Deborah Lippmann “The Cure” on Jennifer Garnerin suosikkivoide | No + hyvä

By | September 19, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Terveen ihon ylläpitäminen ei rajoitu kasvoihin. Perusteellinen ihonhoito vie sinut päästä varpaisiin – ja siihen kuuluvat myös kätesi, jotka harvoin saavat ansaitsemansa huomion, vaikka ne ovat alttiina koville tekijöille, kuten toistuvaan pesuun, astianpesuun ja UV-vaurioille. Jennifer Garner ymmärtää tämän, minkä vuoksi hän pitää Deborah Lippmanin The Cure -kynsinauhovoidetta (25 dollaria) yöpöydällään.

Tämä voide on valmistettu vadelman kantasoluuutteesta, punalevästä, sheavoista, natriumhyaluronaatista ja A-, C- ja E-vitamiinista. Se rauhoittaa ja kosteuttaa välittömästi karheita kynsinauhoja ja suojaa kuivumiselta päivittäin käytettynä.Deborah Lippmanin itsensä mukaan kynsinauhovoide on tärkeä askel kaikissa käsienhoitorutiineissa. “Terveet kynsinauhat ovat avain terveeseen kynsien kasvuun”, sanoo julkkismanikyyri. Kynsinauhoja on helppo unohtaa, mutta niillä on erittäin tärkeä rooli.

“Kutiikula on kuollutta, usein tahmeaa kudosta, joka kiinnittyy kynsilevyyn muodostaen tiivisteen kynnen ja elävän ihon välille”, sanoo lisensoitu manikyyri Kelley Baker The Nail Executivesta San Franciscosta. “Kutiikula estää bakteereja tunkeutumasta elävään kudokseen.”

Tämä täyteläinen voide tuntuu niin hyvältä, että haluat levittää sitä myös käsiisi. Ja vaikka voit käyttää tavallista vartaloemulsiota käsiisi, erityisen käsivoiteen käyttämisessä on jotain uskomattoman ylellistä ja tehokasta.

Käsien iho on “herkempää ja voi osoittaa ikääntymisen merkkejä helpommin”, sanoo sertifioitu ihotautilääkäri Marisa Garshick, MD. “Tyypillisesti käsivoiteet ovat paksumpia kuin perinteiset vartaloemulsiot ja siksi ne sitovat paremmin kosteutta.”

Käsittele käsiäsi kuten Jenn Garner ja lisää The Cure by Deborah Lippman ostoskoriin mahdollisimman pian.

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *