Dove ja Nike-kumppanit tuovat markkinoille Body Confident Sportin

By | October 25, 2023

TTeini-iän ensimmäiset vuodet ovat puhdasta kidutusta. Vartalon vaihtamisen, raivoavien hormonien ja tamponin merkityksen selvittämisen välissä useimmat nuoret naiset (mukaan lukien entinen minäni) käyttävät suuren osan energiastaan ​​yksinkertaisesti murrosiän käsittelemiseen, ja siihen liittyvä draama auttaa löytämään kulkusi. Vaikka näin ei ehkä olekaan yllättynyt Niken ja Doven uuden tutkimuksen mukaan 45 prosenttia teini-ikäisistä tytöistä keskeyttää urheilun vartaloon liittyvien huolenaiheiden vuoksi – kaksi kertaa enemmän kuin samanikäiset pojat. On koskien.

Tämä tilasto on ongelmallinen, koska 56 prosenttia tupakoinnin lopettaneista tytöistä sanoo, että heitä on “pilkattu, kritisoitu ja kiusattu ruumiinkoonsa vuoksi”. Ja tällä päätöksellä on seurauksia, jotka voivat kestää eliniän. Naisten urheilusäätiön mukaan urheilevilla nuorilla naisilla on korkeampi itseluottamus, pienempi riski sairastua masennukseen ja paremmat arvosanat kuin naisilla, jotka eivät harrasta urheilua. Lisäksi taidot, joita he oppivat kentällä – tiimityö, terve kilpailu, hieno häviäminen – voivat auttaa heitä valmistautumaan menestymään uralla.

Tyypillinen esimerkki? Vuoden 2020 tutkimuksen mukaan 94 prosenttia naisjohtajista harrasti urheilua (yli puolet heistä harrasti niin korkeakoulutasolla), ja 74 prosenttia kaikista johtajista uskoo, että liikunta auttaa naisia ​​etenemään nopeammin työpaikalla.

Tämä tarkoittaa, että meidän on pidettävä tytöt mukana pelissä – ja Dove ja Nike ovat lyöttäytyneet yhteen tehdäkseen juuri sen.

Kaksi tuotemerkkiä yhdistivät maailmankuulujen asiantuntijoiden avustuksella Ulkonäkötutkimuksen keskus (CAR) ja tuo Tucker Center for Research on Girls & Women in Sport käynnistää Body Confident Sport -valmennusohjelman, ilmaisen verkkoalustan, joka antaa valmentajille työkalut, joita he tarvitsevat lisätäkseen luottamusta nuoriin naisurheilijoihinsa.

”Tytöt ympäri maailmaa kohtaavat monimutkaisia ​​kulttuurisia ja sosiaalisia esteitä, samoin kuin he aloittavat urheilun myöhemmin ja lopettavat sen aikaisemmin. “Kumppanuutemme Doven kanssa ja ainutlaatuinen keskittymisemme valmennukseen kehon itsevarmuuden avulla on suunniteltu muuttamaan tämä”, Niken sosiaali- ja yhteisövaikutuksista vastaava pääjohtaja Vanessa Garcia-Brito sanoi lausunnossaan. ”Yhdessä ryhdymme toimiin murtaaksemme esteitä tarjoamalla valmentajille työkalut, jotka antavat tytöille itseluottamusta koko elämäksi. Siirtämällä keskustelua siitä, miltä heidän ruumiinsa näyttää, siihen, mitä heidän ruumiinsa voi tehdä – jotta useammat tytöt voivat pysyä urheilussa ja kokea hyödyt – uskomme, että luomme seuraavan sukupolven naisjohtajia ja muutoksentekijöitä, jotka vievät maailmaa eteenpäin. ”

“Siirtämällä keskustelua siitä, miltä heidän ruumiinsa näyttää, siihen, mitä heidän ruumiinsa voi tehdä, uskomme luovamme seuraavan sukupolven naisjohtajia ja muutoksentekijöitä.” -Vanessa Garcia-Brito

Ohjelman kehittäminen kesti kaksi vuotta, ja sen on tieteellisesti todistettu lisäävän tyttöjen itsetuntoa ja itseluottamusta kliinisissä tutkimuksissa, joihin osallistui yli 1 200 11–17-vuotiasta tyttöä. Tuloksena on sarja digitaalisia kursseja seitsemällä kielellä, jotka “valmentajat” (jotka, kuten verkkosivuilla sanotaan, sisältävät sekä oikeita valmentajia että liikuntaopettajia, voima- ja kuntovalmentajia, urheiluohjaajia, erotuomareita, vanhempia ja huolehtivia aikuisia) voivat oppia, kuinka luoda positiivisempi ympäristö “urheilijoille” (eli “jokaiselle, joka liikuttaa kehoaan tavalla, joka saa heidät tuntemaan olonsa mukavaksi ja luottavaiseksi – iästä, sukupuolesta, vartalotyypistä tai kyvystä riippumatta”).

Niken ja Doven tutkimuksen mukaan 83 prosenttia yhdysvaltalaisista tytöistä sanoo, että heidän valmentajansa oli syy siihen, miksi he tunsivat itsevarmuutta, ja 61 prosenttia sanoi olevansa kiinnostunut kuulemaan valmentajilta kehon itseluottamuskasvatusta. Joten on selvää, että tällä valmennukseen keskittymisellä on voima saada aikaan todellinen ero.

Ajatuksena on opettaa nuorille naisille, mitä heidän kehonsa voi tehdä Tehdä Sen sijaan, miltä he näyttävät, he tuntevat olevansa voimia kentällä ja sen ulkopuolella. “Urheilussa tytöt ovat usein valtavan paineen alla – ei vain suorituskyvyn ja kykyjen suhteen, vaan myös ulkonäköä koskevien epärealististen odotusten vuoksi”, tennistähti Venus Williams, yksi ohjelmaan valituista urheilijoista, sanoi lausunnossaan: “Olen iloinen saadessani työskennellä Doven kanssa tämän aloitteen parissa lisätä tyttöjen luottamusta ja itseluottamusta, luoda positiivinen ympäristö ja siirtää keskustelua ulkonäöstä taitoihin.” Yhteinen tavoitteemme on tehdä urheilusta osallistavampaa ja osallistavampaa. toivottaa tervetulleeksi yhden paikan tytöille ympäri maailmaa.”

Minulla oli äskettäin mahdollisuus nähdä Body Confident Sports -ohjelma toiminnassa Santa Monica Boys & Girls Clubissa, jossa toimittajaryhmä ja minä pelasimme koripalloa teinityttöjen kanssa valmentaja Marti Reedin ohjauksessa. Meitä ohjeistettiin välttämään kaikkea kielenkäyttöä, joka edes kosketti urheilijoiden ulkonäköä, ja korvaamaan ilmaukset, kuten “Se näyttää hyvältä siellä!” voimaa painottavalla kielellä, kuten “Se oli niin vahva syöttö” ja “Upea laukaus”. Pelasimme eritasoisia pelejä, jotka kaikki on suunniteltu tuomaan pienet ryhmät yhteen ja saamaan meidät tuntemaan olonsa todelliseksi, pysäyttämättömäksi joukkueeksi.

Vaikka saimme vain pienen esimakua aloitteen tarjonnasta, sillä oli suuri vaikutus. 45 minuutin istunnon jälkeen jotkut tytöistä ilmoittivat vapaaehtoisesti, miltä heistä tuntuvat: yksi sanoi, että hän tunsi olevansa “voimassa, vaikka hän ei tehnyt koria”; ja kaksi muuta sanoivat olevansa kiitollisia kokemuksesta ja tuntevansa itsevarmuutta suorituksestaan ​​riippumatta. Kun toimittajat kokoontuivat keskustelemaan kokemuksesta, oli yhteinen tunne: Toivomme, että tämä olisi tapahtunut nuorempana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *