FaceGym Wonder Cleansing Balm: toimittajan testaama 2023

By | September 14, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

En pidä meikkaamisesta joka päivä, koska heti kun pukeudun, olen heti huolissani siitä, kuinka saan meikin pois kasvoiltani ärsyttämättä ihoani. Niin kauan kuin muistan, käyttämäni alkoholia ja muita kemikaaleja sisältävät meikinpoistoaineet jättivät herkälle ja ekseemaan taipuvaiselle iholleni kuivumisen tunteen. Meikkivoidetta tai ripsiväriä ei kannata levittää heti alusta alkaen.

Onneksi FaceGymin uusi Wonder Cleansing Balm (55 dollaria) oli se meikinpoistoaine, jota olen etsinyt koko ajan. Tämä kermainen, unenomainen balsami poistaa vaivattomasti päivän lian ja lian ärsyttämättä ihoani. Itse asiassa se antaa sille kasteisen hehkun pesun jälkeen, ei ihottumaa tai tahraa näkyvissä.

Facegym Active Collagen Wonder puhdistava balsami

FaceGym, Active Collagen Wonder Cleansing Balm – 55,00 dollaria

Pääainesosat: Glyseriini, auringonkukansiemenöljy, buritiöljy ja ylang ylang

Koko: 2,64 unssia

  • Vahva mutta lempeä
  • Rikastettu kollageenilla, joka tukee ihoa
  • Rikastettu auringonkukkaöljyllä rauhoittamaan
  • Antaa iholle kosteutta ja kasteisen ilmeen
  • Vegaaninen ja sopii herkälle iholle
  • Kallis
  • Ei toimi aivan yhtä hyvin kuin SPF poistamaan paksumpia kertymiä

Kuinka se toimii

Puhdistusbalsamit koostuvat yleensä öljypohjaisesta koostumuksesta, joka auttaa hajottamaan likaa ja jättämään kasvosi puhtaiksi. FaceGymin tapauksessa balsami koostuu kahdesta pääaineosasta: buritiöljystä ja ylang-ylangista. “Buritiöljy on erinomainen puhdistusaine, koska se on luonnollinen beetakaroteenin ja tyydyttymättömien rasvahappojen lähde”, sanoo Elizabeth Bahar Houshmand, MD, ihotautilääkäri Dallasissa, Texasissa. Rasvahappojensa ansiosta balsami on erityisen tehokas meikkivoiteen, poskipuna ja muiden ihonhoitotuotteiden poistamiseen. Balsami “sisältää E- ja A-vitamiineja, joilla on erinomaiset pehmentävät ominaisuudet ihosolujen uudelleenrakentamiseksi, kosteuttamiseksi ja kosteuttamiseksi”, hän lisää.DR. Houshmand sanoo, että buritiöljy sopii hyvin yhteen ylang-ylang-öljyn kanssa – öljy, joka on uutettu keltaisesta, tähdenmuotoisesta kukasta, jota tavataan tyypillisesti Kaakkois-Aasiassa – koska sillä on antimikrobisia ominaisuuksia, jotka taistelevat bakteereja vastaan. “Kuten buritiöljy, se on loistava ihon kosteusvoide ja toimii hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan”, hän sanoo.

Minun arvosteluni

Kun luin ohjeet, FaceGym Wonder Cleansing Balm näytti melko yksinkertaiselta – otat vain vähän pois, vaahdoit ja peset pois. Se vaikutti riittävän yksinkertaiselta, mutta se saattoi olla Tarkkaan ottaen poistan kaikki meikini? Ja ei Ärsyttääkö se ihoani?

Kuva: Tekijä

Päätin testata puhdistavaa balsamia erikseen kahdella tuotteella – Typology’s Tinted Serum (41 dollaria) ja Ilia’s Skin Tint Serum (48 dollaria), kaksi hädin tuskin jäävää ihosävyä, joita käytän, kun annan iholleni hieman piristystä. antaa vauhtia. Kun avasin paketin, yllätyin nähdessäni, että pesulappu oli mukana balsamin mukana. Kostutin liinaa lämpimällä vedellä ja kaavitin siihen runsaan määrän tuotetta ennen kuin levitin sen kasvoilleni. En voinut heti uskoa, kuinka lempeältä se tuntui, kun se vaahtoutui ihanaksi kukkaistuoksuksi (ylang-ylang tuoksuu upealta!)

Kun testasin Typologyn seerumia, tuote poistui helposti ilman, että kasvojani tarvitsi hankaa voimakkaasti, ja rakastin miltä kasvoni tuntuivat ja näyttivät jälkeenpäin. Tuote jätti iholleni kasteisen hehkun, joka tuntui kosteuttavalta ja antoi poskilleni terveen hehkun. Tämä kaikki johtuu vegaanisesta kollageenista, joka ihotautien kosmeettisen ja kliinisen tutkimuksen johtajan ja Mount Sinai -sairaalan dermatologian apulaisprofessori Joshua Zeichnerin mukaan “muodostaa suojaavan, hengittävän tiivisteen iholle pitääkseen sen kosteana”. ravitsemaan ja ylläpitämään tervettä ihosuojaa.” Olin vähintäänkin vaikuttunut tuotteen välittömistä tuloksista.

Kuva: Tekijä

Parasta on, että huomasin, että koostumus ei ärsytä tai kuivata ihoani ollenkaan. Toisin kuin muut meikinpoistoaineet, joita olen kokeillut aiemmin, Wonder Balm sisältää runsaasti kosteusvoiteita, kuten glyseriiniä ja auringonkukansiemenöljyä, jotka molemmat ovat suosittuja ihotautilääkäreiden keskuudessa, erityisesti minun kaltaisteni ihmisten, joilla on herkkä iho. “On näyttöä siitä, että auringonkukansiemenöljy on todella hyvä valinta ekseemaan taipuvaiselle iholle”, Rachel Nazarian, MD, FAAD, New Yorkissa toimiva ihotautilääkäri, kertoi aiemmin W+G:lle. “Se on anti-inflammatorinen ja rauhoittava, ja se voi todella auttaa lievittämään ekseeman aiheuttamaa epämukavuutta.”

Nyt Ilian ihonvärin vuoksi minun oli vaikeampi pestä se pois. Minun piti lopulta puhdistaa kahdesti – koostumus ei ollut tarpeeksi vahva poistamaan kaikkea tuotetta iholtani. Jälkeenpäin ihoni tuntui yhtä terveeltä ja kosteutetulta kuin Typology-seerumilla. Muista kuitenkin, että balsami ei välttämättä ole ihanteellinen paksummille SPF-koostumuksille.

Kenen tulisi käyttää FaceGym Cleansing Balmia?

Jos käytät meikkiä päivittäin tai satunnaisesti, suosittelen ehdottomasti FaceGymin Wonder Cleansing Balmia. Koska tuote on valmistettu kosteuttavista ainesosista, kuten glyseriinistä ja auringonkukkaöljystä, suosittelen myös ihottuma-altista ja herkkäihoisia ihmisiä testaamaan tämän tuotteen meikkipyyhkeiden sijaan.

Lopulliset ajatukset

Olen niin helpottunut, että olen vihdoin löytänyt meikinpoistoaineen tapa Ekseemani pahenee ja kasvoni tuntuu miljoonan dollarin arvoiselta pelkällä sen pesemisellä. Toistaiseksi olen käyttänyt FaceGym Wonder Cleansing Balmia pääasiassa yöllä poistaakseni pienen sävytetyn seerumin, jota olen ehkä käyttänyt päivän aikana, juuri ennen ihonhoitorutiiniini (väriaine, seerumi ja kosteusvoide). Wonder Cleansing Balm sopii täydellisesti. Ja vaikka se ei vieläkään riitä, että laitan minut täyteen meikkiin joka päivä (kenellä on aikaa?!), se onS Tarpeeksi saada minut luopumaan muiden öljyjen ja pyyhkeiden käytöstä meikinpoistoon lopullisesti.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *