DermInfusions Lip Treatment täyttää ja elvyttää huulia

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Ikääntyessämme ihossamme tapahtuu kaksi tärkeää asiaa: tuotamme luonnollisesti vähemmän elastiinia ja kollageenia (proteiineja, jotka pitävät ihon kiinteänä) ja pidämme vähemmän kosteutta. Tästä johtuen äänenvoimakkuuden, tarkkuuden ja värin heikkeneminen sekä hilseily lisääntyy. Uusin huulikiilto Dr. Dennis Gross käsittelee kaikkia neljää muutosta välittömästi Ja ajan myötä.

DR. Dennis Gross Skincare DermInfusions Plump + Repair Lip Treatment (45 dollaria) jättää huulesi näyttämään ravituilta ja täyteläisemmiltä kosteuttavien ja korjaavien ainesosien älykkään sekoituksen ansiosta.Ensinnäkin se sisältää peptidikompleksin, joka lisää huulten volyymia, kosteutta ja pehmeyttä parantaen samalla solujen toimintaa ja stimuloimalla fibroblasteja tuottamaan enemmän kollageenia ja hyaluronihappoa, mikä tekee huulista kiinteämmät.

“Erityinen asia peptideissä on, että ne voivat stimuloida kollageenia”, selittää tuotemerkin perustaja ja hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Dennis Gross, MD. “Tapa, jolla he tekevät sen, johtuu siitä, että iholla on peptidien reseptori. Reseptorit ovat näitä asioita, jotka sijaitsevat ihosolun ulkopuolella, johon peptidi liittyy. Jos ajattelet peptidejä avaimina, reseptorimme ovat kuin lukko” – ja peptidi menee lukkoon, kääntyy ja kun se reseptori pääsee peptidiin, se avautuu ja päästää sen sisään soluun ikään kuin reseptori olisi portti. .”

DermInfusions Lip Treatment sisältää myös neljä eri painoista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo (HA) on kosteuttava aine, mikä tarkoittaa, että se houkuttelee vettä ihoon ja parantaa siten kosteutta. Jokainen näistä erilaisista HA-painoista tunkeutuu huulien eri kerrokseen ja tarjoaa syvän kosteutuksen ja täyteläisyyden.

“Iho on neljän kerroksen paksuinen, ja solut itse voivat imeä vettä”, sanoo Diedre Hooper, MD, ihotautilääkäri New Orleansissa, Louisianassa. Joten kun ihosolut eivät ole kosteutuneet, “se on kuin kasvinlehti, joka on vailla ilmaa. Vesi tekee ihosta täyteläisemmän – siksi hyaluronihappo on loistava kosteusvoide.”

HA:ta tukee trehaloseli, kasvipohjainen sokeri, joka toimii myös kosteuttavana (ja antioksidanttina) ja lisää huulten volyymia, kosteutta ja pehmeyttä.

Lopuksi kaava koostuu uudistavasta sekoituksesta skvalaania, bisabololia, ektoiinia ja centella asiaticaa, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja korjaa halkeilevia, kuivia huulia. Ne sisältävät myös runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ympäristövahingoilta ja korjaavat aiempia vaurioita.

Millaista on käyttää DDG DermInfusions -huulihoitoa

Kirjoittaja ennen ja jälkeen hoidon soveltamisen.

Täysi paljastaminen: Tämä on ensimmäinen huulten täyteaine, jota olen koskaan käyttänyt. Olen siunattu sillä, mitä äitini kutsuu “Bratz-nukkehuuliksi”, joten en ole koskaan pitänyt täyteläisestä kiillosta. Kiinnostuin kuitenkin tästä hoidosta, koska se ylittää välittömän täyteläisyyden ja tarjoaa itse asiassa pitkän aikavälin etuja.

Levitin tuotetta, odotin muutaman minuutin ja todella huomasin eron. Amorini keula oli selkeämpi ja täyteläisempi, kuivuusviivat hävisivät ja huuleni tuntuivat todella pehmeiltä. Oli lievää pistelyä, mutta se ei ollut kovin havaittavissa ja hävisi hetken kuluttua.

DR. Gross sanoo, että voit käyttää tätä tuotetta kerran päivässä hoitona tai koko päivän ajan pitääksesi hänen erittäin täyteläisenä. Voit käyttää sitä myös suosikkihuulivärisi alla. Jos etsit päivittäistä huulituotetta, jonka voit sisällyttää rutiinisi ja joka myös tuo sinulle välitöntä tyydytystä, Dr. Dennis Gross on aivan oikea asia.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *