta, kauniilta ja hienovaraisilta.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *