Dazzle Dry on pitkäkestoinen kynsilakka, joka kuivuu 5 minuutissa

By | September 16, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Muutama kuukausi sitten minulla oli mahdollisuus viettää muutama päivä Canyon Ranch Spassa Lennoxissa, Massachusettsissa. Sain upeita kasvohoitoja ja upeita hierontoja, mutta palvelu, joka erottui eniten, oli jalkahoito. Se oli paras pedikyyri, joka minulla on koskaan ollut. Älykäs ja ystävällinen teknikkoni esitteli minulle Dazzle Dry -kynsilakkasarjan, joka kuivuu nopeasti, kestää pitkään ja pitää kynnet terveinä.

“Dazzle Dryn loi biokemisti, joka halusi luoda tuotteita, jotka ovat todella puhtaita mutta tehokkaita”, sanoo Sam Cooper, Canyon Ranch Resortsin kylpylä-, kunto- ja kauneusosaston johtaja. “Se ei sisällä mitään noista ikävistä ainesosista [that are often in nail polish]. Ei ole tolueenia, formaldehydiä tai nitroselluloosaa, jotka tekisivät kynnet keltaisiksi.”

Sen lisäksi, että kynnet heikkenevät ajan myötä, tiettyjen kynsilakkojen ainesosat voivat myös aiheuttaa allergisen reaktion kynsien ympärillä tai jopa silmien alla, jos niitä hierotaan usein. Vaikka Canyon Ranch valitsi Dazzle Dryn ainesosaluettelon perusteella, heihin teki suurimman vaikutuksen sen suorituskyky: Nelivaiheisen järjestelmän kuivumisaika on vain viisi minuuttia ja se pysyy siruttomana vähintään seitsemän päivää.

”Se täyttää kaikki odotukset. “Olen rehellisesti yllättynyt, että se ei ole paras valinta melkein jokaiseen kylpyläsalonkiin”, Cooper sanoo.

Kun sain pedikyyrini, pidin siitä, että Dazzle Dryllä oli paljon kauniita lakkoja, joista valita – valitsin Ocean Motionin (22 dollaria), tummansinisen. Kynsiteknikkoni vakuutti minulle, että olisin kuiva viidessä minuutissa, mutta varmuuden vuoksi minun pitäisi antaa sen odottaa 15 minuuttia ennen kuin menen veteen. Kynneni tuntuivat kuivilta ennen kuin edes nousin tuolista, UV-valoa ei tarvittu.

“Dazzle Dry on paras valintamme”, Cooper sanoo. ”Varastamme aina muita puolalaisia ​​merkkejä vain siksi, että siellä on joitain mukavia linjoja. Mutta kaikki vieraamme, kun he kokeilevat Dazzle Dryä, sanovat heti: “Ei, siinä on kaikki, mitä haluan.”

Lisätietoja Dazzle Dry -järjestelmästä alla

Kuinka levittää Dazzle Dryä

Dazzle Dryn levittäminen on samanlaista kuin tavallisen kynsilakka. Muista kuitenkin, että se on tarkoitettu nelivaiheiseksi järjestelmäksi, mikä tarkoittaa, että Dazzle Dry -lakka on tehokas vain, kun sitä käytetään yhdessä muiden Dazzle Dry -tuotteiden kanssa.

Aloita puhdistamalla kynnet merkin Nail Prep -liuoksella, joka poistaa öljyt ja muut lakan kiinnittymistä estävät jäämät ja antaa kynnelle kosteutta ja vitamiineja vahvistamaan ja pitämään sen joustavana. Levitä sitten jokaiseen kynteen kaksi kerrosta Dazzle Dry Base Coatia ja anna jokaisen kerroksen kuivua mattapintaiseksi. Nyt on värien vuoro. Levitä jokaiseen kynteen kaksi kerrosta lakkaa ja anna jokaisen kerroksen kuivua mattapintaiseksi. Levitä lopuksi kerros merkin pintalakkaa, anna kuivua viisi minuuttia ja olet valmis!

Säilytä loistosi

Kuten monet kynsilakka, Dazzle Dry voi kuivua pullossa ja paksuuntua ajan myötä. Jos huomaat pohjamaalin samenevan, aseta pullo 1 tuuman kuumaan veteen, kunnes tuote kirkastuu. Maaliin ja pintamaaliin voit käyttää aloituspakkaukseen kuuluvaa Revive-tuotetta. Lisää vain kuudesta kahdeksaan tippaa Reviveä suuriin pulloihin ja kolmesta viiteen tippaa minipulloihin (tai tarvittaessa enemmän).

Tutustu väreihin

Dazzle Dry on saatavana yli 160 upeassa värissä. Voit ostaa täysikokoisia pulloja 22 dollarilla tai viiden minikiillotuspullon lentoja 44 dollarilla. Osta joitakin lentoja alta.

Viiden mini Dazzle Dry -kynsilakkasarja.

Dazzle Dry -minilento – Coronado – 44,00 dollaria

Tämä kynsilakka on täydellinen, jos valitset vaaleanpunaisen ja violetin sävyt. Se sisältää Paparazzi Pinkin, viileän hämärän vaaleanpunaisen violetilla pohjasävyllä; Yoga Mama, vaaleanpunainen, kalkkimainen vaahto; Raspberry Créme, kevyt vadelmapirtelö; Heart of Fire, kirkkaan vaaleanpunainen; ja Sultry Samba, keskikokoinen luumuvioletti.

Viiden mini Dazzle Dry -kynsilakkasarja.

Dazzle Dry -minilento – Hamptons – 44,00 dollaria

Hamptons-setti on täydellinen, jos haluat sekoittaa käyttämiäsi värejä. Se sisältää Smittenin, vaalean mantelisävyn lämpimillä pohjasävyillä; Sentimentaalinen, kaurapuuro harmaalla pohjasävyllä; Faith, viileä pastelli laventeli harmaalla pohjasävyllä; Day Dreaming, nude-mauve kiiltävällä puuterilla; ja Mesmerize, kuparipohja, jossa värit vaihtelevat vihreästä ruskeaan.

Viiden mini Dazzle Dry -kynsilakkasarja.

Dazzle Dry -minilento – Laguna – 44,00 dollaria

Jos pidät mieluummin viileistä kynsilakasta, nappaa Laguna-setti. Se sisältää Silver Lamé, metallisinkitty teräs; Mystic Blue, tumma indigo denim sininen violetilla pohjasävyllä; Hieno posliini, yksinkertainen ja puhdas maidonvalkoinen; Aegean Cruise, viileä vaaleansininen hopeisella pohjasävyllä; ja Bold, tumma gunmetal harmaa-musta.


Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *