Everlanella on suuri kesäalennus – jopa 60 %

By | September 12, 2023

HSiinä on kyse perusasioista: Jos käytät niitä joka päivä, ne on lopulta vaihdettava. Ja niin ärsyttävää kuin klassisten t-paitojen ja villapaitojen täydentäminen onkin, Everlanen kesäale (joka alkoi 19. heinäkuuta) antaa sinulle mahdollisuuden tehdä se myöhemmin. vakavasti alennettu hinta.

Brändi tunnetaan tyylikkäistä perustuotteistaan ​​ja niitä saa tällä hetkellä jopa 60 prosentin alennuksella normaalihinnasta. Ajattele: T-paidat 13 dollaria, farkut 40 dollaria ja kashmir alle 100 dollaria. Toisin sanoen voit koota täydellisen kesäpuvun (sekä syys-, talvi- ja kevätunivormut) murto-osalla siitä, mitä tavallisesti kuluttaisit. Valittavana on niin monia hienoja asioita, että on mahdotonta kokeilla niitä ilman, että ostoskori on täynnä uusia vaatteita – jatka vierittämistä nähdäksesi 10 parasta valintaamme.

Ylellinen Stitched Cotton Tank -mekko – 23,00 dollaria

Tämä on mekko, jota haluat käyttää koko päivän joka päivä loppukesän ajan. Se on tarpeeksi kevyt ja ilmava kestämään pahimman kuumuuden, ja se voidaan pukea ylös tai alas oikeilla asustuksilla (eli ihmiset eivät tiedä, että olet käyttänyt täsmälleen samaa mekkoa 55 päivää peräkkäin). .

Organic Cotton Box Cut T-paita – 13,00 dollaria

13 dollarilla kappaleelta saat täydellisen kesät-paidan viidessä eri värissä. Se on rakenteeltaan ja laatikkomainen, ja siinä on rintatasku ja resorit hihat, jotka antavat sille ripauksen ylellistä tyyliä.

Everlane housut

Easy Jean – 42,00 dollaria

Rentoudu takaisin #hardpants-elämään näillä rentoilla farkuilla, jotka ovat niin mukavia, että vannoisit käyttäväsi edelleen samat verkkarit, joita olet käyttänyt viime maaliskuusta lähtien. Niitä on kerman, hiilen ja klassisen denimsinisenä, joten voit käyttää näitä ja vain näitä kaikissa lukituksen jälkeisissä suunnitelmissasi loppuvuoden ajan.

Women’s Cashmere Crew – 50,00 dollaria

Vaikka kashmir on luultavasti viimeinen asia mielessäsi, kun lämpötilat nousevat säännöllisesti yli 30 astetta, olet iloinen, että sijoitit tähän alennettuun pyöreäkauluksiseen puseroon syksyllä.

Paperbag-mekko – 48,00 dollaria

FWIW, tilasin juuri tämän mekon, jota voi käyttää missä tahansa, kaikissa kolmessa värissä (musta, harmaa ja smaragdinvihreä, tarkalleen ottaen). Se on täydellinen kesäasu puettavaksi, olipa sitten kuntosalin tai rannan jälkeen, ja sitä voidaan käyttää kahdella täysin eri tavalla, olkaimet ylhäällä tai alhaalla.

Everlane

Clean Silk lyhythihainen neliöpaita – 44,00 dollaria

Jos toimistoon pukeutuminen stressaa sinua jälleen, tämä lyhythihainen napittava mekko on hyvä paikka aloittaa. Yhdistä se suosikkihameesi tai ammattimaisimpien housujen kanssa ja olet valmis kaikkiin henkilökohtaisiin tapaamisiin.

Leveät verryttelyhousut – 29,00 dollaria

Nämä voivat olla kaikkien aikojen muodikkaimmat ylisuuret harmaat lenkkihousut. Ne on räätälöity täydellisyyteen, ja niissä on leveä jalka ja matala istuvuus, joten näytät hyvältä, kun käytät niitä mukavimpina päivinä.

Canvas-haalarit – 58,00 dollaria

Jos olet viimeiset viisi vuotta pohtinut, pitäisikö sinun investoida aikuisten haalaripukuihin vai ei, harkitse tätä mahdollisuutesi. Tämä sinapinvärinen pari on 40 dollaria normaalihinnastaan ​​ja on täydellinen sävy viemään sinut pitkälle syksyyn.

Forever Flatform Sneaker – 49,00 dollaria

Jokainen tarvitsee klassiset valkoiset lenkkarit, ja nämä ovat joitain parhaista mitä voit saada (otin parin kesän alussa ja käytän niitä jatkuvasti). Ne näyttävät yhtä söpöiltä tuultaisten mekkojen kanssa kuin leggingsien ja urheiluliivien kanssa, ja ne ovat riittävän mukavia kävelemään kaikki 10 000 askelta joka päivä.

Moderni nahkatakki – 119,00 dollaria

Vaihda klassinen musta nahkatakkisi tähän katseenvangitsijaan poskipunaversioon, joka saa varmasti kymmeniä kohteliaisuuksia, puetpa sitä suosikkit-paitasi päälle tai villapaitaan ja farkkuihin. Vain 119 dollarilla (tavallisen 298 dollarin sijasta) se on a vakava varastaa.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *