Enkeli numero 7: Hengellinen kasvu yksinäisyydessä

By | September 11, 2023

TNumerolla 7 on pitkäaikainen yhteys suosittuun sanakirjaan onneen – ja tähän on monia syitä. Ensinnäkin se on ainoa luku ykkösestä kymmeneen, joka ei ole muiden monikerta eikä tekijä, mikä antaa sille matemaattiselta kannalta erityistä omaperäisyyttä. Symbolisessa mielessä luvun 7 ikimuistoinen singulaarisuus yhdistää sen myös kokonaisuuteen, mikä heijastuu täydellisissä seitsemän hengen ryhmissä, jotka huomaat katsoessasi ympäri maailmaa: viikossa on seitsemän päivää, värit sateenkaaressa. , ja nuotit musiikkiasteikolla. Entä valtamerten, maanosien ja maailman ihmeiden lukumäärä? Myös kaikki seitsemän. Kuten käy ilmi, luvun 7 merkitys menee vielä pidemmälle, kun tarkastellaan sen roolia enkelinumerona.Numerologiassa, järjestelmässä, joka antaa numeroille merkityksen niiden matemaattisen arvon yläpuolella, enkelinumerot ovat toistuvia numeroita, joiden uskotaan välittävän tärkeitä henkisiä viestejä – joko universumista tai tietyiltä poistuneilta sieluilta – kun ne ilmestyvät elämääsi. Tarkemmin sanottuna enkelinumerot voivat olla yksittäisen numeron muodossa, joka esiintyy toistuvasti (kuiteissa, kelloissa, päivämäärissä jne.), tai toistuvana saman numeron sarjana, kuten 222 tai 555, tai numeroina peräkkäin (kuten esim. 1234 tai 4321).

Enkeli numero 7 liittyy itse asiassa onneen – mutta enemmän kaavoihin ja suunnitteluun kuin minkäänlaiseen satunnaiseen onneniskuun. Meidän (ja kokeneiden numerologien) näkökulmasta positiiviset tulokset sekoitetaan usein puhtaaseen onneen, vaikka todellisuudessa ne vaativat paljon ajattelua ja työtä. Ja kun on kyse numeron 7 ilmestymisestä elämääsi, merkitys heijastaa paitsi mahdollisesti onnellista lopputulosta, myös kaikkia henkilökohtaisia ​​ponnisteluja, joita tämän tavoitteen saavuttaminen saattaa vaatia.

Mitä enkeli numero 7 tarkoittaa?

Numerologi, astrologi ja tarot-kortinlukija Vannessa Williamsin mukaan numero 7 symboloi “yksinäisyyttä, piilotettua tietoa, henkistä totuutta ja itsetutkiskelua”. Ja jos ajattelee sitä, tämä ei ole kovin kaukana tavallisesta onnenyhteydestä: niin monissa tilanteissa, joissa ihmiset olettavat jonkun olevan yksinkertaisesti onnekas, heidän onnistumisensa ovat tulosta suuresta työstä ja kurinalaisuudesta – joista molemmat aikaa tarvitaan itsetutkiskelulle ja suunnittelulle.

“Katso numero 7 [on its own or in sequence] voi olla merkki siitä, että olet matkalla löytämään uutta olemisen tunnetta.” -Jacquelyn Tierney, astrologi ja suunnittelija

“Numero seitsemän symboloi henkisen kasvun, uudelleensuuntautumisen, kriittisten käännekohtien, henkisen ja aineellisen tasapainon, uskon, oikeudenmukaisuuden, armon, ihmissuhteiden, kumppanuuksien, ehdottoman rakkauden, kauneuden ja seesteisyyden energeettistä värähtelyä”, sanoo astrologi ja suunnittelija. Jacquelyn Tierney. “Katso numero 7 [on its own or in sequence] voi olla merkki siitä, että olet matkalla löytämään uutta olemisen tunnetta.”

Vaikka enkelinumerot eivät ole luonteeltaan uskonnollisia, luvun 7 rooli kristinuskossa heijastaa sen numerologista merkitystä: sanotaan, että Jumala loi maailman kuudessa päivässä ja käytti seitsemännen päivän lepäämiseen. Voidaan olettaa, että yksinäisyys ja itsetutkiskelu olivat tämän seitsemännen päivän asialistalla, koska molemmat ovat rauhoittavia ja palauttavia. Joten jos huomaat numeron 7 koko päivän, pidä sitä merkkinä siitä, että tarvitset myös henkilökohtaista tilaa ja aikaa.

Tämä viesti voi olla erityisen koskettava vuonna 2023, koska tämä vuosi on numerologisesti 7 vuotta (2+0+2+3=7) ja siten ilmentää luonnostaan ​​tietyn tason hiljaista, mietiskelevää energiaa.

Mitä numero 777 tarkoittaa?

Koska numeron 7 merkityksellä on paljon tekemistä itsetietoisuuden ja itsetutkiskelun kanssa, et ehkä ole yllättynyt kuullessani, että numeron 777 merkitys vain laajentaa tätä ajatusta. “Enkeli numero 777 kehottaa meitä varaamaan aikaa sisäiseen työhön”, Williams sanoo. “Tämä itsetutkiskelu johtaa luovaan inspiraatioon.”

Puolestaan ​​numerologi Joy Woodward, kirjoittaja Numerologian opas aloittelijalle, sanoo, että numeron 777 näkeminen toistuvasti on merkki siitä, että olet valaistuneella polulla. “Jumalallinen opastus ja ajoitus ovat puolellanne”, hän sanoo. ”Henget antavat etsimäsi vastaukset, ja luonto ja vesi maadottavat sinut… Kiinnitä huomiota synkronismiin ja tunne taikuutta.”

“Numero 777 on muistutus siitä, että tärkein työ, jonka voimme tehdä, on vapaa ulkopuolisista vaikutuksista.” – Vannessa Williams, numerologi, astrologi ja tarot-kortinlukija

Tämän työn tekeminen vaatii itsensä eristäytymistä, Williams lisää. “Numero 777 on muistutus siitä, että tärkein työ, jonka voimme tehdä, on vapaa ulkopuolisista vaikutuksista.” Yksin viettäminen antaa sinulle mahdollisuuden löytää uudelleen todellisen itsesi, hän sanoo, joko sitoutumalla sellaiseen toimintaan, josta pidät. ainutlaatuisella tavalla (ehkä urheilu tai luova yritys, josta kumppanisi tai ystäväsi eivät erityisen pidä) tai yksinkertaisesti päiväkirjaa tai hiljaista kävelyä. Näinä henkilökohtaisina itsetutkiskelun hetkinä saatat ymmärtää, kuinka onnekas olet.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos näet jatkuvasti numeron 7 tai 777?

Tierney rohkaisee sinua ottamaan askeleen taaksepäin ja katsomaan sisään, kun numero 7 näkyy toistuvasti jokapäiväisessä elämässäsi. “Kun tämä numero esitetään, sinua pyydetään pohtimaan arvojasi, toiveitasi, suhteitasi ja tietäsi eteenpäin”, hän sanoo.

Jos toisaalta sinusta tuntuu, että olet oikealla tiellä, mutta olet epäröinyt siirtyä eteenpäin, enkeli numero 7 tai 777 saattaa kehottaa sinua tekemään niin. Toisaalta, jos olet ajatellut uutta polkua elämässä, mutta et ole vielä ottanut askelta muuttaaksesi, harkitse 7:n tai 777:n ilmestymistä onnenmerkkinäsi muuttaa nykyistä tilannettasi uuteen suuntaan. .

Joka tapauksessa Tierney korostaa, että prosessia ei saa kiirehtiä. “Elämänvauhti voi olla hidas tämän numeerisen värähtelyn alla, varsinkin koska värähtely 7 haluaa meidän hidastuvan ja olevan läsnä alkavilla oppitunneilla”, hän sanoo.

Kiinnitä siis tarkkaan huomiota siihen, mikä puhuttelee eniten sydäntäsi ja sieluasi, ja mieti, mitkä elämän elementit ravitsevat sinua eniten. “Tämä on aika seurata inspiraatiotasi ja pyytää sitä, mitä sielusi – ei egosi – haluaa ilmentää”, Tierney sanoo.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *