Ei, painokynsiä ei pidä hoitaa geelillä

By | September 18, 2023

MYhä useammat ihmiset kääntyvät tee-se-itse kynsiratkaisujen puoleen saadakseen tuoreen salonki-ilmeen vähemmän aikaa ja rahaa. Uusin TikTokissa räjähtänyt hakkeri on puristettavien kynsien kovettuminen geelilakalla. Tässä prosessissa liiman sijaan geelilakka levitetään muotin alapuolelle ja kovetetaan sitten UV-valolla (ns. kiinnitys). Tämä on sama prosessi, jota käytetään geelipidennysten levittämiseen. Teoriassa sen avulla voit saavuttaa geelikärkien pitkäikäisyyden hauskoilla ja edullisilla puristuskuvioilla. Siinä on kuitenkin ongelma: vaikka geelikärjet ovat selkeitä, useimmat painot eivät ole. Ja julkkismanikyyri ja kynsikasvattaja Julie Kandalecin mukaan lampun UV-valon on päästävä geeliin, jotta geelilakka kovettuu kunnolla, mikä ei ole mahdollista maalatuilla puristetuilla kynsillä.


“Kynnen tulee olla kirkas tai enimmäkseen läpinäkyvä, jotta valo pääsee siihen ja kovettaa sen. Jos kynsi on läpinäkymätön, se ei kovetu”, Kandalec sanoo. Ja jos geeli ei pysty parantumaan, “se on tahmeaa, tarttumatonta ja voi aiheuttaa allergisen reaktion tai kosketusihottuman.”

Monet ihmiset kommentoivat nyt TikTokissa kuinka he kokeilivat tätä ja ovat nyt allergisia geelilakalle.

“Tein sen”, hän sanoo Karissa Wampler videossa, jolla on nyt yli 1,5 miljoonaa katselukertaa. ”Kynteni näyttivät upeilta, kunnes ne alkoivat kutittaa niin paljon, että minun piti kirjaimellisesti kaata melkein kiehuvaa vettä sormieni päälle kivun lievittämiseksi. Ja sitten kynneni olivat niin pehmeät alta, että ne putosivat pois.”

@k.wamp Lähetä tämä minulle uudelleen ❤️✨? En halua tämän tapahtuvan kenellekään muulle #gelx #gelxnails?? #Nails #viraalinen #trendi #ShowOffLandOFrost ♬ Alkuperäinen soundi – Karissa Wampler?

Kontaktidermatiitin kehittyminen vie aikaa. Vaikka kynnesi näyttävät ja tuntuvat aluksi hyvältä, allergian kehittyminen voi kestää muutaman päivän.

“Yleensä kosketusihottuma kestää useita päiviä, ennen kuin reaktio ilmenee, koska kehosi on herkkä tuotteen ainesosalle”, sanoo tohtori. Payel Gupta, hallituksen sertifioitu allergologi ja immunologi Get Clearedissä. ”Siksi on joskus vaikeaa selvittää, mikä voisi olla syynä reaktioosi. Olet saattanut käyttää tuotteita päiviä ennen todellista reaktiota.”

Jos haluat hoitaa kyntesi geelillä saadaksesi kynnet näyttämään pidemmiltä, ​​etsi selkeitä vaihtoehtoja. Kandalec pitää Gelish Soft Gel Tipsistä (30 dollaria). Kun ne ovat kovettuneet kynsissäsi, voit maalata ne.

Jos kuitenkin haluat käyttää valmiita ja maalattuja muotteja, geelikovettaminen on ei-ei. Sen sijaan voit ryhtyä toimiin, jotta ne kestävät mukavasti ja pitkään tarkoitetulla liimalla. Pyyhi kynnet alkoholilla ennen painokynsien kiinnittämistä varmistaaksesi, että niillä on puhdas pinta kiinnittymiseen. Käytä aikaa löytääksesi kullekin kyntellesi paras puristussovitus ja viilaa tarvittaessa täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi. ”Oikea istuvuus on kaikki kaikessa – ei vain leveys, vaan myös luonnollisen kynnen kärki tai kaarevuus”, Kandalec selittää.

Haluatko lisää kauneustietoa toimittajiltamme? Seuraa Fineprint Instagram-tiliämme saadaksesi tärkeimmät vinkit ja temput.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *